Fleishmachine, pary drzwi czy 1 drzwi ?
Wyciszenie drzwi z przodu-jak to zrobic??
Zwiń
X
-
lec
-
hej chłopaki a ja powracam do mojego pytania czy orientujecie się gdzie kupię dystanse do głosników przód OII :?: wszedzie tylko są oferty do OI chyba że pasują te same :?: :roll:
Maicroft ty jestes z B-B kiedyś na stacji Shell-a koło drogi Cieszyn-Żywiec był punkt montażu caraudio orentujesz się może czy jest tam jeszcze (facet miał to w budynku myjni koło stacji)i jaki tam jest adres :?: Facet robił mi poprzedni samochód i byłem zadowolony z jego usług :!:Zadowolony użytkownik Skody
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftSamiec, Tak na cieplo byly kladzione i jakis czas bylo dobrze, ale w lecie splynely. Druga sprawa to ich waga, ona wcale nie jest niska w przypadku APP :|
[ Dodano: Nie 11 Lis, 07 14:06 ]
Zamieszczone przez MaicroftNexus6, Splynely w miejscu, gdzie nie byly polaczone z blacha
Na moje powinno sie wszystko trzymac nadal dobrze.
Komentarz
-
-
Mam Bolla i APP już 2-gi rok. Zaglądałem tam tego lata i wsio było O.K. Ale najważniejsze jest aby w czasie kładzenia mat GRZAć JE OPALARKą ! żadnych Farelek czy suszarek !!! Tylko dobra opalarka i grzać do efektu mocnego zmiękczenia. W takim stanie dociskać do kształtu drzwi. Po wystygnięciu stają się twarde i będzie git !Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
Komentarz
-
-
no to chyba misiekman nie dowie sie nic o tych panelach ja nigdy nie szukalem paneli do O2, ale szukajac do O1 jakos nie rzucila mi sie wersja do nowego modelu - pogrzeb na forum, ktos przerabial naglosnienie w O2 i z tego co widzialem montowal panele od... Transita? Ale to tez byly plastiki... chyba... grzebta a znajdzieta
Komentarz
-
-
misiekman,
Bartex Car-Audio - ● RAMKI radiowe+głośnikowe, SKODA, BMW-5 E39 mocow. głoś. o śr.165mm DRZWI-przód.
Bartex Car-Audio - ● RAMKI radiowe+głośnikowe, SKODA, Skoda OCTAVIA-2 2004-2008 +inne Ramki pod głoś.200mm DRZWI-przód.
Bartex Car-Audio - ● RAMKI radiowe+głośnikowe, SKODA, Skoda OCTAVIA-2 2004-2013 +inne Ramki pod głoś.165mm DRZWI-tył.
tylko plastikoweO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
misiekman, a zapytaj sie ludzi z www.powe.com.pl - moze przygotuja Ci panele, coraz wiecej O2 smiga, wiec mysle ze mogli by w koncu zrobic nowy wzor - tak czy siak, zapytac nigdy nie zaszkodzi. Ja kupilem panele od nich i jestem zadowolony
Komentarz
-
-
Hej chłopaki gadałem dzisiaj z powe i powiedzieli mi że podbno pasują te z golfa V.
Jakiś facet brał na próbę do OII z golfa V jakieś miesiąc temu i nie wrócił z nimi wieć mniemają że są OK.
Więc zamówie je i jakby co to dam znać.
A powiedzcie czy taki panel w zestawie zawiera tez śruby montażowe?Zadowolony użytkownik Skody
Komentarz
-
-
Samiec, Maty byly twarde W srodku drzwi do zewnetrznej ich czesci przykleilem i tam sie trzyma bez problemu.
misiekman, Tak jest taki punkt. To jest 'dzielnica' BB Komorowice.
ul. Daszyńskiego 54 43-346 Bielsko-Biała
Powienien byc taki adres.
Kiedys to byl oddzial tej firmy: www.hifistudio.pl teraz nie mam pojecia :roll:
Komentarz
-
-
jak adamu napisal warto zamowic z impregnacja i srubami chyba ze sam bedziesz sie w to bawil wybor nalezy do Ciebie u mnie panele z powe ani drgna sztywno jak cholera warto pobawic sie tez w wytlumienie boczkow przy okazjiRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
ziutsane, ja z POWE zamówiłem z impregnacją a co do śrub to nie potrzebowałem zamawiać bo u mnie od cholery w domu jest tego typu zabawek i nie miałem najmniejszego problemu żeby odpowiednią śrubke czy nakrętke znaleśćNavi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
Komentarz