RNS510 - mapy
Zwiń
X
-
Nareszcie konkretna aktualizacja. A4 dokonczona, A1 Lodzi, tunel w Gdansku i S7 na siwo do Elblaga. To na szybko co zauwazylem.
-
-
-
Pojawiła się mapa v15 część zachodnia
Volume: CD_8515
Date: 11.5.2017
db: EU(2017Q1)
Area: West Europe
Subarea: West
Supplier: Navteq
Version: 505.20.711.84
Customer Version: V15
Customer: 1627386654
Customer Info: VW
Features: V10
TPD: 2017040004
SVD: EDB_20170421
TMC: 20170130
Phoneme: Navteq
DBAL: V006.047 V007.038 V008.704 V009.038 V010.015
Zostaw komentarz:
-
-
mapa V14 West Europe ( CD_8477 ) została wydana 5.07.2016r. z danymi z 2016Q1 - dokładniej 1.03.2016r. - jeśli Polska przekazała informację o rozbudowie dróg do tej daty to one się tam znajdą.
Brak map wschodnich jest tłumaczony wolniejszą rozbudową dróg w części wschodniej (Bałkany) - dlatego pojawiać się ma co 2 lata. Polska znajduje się zarówno na mapie wschodniej jak i zachodniej.
Zostaw komentarz:
-
-
nie maZamieszczone przez Maicroft Zobacz wpisCzyli tego lacznika A1 nie ma na zadnej mapie do RNS-a jak rozumiem - czyli aktualizacja na rok 2015
Zostaw komentarz:
-
-
Czyli tego lacznika A1 nie ma na zadnej mapie do RNS-a jak rozumiem - czyli aktualizacja na rok 2015
Zostaw komentarz:
-
-
potwierdzam, ten klon od bmw nie ma A1 nie ma też tunelu pod martwą wisłą w gdańsku, lipa gruba
Zostaw komentarz:
-
-
Zassalem wersje map V14 EAST 8444 - to jest klon map z BMW na 2017 rok. Wszystko fajnie, ale jesli odcinka A1 w okolicach Lodzi nie ma tam dalej, a droga istnieje juz dosc dlugo, to obawiam sie ze gdzie indziej pokrycie bedzie rownie beznadziejne.
CD_8473 ta wersja pewnie ma te wszystkie POI itd, ale mapy dokladnie te same, czy jednak jakies nowsze mapy ??
Zostaw komentarz:
-
-
Poratujecie płytką - jak coś proszę o PW - na mapach do OOOO naście płyt straciłem a i tak nie wypaliłem
Zostaw komentarz:
-
-
dokładnie... na West mam Węgry, na East są na 100 procentZamieszczone przez gradek Zobacz wpismarcin607 Marcin Węgry są chyba na każdej mapie, niezależnie wschód, czy zachód.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie potrzebna mapka na Węgry pl - ma ktoś?
radio to columbus led
Zostaw komentarz:
-
-
V14 East Europe version 8473 (BMW compiled maps for RNS510)
Zostaw komentarz:
-
-
Raczej slabo, generalnie cisza wszedzie. Moze jesien cos przyniesie.
Zostaw komentarz:
-
-
Tutaj drążą temat map z BMW, zobaczymy co z tego bedzie.
http://gpsunderground.com/forum/volk...g-bmw-dvd.html
Ostatnio edytowany przez marbab; 6611.
Zostaw komentarz:
-
-
bzyq to była jakaś taka najzwyklejsza płyta z włoskami XBOX 360 CD LENS CLEANER.jpg
Zostaw komentarz:
-
-
jaką płytę do czyszczenia polecasz? można na PW link z której korzystałeś?Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisNapisałem w poprzednim poscie, że czyściłem laser płytą.
p.s. nie wiem czy widzieliście ale na gpsunderground jest jakiś sposób na wgranie najnowszych map east poprzez mapy BMW 2017. ciekawi mnie czy jest możliwość nagrania 3 DVD całej mapy Europy zamiast nagrywania na płytach DL. ktoś śledził ten temat? przydałoby się chociaż ogarnąć możliwość nagrania samej płyty DVD 3 z BMW na normalnej DVD
jeśli to by zadziałało to na samą Polske super sprawa. nagrana v14 West na Verbatimie RNS wypluwa jako błąd cd/dvd...
Ostatnio edytowany przez bzyq; 5943.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: