GS! chetnie bym sprawdzil Bedziesz na spocie jak tak, to ktorym :0?
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
GS1, jutro jest spot http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=242505#242505 zapraszam Cię i Panasa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasGS1, jutro jest spot http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=242505#242505 zapraszam Cię i Panasa
Komentarz
-
-
Witam. Pisaliście coś o tym, że można to bez problemu do Superba wsadzić. Czy trzeba przerabiać konsolę? Te przyciski od ESP itp to trzeba gdzieś przenieść w inne miejsce? Czy trzeba mieć od Touarega czy może z Passata z okrągłymi rogami zamontować odpowiednio wycinając konsolę? Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Widziałem jak Martin to montował koledze w SuperB, może zrobił fotki. Z przeniesiem przycisków nie miał problemu, z tego co pamietam przeniosl je na podłokietnik.
[ Dodano: Pią 04 Kwi, 08 13:33 ]
Wczoraj w ASO wymienili mi sterownik i okablowanie pod kiere wielofunkcyjną po zakodowaniu wszystko działa idealnie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Forestkoja86, a masz jakieś zdjęcia jak to wygląda w Superbie? I w które miejsce można te przyciski przenieść. Mam tylko 2 od ESP i szyby, także tragedii nie ma. Ale nie wiem gdzie by je schować. Pozdrawiam.
[ Dodano: Sro 16 Kwi, 08 17:08 ]
[ Dodano: Pią 04 Kwi, 08 13:33 ]
Wczoraj w ASO wymienili mi sterownik i okablowanie pod kiere wielofunkcyjną po zakodowaniu wszystko działa idealnie. [/quote]
Grzesiek, to widze ze czensci byly oki?=)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kozi1987Czy sa juz uzytkownicy RNS-510 w O1? Przewinal sie ten watek ze da rade, tylko ani widu ani slychu tych ktorym to sie juz udalo.Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
''wycinanie konsoli środkowej navi jest wyższa wyłączniki na maxa do góry . trzeba to wszystko obspawać i na takim etapie jestem ja. Ramka będzie wymagała nadlania''
Jesus :P Zazdroszcze odwagi i zaciecia
Czy przez te wszystkie etapy trzeba przejsc takze przy montowaniu wersji z touarega?
Z tego co sie przygladalem ksztalt ma prostokatny co ulatwia sprawe ale chyba jest znacznie szersza niz standardowe 2DIN :roll:
Czekam z niecierpliwoscia na fotki efektow koncowych
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kozi1987Czy przez te wszystkie etapy trzeba przejsc takze przy montowaniu wersji z touarega?
Z tego co sie przygladalem ksztalt ma prostokatny co ulatwia sprawe ale chyba jest znacznie szersza niz standardowe 2DINTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
Podobno poprzez VAG-COM jest możliwość zmiany kolorystyki menu w RNS-510. Są trzy dostępne opcje: standardowa Highline oraz Sportsline i Premium. Poniżej zdjęcia.
HighLine:
SportsLine:
Premium:
Podobno w VAGu można to zrobić poprzez kontroler 37(nawigacja) lub 56(radio), Byte 07, Bit 4+5. Czy może to ktoś sprawdzić ? Ja próbowałem u siebie, ale opcję kodowania(07) mam niedostępną.
Martin, może Tobie się uda :-)...
Komentarz
-
-
Ja własnie mam czarne wnetrze i sie zastanawiam miedzy RNS-E a RNS-510. Przy RNS-E trzeba by przycinac przedni panel navi a przez to bylyby problemy pozniej gdybym chcial ja sprzedac, co wiecej nie obsluguje ona FIS-a (tylko w licznikach AUDI dziala).
Z tym podcieciem konsoli to chodzi tylko o ten plastik (dekor deski) i kieszen 2-DIN czy cos wiecej trzeba tam ciac? Rozumiem wiec ze na szerokosc pasuje idealnie. Plastik akurat mam, dekor w karbonie by sie 2 skombinowalo i byloby piknie.
Pozostaje jeszcze kwestia tego zaokraglenia, czy nie bedzie wystawac za bardzo. Dlatego wolalbym najpierw zobaczyc zdjecie jak to wyglada w skodziance albo chociaz zobaczyc ta navi na zywo. :roll:
Podswietlenie SportsLine :twisted: :twisted: :twisted:
Komentarz
-
Komentarz