Zamieszczone przez Sigma_74
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Sigma_74 -
Sigma_74
Jackal, czyli jesteś jednym z wielu któzy uwarzają ze U jest dużo lepszy niż TTI .
witamw klubie CB :yay:
Komentarz
-
Jeszcze bym się tylko zastanowił nad majkiem ze wzmocnieniem do tego zestawu i pozamiatane.Zamieszczone przez JackalJa dzis tez wymienilem swoj "szumofon" TTI 880 na U52.... roznica w odsluchu jest kolosalna, oczywiscie na + :diabelski_usmiech
Może być np Maas...
Trzeba go po prostu wykiwać (od kiwania się)
aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
witam
a ja muszę napisać że jestem załamany ponieważ mam radyjko UNIDEN 520 XL i do wczoraj byłem z niego zadowolony.
Lecz miałem przyjemność jeździć z radyjkiem President HARRY II i przyznaje że spisywało sie o wiele lepiej.
nie jest to wina anteny bo było podpięte pod moją.
a może coś nie tak jest z moim radyjkiem?? jeśli tak to jak można to sprawdzić??
-=Wiśnia®=-
Komentarz
-
-
Mam pytanko do kolegów którzy posiadają bądz znają antenkę Wilson Little Wil. Jak ktoś ma to może pofatygowałby się z miarką i sprawdził ile ta antena ma wysokości. Czytałem że 98 cm. Teraz o co chodzi- kupiłem antenę na allegro przyszła do mnie z kawałkiem bata w podstawie,więc pierwsze moje podejrzenie że się złamała podczas transportu. Mierze sam bat a on ma 91,5 cm(trochę mało).Mierze go razem z podstawą to ma te 98cm. Mam też Hustlera IC 100 i u niego sam bat ma 100cm (stąd moje podejrzenia) . Jak to jest naprawdę?PerfectService by
Komentarz
-
-
Z tego co pamiętam jak szukałem anteny to Wilson ma bat ~90 a Hustler włanie ~100...Zamieszczone przez lukas_igMam pytanko do kolegów którzy posiadają bądz znają antenkę Wilson Little Wil. Jak ktoś ma to może pofatygowałby się z miarką i sprawdził ile ta antena ma wysokości. Czytałem że 98 cm. Teraz o co chodzi- kupiłem antenę na allegro przyszła do mnie z kawałkiem bata w podstawie,więc pierwsze moje podejrzenie że się złamała podczas transportu. Mierze sam bat a on ma 91,5 cm(trochę mało).Mierze go razem z podstawą to ma te 98cm. Mam też Hustlera IC 100 i u niego sam bat ma 100cm (stąd moje podejrzenia) . Jak to jest naprawdę?
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Sigma_74 -
Sigma_74
ryhO, daj spokój,
od piątku trwa za PIŁĄ zlot cb-radio.pl ekipy, jutro mam mieć relacje z tej imprezy .... wiec zapodam.
Komentarz
-
Przepraszam za byc moze banalne i naiwne pytanie - ale czy w warunkach warszawskich (tj. bez jezdzenia w trasy) CB jest przydatne w kwestii info o kontrolach radarowych czy o korkach?
Czy ktos moze polecic jakies miejsce w Wawie gdzie szybko i kompleksowo mozna dokonac zakupu i montazu, strojenia?
Komentarz
-
-
q1, jak jezdzis duzo po miescie to sie przydaje. Ja sobie nie wyobrazam zycia bez CB.
OCP poleca zaklad ktory sie znajduje przy stacji Orlen, na tej samej co MT.Zamieszczone przez q1Czy ktos moze polecic jakies miejsce w Wawie gdzie szybko i kompleksowo mozna dokonac zakupu i montazu, strojenia?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-

Komentarz