Maru 123, zassaj program" 7zip" i po kłopocie,zresztą na navi-forum.pl jest wszystko opisane co i jak należy zrobić
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
kurrrrr.... :roll: , za stary jestem na to wszystko :|
ale... :yay: , wczoraj zadzwonił do mnie Grygy i zdaje sie że się dogadamy.., jadę w piątek do austrii odpocząć i po drodze zajade do Martina lub się jakoś spotkamy i zrobi mi te getełaje i inne .., wgra co trza ... i będę miał dwie rzeczy w jednym - przyjemność i przyjemność . szkoda tylko ze nie mam gotowej jakiejś mapy nowej .
kreszczyn - czy są, i ktoś życzliwy to ma , jakieś nowe mapy na płycie do tych nowych getłajów itd :?:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123Zamieszczone przez Arek_VIMaru 123 napisał/a:
czym należy to rozpakować? :roll:
np. winzipem
[ Dodano: Czw 13 Sty, 11 12:56 ]
Zamieszczone przez leszekmwkurrrrr.... :roll: , za stary jestem na to wszystko :|
ale... :yay: , wczoraj zadzwonił do mnie Grygy i zdaje sie że się dogadamy.., jadę w piątek do austrii odpocząć i po drodze zajade do Martina lub się jakoś spotkamy i zrobi mi te getełaje i inne .., wgra co trza ... i będę miał dwie rzeczy w jednym - przyjemność i przyjemność . szkoda tylko ze nie mam gotowej jakiejś mapy nowej .
kreszczyn - czy są, i ktoś życzliwy to ma , jakieś nowe mapy na płycie do tych nowych getłajów itd :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arek_VIMapa 7.1 West (za navi-forum.pl):
"Z mapy usunięto lektora portugalskiego, hiszpańskiego, włoskiego, czeskiego, holenderskiego, francuskiego bo to nikomu nie potrzebne i dzięki temu zabiegowi mapka mieści się teraz na zwykłej płycie dvd, inaczej musielibyście wypalać na dwuwarstwowych płytkach co tym którzy mają ciągłe problemy z wypalaniem dałoby sporo po kieszeni i szybko zaczeli by pindolić że im nie działa"
hasło : navi-forum.pl
Komentarz
-
-
Maru 123,
To masz http://navi-forum.pl/dload.php?action=category&id=6 tylko musisz być zalogowany na forum.
Do twojego pobierasz pierwszy od góry czyli PL 1100 wersja B albo jesli zmieniłes Geteway na nowszy to PL 2660 wersja C. Ja mam u siebie wersje 2660 bo mam auto z 2008 z nowszym Geteway-jem i śmiga aż miłotylko lektora nie ma PL w mapach
więc przymierzam sie do softu 3810
Pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123maxpaynemm, czyli jak mam zmienionego gatewaya na tego który nie rozładowuje aku to moge zainstalować 2660?Natomiast jak chcesz żeby ci mapa mówiła po polsku to musisz wgrać 3810 i mapę 7.1 wtedy i mapa po polsku i POI będzie
[ Dodano: Pon 17 Sty, 11 14:55 ]
Zamieszczone przez Maru 123dvd free bedzie działać? mam urządzenieAle sam nie testowałem bo szkoda mi DVD Free
Natomiast Grygy mówi ze można znowu dograć tylko kwestia tego jak??? Grygy liczy za to 100PLN
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123ok zainstalowałem soft 2660 z j. polskim- wszystkie dane z hdd i mapy zostały, kiera i maxi dot działa. teraz pobieram 3810 i jeszcze dziś zainstaluję i powiem co i jak :wink:
[ Dodano: Pon 17 Sty, 11 19:45 ]
misiek^wro, tak :wink:
Gdzieś czytałem ze ponoć jak nie będzie dzialać MF to można zmienić ustawienia w VCDS. Na MF trzeba uruchomic jakąś funkcję..... nie pamietam coś na B... może zaraz to znajdę gdzieś opisane :?
Lub można też wyedytować pliki bezpośrednio na płycie z softem.... jest to poisane na Navi-Forum.
Pozatym nie wiem czy widziałes kilka stron wcześniej Grygy podał soft 3810 do samochodów przed FL żeby MF dzialała
Ja jeszcze nie probówalem (brak czasu) wiec jestes Marku moim beta testeremMam nadzieję że wszystko pójdzie gładko, bo może w weekend spróbuję zapakować ten soft do siebie i mapę
Marku tu masz http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...asc&start=1020 strona 69 Grygy dokładnie opisał co i jak
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmMarku tu masz http://forum.octaviaclub....=asc&start=1020 strona 69 Grygy dokładnie opisał co i jak
Komentarz
-
Komentarz