Zamieszczone przez bolo1
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Przez takie durnowate wymiany w tym watku Wy i inni nie moga nic znalezc. I pozniej podnoszone jest larum, ze Kędzior czy ktos nie chce pomoc - ludzie! Zastanowcie sie, skoro ten watek ma sluzyc jakiejs kopalni wiedzy i informacji, to moze warto by go nie zasmiecac tekstami kto co robi, kiedy teoretyzuje i jak wyglusza drzwi ? Od tego jest masa innych watkow. :evil: :evil: :evil:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Kedzior według tego co mi niedawno odczytywałes to mam wersję C7 wiec soft powinien działać.
Jakie sa zmiany w nowym sofcie?? Co zyskujemy?? Czy jek teraz mam pomniejszony HDD do 13GB ze wzgledu na obecny soft to czy po wgraniu tego dysk odzyska 18GB?? czy musze robic kombinacje alpejskie??
Dzięki pozdrawiam!!
PS sa juz moze jakies nowsze aktualniejsze mapki dla PL??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemm
Kedzior według tego co mi niedawno odczytywałes to mam wersję C7 wiec soft powinien działać.
Jakie sa zmiany w nowym sofcie?? Co zyskujemy?? Czy jek teraz mam pomniejszony HDD do 13GB ze wzgledu na obecny soft to czy po wgraniu tego dysk odzyska 18GB?? czy musze robic kombinacje alpejskie??
Dzięki pozdrawiam!!
PS sa juz moze jakies nowsze aktualniejsze mapki dla PL??
Jak masz C7 to nie ma problemu
Nowy soft jest bardzo stabilny , szybko sie uruchamia , szybciej można wpisywać wyszukiwaną miejscowość itd.
HDD zostanie taki jaki masz.
Map nowych jeszcze nie ma
Komentarz
-
-
już myślałem że o nas zapomniałeś
pozdrowienia!-= BXE Power =-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ToMo1978dzięki za info, widziałeś może jakiś namiar na wersję AKU?
Zamieszczone przez marbabKędzior, SW4020 dzieli dysk na dwie czy trzy partycje :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ToMo1978Kędzior ja mam w opisie O2 RS Combi (przed FL) i mam starego Gateway-a. Teraz używam softu firmware_3970_aku + nakładkę od Grygi-ego (2760a_sk). Potrzebuję na pewno zmodyfikowanej AKU
Jak miałbyś namiar to super. Columbusa mam w wersji LED-owej.
Dzięki.
Komentarz
-
-
Kędzior dzięki wielkie ale oczywiście bez ciśnienia - nie dokładaj sobie roboty tylko z mojego powodu
Co nie zmienia faktu, że będziemy wdzięczni (my posiadacze starych gateway-ów) jak link do takiego softu się pojawi
Soft do tej pory wgrywałem AKU i nigdy baterii nie wywaliło. Nakładka od Grygi-ego poprawiała w moim przypadku poruszanie się po menu na maxidocie. Bez nakładki po wejściu w nawigację nie można było powrócić do menu wyboru (informacja dla zainteresowanych do czego służy nakładka Grygi-ego).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fanWygłuszałeś drzwi,czy tylko dołożyłeś same głośniki?
Zamieszczone przez misiek^wroPrzez takie durnowate wymiany w tym watku Wy i inni nie moga nic znalezc. I pozniej podnoszone jest larum, ze Kędzior czy ktos nie chce pomoc - ludzie! Zastanowcie sie, skoro ten watek ma sluzyc jakiejs kopalni wiedzy i informacji, to moze warto by go nie zasmiecac tekstami kto co robi, kiedy teoretyzuje i jak wyglusza drzwi ? Od tego jest masa innych watkow. :evil: :evil: :evil:
Co do trudności znalezienia czegokolwiek w tym wątku, to po kupnie RNSa i próbie przebicia się przez wszystkie strony coś na ten temat wiem i moim zdaniem ten wątek już dawno powinien być zamknięty, a w zamian otwarte kilka nowych, dotyczących konkretnych problemów.
Zamieszczone przez KędziorPrezent
SW 4020 dla Rns 510 / Columbus
Wersja zmodyfikowana - będzie chodzila na jednostkach od C6 - C12
Komentarz
-
-
Dzięki dobry człowieku ;-) Wgrałem to u siebie i śmiga aż miło. Co ciekawe w końcu zaczęła na nim działać u mnie opcja startu systemu Columbusa po otwarciu drzwi z pilota. Wcześniej niestety tak się nie działo i się wpieniałem, bo czasami dość długo musiałem czekać, aż sprzęt wystartuje i pokaże obraz z kamery cofania.
Komentarz
-
Komentarz