Zamieszczone przez marbab

Potem próbowałem jeszcze wgrać 3810 ale to samo.... wykrzacza się na update radia. Rozmawiałem z Grygy i On stwierdził że prawdopodobnie mam starszą wersję płyty na której jest układ radia który po prostu nie przyjmuje softu wyższego niż 2xxx. Trochę to dziwne... przecież radyjko jest całkiem świeże ??? :roll: :roll: :roll: :roll:
:evil: Kurde co jest?? Kolejne dwie próby ponownego wgrania 2660pl i nadal nie ma fonii, szybki tel do Grygy - "nie chciał bym cię martwić ale mogłeś uwalić navi" :shock: :shock: :evil: :evil: Byłem w szoku :cry: Ale nie poddaję się - telefon do Maru123 - ON radzi pobrać soft czyszczący to co jest w navi, od kolegi z forum (Kędzior). OK szybkie wgranie potem ponowne wgrywanie 2660PL i.... oczekiwanie pełne nerwów i zdrowasiek - OBY ZADZIAŁAŁO!!!! :cry: :twisted: UFFFFFFF! Pomogło

tak to tylko mapka max 7.0
Ehhh... 

Próbowałem kilkukrotnie z wieloma softami, czyszczeniem starego softu płytą do tego przystosowaną, niestety bez efektu
Każda próba instalki powoduje albo błąd przy instalacji radia albo wieszanie się na instalacji MPEG 
No cóż 
. Na 100% używałem softu (wszystkie z www.navi-forum.pl) 3810 podanego jako orginalny (właśnie wczoraj) i oraz tego modyfikowanego 3810A. Efekt ten sam... zwiecha przy radiu albo wywala błąd radia. Nie mam tylko 100% pewności co do tego od Grygiego.... kurcze napewno go wgrywałem ale nie pamietam jaki był efekt końcowy... czy zwiecha czy błąd ale też nie poszło...hmm 

Komentarz