RNS510 - mapy
Zwiń
X
-
Koledzy, ma ktoś już dostęp do East v14 ? torrent / płyta?
Zostaw komentarz:
-
-
V13 wgrywałem z Verbatima i poszło bez problemu. Teraz do V14 kupiłem Esperanza DVD-DL ale RW no i nie idzie. Mam 2 takie same płyty, nagrywam 2,4x przez PowerISO i za każdym razem po włożeniu płyty do radia wywala od razu błąd CD/DVD. Zastanawiam się czy to wina płyt RW, czy programu do nagrywania. Verbatim był normalnym DVD-DL ale dałem za nią 15zł, więc trochę dużo. A może jednak wypróbować sposób z kartą pamięci - na ile jest on bezpieczny ?
Zostaw komentarz:
-
-
Pozostaje ci wgranie mapy z karty SD + płyta CD.
Zostaw komentarz:
-
-
W Eastcie jest jeszcze Norwegia, tylko nigdy jej tam nie zaznaczaja.
East v14 jeszcze niedostepny.
Zostaw komentarz:
-
-
niestety wywala bład płyty. poszukam jeszcze jakis innych płyt. chciaz w tych sklepach co byłem bo były tylko verbatimy.
Zostaw komentarz:
-
-
Oczywiście, i west i east...Zamieszczone przez Ciekavy Zobacz wpisCzy West ma w sobie PL bo nie widzę ?
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie nie poszło na dwóch Verbatimach a poszło od strzała na Platinium. Wszystko nagrywane CloneCd z prędkością x1. Laser czyszczony płytą Vivanco.
Zostaw komentarz:
-
-
Też zużyłem kilka płyt, na razie jeszcze nie wgrałem map V14. Z V13 nie miałem problemu.
Jutro podjadę do sklepu i kupię jeszcze płytę innego producenta. V13 nagrywałem na Verbatimach.
Zostaw komentarz:
-
-
niestety u mnie nie poszło. kilka płyt wypalonych i nic. laser wyczyszczony , soft zmieniony i dalej nic. A u kolegi na 4 lata starszym columbusie poszło z tych samych płyt. I teraz dalej nie wiem co robić...
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: