Przerobilem podswietlenie na zielone foty i opis zamieszcze w osobnym watku, coby ozna wrzucic do porad. Nie udalo mi sie sciagnac pokretel i mam wszystko zielone za wyjatkiem pokretel, ale wyglada to niezle nawet... pasuje do swiecacego nad radiem przycisku awaryjnych.
Teraz tylko softa machnac na skodowski i miodzio
P.S.
diody sa SMD w obudowie 0603 czyli mikroskopijne jak ktos nie urodzil sie z lutownica w reku, to lepiej niech nie proboje sam.
[ Dodano: Czw 13 Gru, 07 20:33 ]
Zamieszczone przez GS1
Ja już zamówiłem ten moduł blutufa w ciemno 8) podobno fajna rzecz. Dzisiaj zmieniam zegary bo jak debil nie zamówiłem auta z maxidotem, a za tydzień kierownica wielofunkcyjna.
GS1 napisz gdzie zamowiles BT i w jakiej cenie (to moze byc na priva)
RNS ma się dobrze :-) przynajmniej u mnie, na dniach mam mieć moduł bluetooth i kierownice wielofunkcyjną.
PS. Mam mapę skodowką WEST różni się tym od vw że są na niej zaznaczone wszystkie serwisy Skody razem z numerami telefonów, w przypadku awarii przydatna rzecz.
RNS ma się dobrze :-) przynajmniej u mnie, na dniach mam mieć moduł bluetooth i kierownice wielofunkcyjną.
PS. Mam mapę skodowką WEST różni się tym od vw że są na niej zaznaczone wszystkie serwisy Skody razem z numerami telefonów, w przypadku awarii przydatna rzecz.
Jak bedziesz mial bluetootha to zapodaj jakies wrazenia, moze nawet zdjecia, jak cos w ogoole warto pokazac, bo jestem zywo zainteresowany najlepiej jakby sie dalo w ogoole wybierac numerz RNSa albo wydac bylo kto dzwoni na wyswietlaczu
BTH mam v domu juz pare dni, ale jescze niemialem czasu go dodac pod RNS=((
GS1, dam znac.
[ Dodano: Pon 14 Sty, 08 21:51 ]
Bth juz mnie dziala=))Zrobilem podlonzenie v domu na stole i wygloda ze jest wsystko oki i jest zajebisty.Przyjmuje duzo funkcii komurki.
Wiencej fot dodam puzniej, padnul mnie akumulator z motocykla=))NA nim to wsystko dziala=))
Byliśmy dzisiaj z GieeSem1 po czeskiej stronie i dzięki uprzejmości Grygiego mamy już zamontowane i działające moduły bluetooth !!!!
Działają rewelacyjnie, poniżej fotki z mojej Octy :
Mi niestety nie działa tak rewelacyjnie jak Panasowi, bo Motorola V8 nie chce za bardzo z tym gadać tj. Nie wyświetla nazwy sieci, nie wyświetla nazw kontaktów z telefonu, przy przegrywaniu kontaktów kopjuje same numery bez opisów, ale rozmawiać się da normalnie. Wiec trzeba wymienić telefon na inny, który nie będzie robił takich jaj jak moja. Djczas - kiedy spot ? Palioza - jak chcesz sprawdzić czy ci Twój będzie gadał z bluetootem to udostępnię.
Ps. Nie dawajcie Grygiemu auta :P :P :P ( szukał miejsca na sterownik a w końcu tak jak powinno być wylądował pod fotelem )
AAAA i zapomniałem napisać że nie wyświetla menu telefonu na maxidocie, czy orientuje się ktoś czy to można aktywować za pomocą magicznych maszynek w serwisie ? Jutro będę umawiał przegląd to od razu wypisałbym zlecenie.
Komentarz