a może taki wzór?
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
To że będzie do O2 to ja wiem, pytanie tylko czy wystarczy wykręcić starą ( MFD2 ) włożyć RNS-510 lub jak ktoś woli TRINAXA i czy wszystko będzie działało od kopa. Z tego co mi powiedzieli w ASO niekoniecznie musi działać, podobno ma być inna magistrala w autach montowanych od 7 listopada. A że oni potrafią dużo mówić to inna sprawa...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez padreWitam
Też szukam takiego TRINAXA. Może wiecie gdzie można nabyć?PZDR
Tomek
Komentarz
-
-
Czesc, v OII RNS510 dziala bez problema!!!JAk masz tylko radio, to jest potrzeba GPS antenny, ramki olkolo navi, v ASo kosztuje okolo 25 zl czarna, 120zl silver, jak v ORSII.MAp jest duzo, sa West i East. JA mam teraz najnowsej mapy z EAsta, i jest juz super.Myszle , ze v mapa PL jest lepsza jak v CZ.Juz jich pare dawalem do OII, i dziala na 100%.Mam info, ze do Skody co maja byc od 11 miecha, maja byc troche oklejone.Co wiem do teraz , ma byc HDD tylko 20Gb, VWE ma teraz 30gb.
Jak by ktosz chcial,jutro sie moze po niego przyjechac.NOWE!!
[ Dodano: Sob 03 Lis, 07 20:36 ]
TYlko sie pojawily u VW rozne SW.Byly SW 520 i teraz sie pokazuja SW1000.Jescze newiem jaka jest roznica, ale za chwile to info musze odzyskac=))JAk by mial ktos klopoty s blokiem od VW, niejst problem, odczaruje i bednzie dzialac.
Jest do tego mozliwosc zamontowania origo Skoda hands free, jutro to bende na sobie prubowac, ale wiem ze pujdzie bez klopot.
Parrota juz pod to dalem, i dziala ez problema=))
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GrygyMam info, ze do Skody co maja byc od 11 miecha, maja byc troche oklejone.Co wiem do teraz , ma byc HDD tylko 20Gb, VWE ma teraz 30gb.
Jak by ktosz chcial,jutro sie moze po niego przyjechac.NOWE!!
ps. ile $$$ taka nowa ?PZDR
Tomek
Komentarz
-
Komentarz