Zamieszczone przez Sigma_74
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Sigma_74
-
Sigma_74
Jackal, czyli jesteś jednym z wielu któzy uwarzają ze U jest dużo lepszy niż TTI .
witamw klubie CB :yay:
Komentarz
-
Zamieszczone przez JackalJa dzis tez wymienilem swoj "szumofon" TTI 880 na U52.... roznica w odsluchu jest kolosalna, oczywiscie na + :diabelski_usmiech
Może być np Maas...
Trzeba go po prostu wykiwać (od kiwania się)aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
witam
a ja muszę napisać że jestem załamany ponieważ mam radyjko UNIDEN 520 XL i do wczoraj byłem z niego zadowolony. Lecz miałem przyjemność jeździć z radyjkiem President HARRY II i przyznaje że spisywało sie o wiele lepiej. nie jest to wina anteny bo było podpięte pod moją. a może coś nie tak jest z moim radyjkiem?? jeśli tak to jak można to sprawdzić??-=Wiśnia®=-
Komentarz
-
-
Mam pytanko do kolegów którzy posiadają bądz znają antenkę Wilson Little Wil. Jak ktoś ma to może pofatygowałby się z miarką i sprawdził ile ta antena ma wysokości. Czytałem że 98 cm. Teraz o co chodzi- kupiłem antenę na allegro przyszła do mnie z kawałkiem bata w podstawie,więc pierwsze moje podejrzenie że się złamała podczas transportu. Mierze sam bat a on ma 91,5 cm(trochę mało).Mierze go razem z podstawą to ma te 98cm. Mam też Hustlera IC 100 i u niego sam bat ma 100cm (stąd moje podejrzenia) . Jak to jest naprawdę?PerfectService by
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukas_igMam pytanko do kolegów którzy posiadają bądz znają antenkę Wilson Little Wil. Jak ktoś ma to może pofatygowałby się z miarką i sprawdził ile ta antena ma wysokości. Czytałem że 98 cm. Teraz o co chodzi- kupiłem antenę na allegro przyszła do mnie z kawałkiem bata w podstawie,więc pierwsze moje podejrzenie że się złamała podczas transportu. Mierze sam bat a on ma 91,5 cm(trochę mało).Mierze go razem z podstawą to ma te 98cm. Mam też Hustlera IC 100 i u niego sam bat ma 100cm (stąd moje podejrzenia) . Jak to jest naprawdę?
pzdrAdam
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
ryhO, daj spokój,
od piątku trwa za PIŁĄ zlot cb-radio.pl ekipy, jutro mam mieć relacje z tej imprezy .... wiec zapodam.
Komentarz
-
Przepraszam za byc moze banalne i naiwne pytanie - ale czy w warunkach warszawskich (tj. bez jezdzenia w trasy) CB jest przydatne w kwestii info o kontrolach radarowych czy o korkach?
Czy ktos moze polecic jakies miejsce w Wawie gdzie szybko i kompleksowo mozna dokonac zakupu i montazu, strojenia?
Komentarz
-
-
q1, jak jezdzis duzo po miescie to sie przydaje. Ja sobie nie wyobrazam zycia bez CB.
Zamieszczone przez q1Czy ktos moze polecic jakies miejsce w Wawie gdzie szybko i kompleksowo mozna dokonac zakupu i montazu, strojenia?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz