bubuDE, są duze wcześniej
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Sigma_74 -
desmo
U520XL został wczoraj zakupiony ,garbaryty ma niesamowicie małe w porównaniu do Jacksona, dzisiaj ma być antenka ML 145 z 5 m kablem i zaczynam montaż
Komentarz
-
Po kilkutygodniowych testach przenośnego, na pokładzie mojej czesi zawitalo stacjonarne radyjko - teraz już na dłużej zostanie Uniden 510 i antentka Hustler.
O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"

Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
desmo
Po ciężkim dniu zająłem się montażem U520XL i ML 145
.
Dostanę chyba ^T$)*^*&^&$#^Q)$&Q z tą popielniczką :twisted:
Może podrzuci ktoś zdięcie z wysokością podcięcia popielniczki i ewentualnym podcięciem konsoli wewnątrz , lub z jakimś poprawnym schematem montażu.
Wszystko jest na miejscu ale nie bardzo mi się to podoba bo ociera mi klapka od popielniczki przy otwieraniu o ramkę climatronika i osłonę mieszka.
Trochę utrudnione mam również wkręcanie gruszki. :?
Wrażenia ogólne bardzo pozytywne, nic nie trzeszczy.
Komentarz
-
Sigma_74
NEOrADEk, wiem wiem że masz i nawet cie dobrze słychać
podjedż jeszcze na Alei Pracy co by ci zestroili
i we Wrocku nie da siejezdzićna 12 kanale..kurde bo działa na nim agencja i wczoraj jak leciałem na nasłuchu to nie usłyszałem ale tylko sie nasłuchałem cennika i w ogóle ....
wiec chyba 13 nam zostaje
tak
PARSZYWA 13
Komentarz
-
desmo
Po odpoczynku powróciłem do poprawy popielniczki :roll: .
Niestety musiałem podciąć konsonę w górnym mocowaniu popielniczki,dzięki temu zyskałem możliwość ustawienia pod dobrym kątem radia.
Nic nie ociera i nie blokuje :wink: .
Kilka fotek,zresztą powielam tylko moich poprzedników :P .
Komentarz
-
moim zdaniem to czy z kabelkiem czy bez ma znaczenie tylko jeśli ktoś używa radia na codzień czy tylko w dłuższą trasę. Jeśli na codzień to głupio tak wtykać i wytykać (takie rzeczy to tylko przy sexie są fajne) a jak raz na jakiś czas to żaden problem gruche ze schowka wytargać i wkręcić. Ja mam po lewej stronie kierownicy na dole przy lewym kolanie, radio widać przez kierownicę nieźle. Tylko jeszcze muszę podpiąć pod stacyjkę żeby się włączało tak jak audio. Tak tak, widać z zewnątrz i szkoda szybek no ale wóz albo przewóz. Każdy ma swoje jazdy
Komentarz
-
-
desmo
mam w planie dodatkowy głosnik, ale słychać dobrzeZamieszczone przez JanuszSza jak sytuacja ze slyszalnością?
wiadomo że się to nie udaZamieszczone przez MaicroftAle i tak nie mozesz zamknac popielniczki z kabelkiem
myślę że to kwestia przyzwyczajenia,bo moim zdaniem optymalnym miejscem jest półka pod radiem ale wtedy już radio widaćZamieszczone przez MaicroftChociaz to jest ponoc kosztem ciut gorszego krecenia pokretlami
u mnie to bywa różnieZamieszczone przez ryhOktoś używa radia na codzień czy tylko w dłuższą trasę
Komentarz
-
Sigma_74
desmo, brawo,
tyle ze ja jakoś wątpię w dobry odsłuch mając radio tak zabudowane.
ważne ze jesteś zadowolony.
do usłyszenia na trasie ...
Komentarz
-
Ja zrobiłem podobnie, ale nie musze odpinac gruchy, jedynie troszkę gorszy dostęp do pokręteł. Jeśli chodzi o odsłuch to jest całkiem niezły, wręcz normalny (Cobra tez ma głośnik na spodzie), ale w planie mam coś innego - SŁUCHAWKA DO UCHA.Zamieszczone przez Sigma_74desmo, brawo,
tyle ze ja jakoś wątpię w dobry odsłuch mając radio tak zabudowane.
ważne ze jesteś zadowolony.
do usłyszenia na trasie ...Załączone pliki
Komentarz
-
-
desmo
Komentarz
-
desmo
To jeszcze nie jest efekt końcowy,muszę poprawić mocowanie i głębsze osadzenie, jednak większym problemem jest mocowanie anteny na combii, nie robię dziury a obecne rozwiązanie to ML145 na magnesie i naklejka nie przypadło mi do gustu.Zamieszczone przez nico21widzę ze sie jednak uporałeś
Nie posiadam też relingów więc albo tak jak jest albo uchwyt na klapę, albo inna antena np Sirio Triflex.
Komentarz
-
Sigma_74 -
Sigma_74, zmobilizowales mnie, zebym wreszcie sie przeszedl z apartem do auta i sprytknal moje radyjko, zeby pokazac jak je przykrecilem ... no wiec ide
BBS - eta 10 minut :P
[ Dodano: Pon 06 Sie, 07 14:47 ]
Ok dodaje fotki
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
-
Sigma_74
misiek^wro, brawo za mobilizację
ale powiedz mi czy jak prowadzisz dobrze ci sie zmienia kanały ?
Komentarz
-
Sigma_74
no i zaraz ci napisza ze masz brudno w auciei dlaczego porysowane
to chyba nie oto biega. ...
ale prawda tak ze ten fajnie t w ygląda.musze odsłuchać u ciebie.
Komentarz
Komentarz