Moze BAP masz zaznaczone w radio ? WSC nie ma się nioczym do kodowania. Mozesz tam wpisac byle prócz samych 00000
RNS510 - sw5274_c6_josi
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Panowie nic nie trzeba kodować. Do O2 przed FL należy do radia wgrać jeszcze specjalną łatkę która przywróci wam kierownicę i maxidota
ŁATKA DLA O2 PRZED FL DLA KIEROWNICY MF I MAXI-DOTA
Proszę http://chomikuj.pl/maxpaynemm/RNS,1806636583.rar
Komentarz
-
-
Poczytajcie sobie opis tutaj: Unofficial 272x software and SWL recovery CD
A łatka (stworzona przez Kędziora o ile się nie mylę) to chiba będzie ta:
- Fix for 3xxx/4xxx software
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoPoczytajcie sobie opis tutaj: Unofficial 272x software and SWL recovery CD
A łatka (stworzona przez Kędziora o ile się nie mylę) to chiba będzie ta:
- Fix for 3xxx/4xxx software
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spacewalkerMoja navi wersja LED. Z takim HW jak na foto.
Chodziła pieknie na SW 4020
Teraz stanelo na 5% APPL i wywaliło płytkę ze SWL Error
Ktoś cos podpowie ? nagrane na DVD x 4
ObrazekJest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
-
Do nagrywania używajcie imgburn z włączoną opcją OPC i weryfikacją. Jeśli płyta przejdzie weryfikację macie 100% pewności, że jest dobrze nagrana. Soft warto nagrywać na cd. Najstabilniejsze płytki robi verbatim. Tyle prostych zasad - trzymam się ich i nigdy nie miałem problemów z powodu źle wypalonej płytki...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoDo nagrywania używajcie imgburn z włączoną opcją OPC i weryfikacją. Jeśli płyta przejdzie weryfikację macie 100% pewności, że jest dobrze nagrana. Soft warto nagrywać na cd. Najstabilniejsze płytki robi verbatim. Tyle prostych zasad - trzymam się ich i nigdy nie miałem problemów z powodu źle wypalonej płytki...
Komentarz
-
-
A ja nagrałem DVD w Ashampoo Burning Studio z prędkością 6x na płytach EMTECa i poszło bez zająknięcia.
Jedno co mnie zastanowiło to to, że na początku chciałem w ogóle sprawdzić czy płyta jest dobrze nagrana i czy Columbus ją przeczyta. Więc włożyłem do napędu i czekałem na autostart update'u. Pojawił się ekran powitalny z danymi o wersji itp. itd. i z pytaniem o rozpoczęcie procesu. Kliknąłem CANCEL żeby przerwać, a mimo to proces się rozpoczął i po 50 minutach zakończył z sukcesem... Dziwne... :roll:
Wszystko bangla jak należy. Radiotext też...
Lektora nawigacji jeszcze nie sprawdziłem, czy faktycznie już nie gada po serbsko-chorwacko-czesko-estońskim na rondach :szeroki_usmiech
Acha, dysk faktycznie wyczyszczony z muzyki i z powrotem zablokowany FIS (auto przed FL). Na zablokowanego MAXI-DOTa pomógł stary fix by Josi: 4020_sk_fix.rarOctavia II RS TDI 200/441
"Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Dziś udało się w końcu zainstalować nowy soft. :diabelski_usmiech . Zadziałała płyta CD Verbatim nagrana CloneCD z prędkością najnizszą czyli 2X. Odpadły nagrane w Nero, ashampo, imgburn, ultra iso. Plik obrazu pochodzi z rapida.
Łącznie do tego celu zużyłem 8 płyt CD/DVD. :twisted:
Dzięki wszystkim za udostępnione linki i info na temat działających programów do nagrywania. :bowJest druga srebrna kochanka- CBF 600S...
Komentarz
-
-
Z nowości w VCDSie 11.11.4 dla RNS510 jest kilka kanałów adaptacji, ale mało znaczące wydają się mi one:
Kanał 43: Ejection Lock, czyli prawdopodobnie blokada przycisku wyjmowania płyt, to się nadaje dla wypożyczalni aut by ktoś nie wziął płyty na pamiątkę
Kanał 130: DVD Regional Code
Kanał 132: Speed Threshold for Destination Input, czyli w tym kanale ustawiamy przy jakiej prędkości ma być blokowana możliwość wprowadzania adresu, działa jeśli bit z tą samą nazwą jest zaznaczony.http://chomikuj.pl/lusob/VCDS
Trochę plików do VCDS, zapraszam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquez1 6 D,
To juz wszystko było we wcześniejszych wersjach. Ten lock to jest po to, zeby złodziej nie ukradł płyty nawigacyjnej przy wyłączonym zapłonie.
Myślę, że w przypadku platformy PQ35 czy 46 nowości już raczej nie będzie niestety w kolejnych wersjach.http://chomikuj.pl/lusob/VCDS
Trochę plików do VCDS, zapraszam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RoballoRamzes765,
mam pytanie może głupie ale kto pyta nie błądzi co to ten RADIOTEXT ??? I jak go włączyć ....
Komentarz
-
Komentarz