Też kupiłem u tego MrElectronics i wszystko jest baaardzo OK. Obawiałem się początkowo ale jestem zadowolony.
Zamontowali w serwisie Skody u Murawskiego w KRK ale nie mogli mi zakodować poprawnie dźwięku bo navi pochodziła z innego auta, które to było wyposażone w SoundSystem. Wyjechałem z serwisu z navi bez dzwięku !!!
Pojechałem następnego dnia do Bełtowskiego (VW) i też wyjechałem z niby nie udaną próbą kodowania ale rano miłe zaskoczenie - dźwięk był !!! Podobno auto musiało się uśpić całe by kodowanie zadziałało przy nowym rozruchu.
Teraz szukam dobrego modułu bluetooth do Columbusa. Macie jakieś sugestie?
Zamontowali w serwisie Skody u Murawskiego w KRK ale nie mogli mi zakodować poprawnie dźwięku bo navi pochodziła z innego auta, które to było wyposażone w SoundSystem. Wyjechałem z serwisu z navi bez dzwięku !!!
Pojechałem następnego dnia do Bełtowskiego (VW) i też wyjechałem z niby nie udaną próbą kodowania ale rano miłe zaskoczenie - dźwięk był !!! Podobno auto musiało się uśpić całe by kodowanie zadziałało przy nowym rozruchu.
Teraz szukam dobrego modułu bluetooth do Columbusa. Macie jakieś sugestie?
Myślę sobie... nosz motyla noga! Nie może być! :evil: Wziąłem normalną płytę CD nagrałem na nia soft programem Alcochol 120% z prędkością minimalną 10x i Poszło
I najlepsze jest to że nic się nie skasowało... ani mapy ani ustawienia radia itp. DVD podczas jazdy też działa
a co do aku to powiem Ci jutro rano ale raczej nie powinno być problemu bo mam raczej nowego geteway-a bo auto mam z końcówki 2008. Wcześniej uzywałem softu do nowszego geteway-a i problemów nie było więc teraz raczej też nie przewiduję 
Komentarz