Zamieszczone przez blackrs
pogromca Passata
Zwiń
X
-
Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
-
-
Zamieszczone przez MorgothKurde żebyśmy nie byli niemal rówieśnikami, to pomyślałbym że masz 18 lat. Frajdę masz na motocyklu, a samochodem masz dojechać z A do B
Do diabła z tolerancją przecież i tak każdy kupuje co chce
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Morgoth
Kurde żebyśmy nie byli niemal rówieśnikami, to pomyślałbym że masz 18 lat. Frajdę masz na motocyklu, a samochodem masz dojechać z A do B
a raczej... analizując Twoje nadzwyczaj liczne w tak krótkim czasie wypowiedzi.. to się domyślam.. :roll: ......
....to forma terapii, tak? leczenie ego lub coś w tym guście? :lol:
przepraszam wszystkich za OT ale nie mogłem się powstrzymać, jest coś w tonie tych wypowiedzi co sprawia, że świerzbią łapy, nawet tak spokojnego człowieka jak ja :diabelski_usmiechGarret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothTerapia? Terapią może być postrzeganie Superba jako pogromcy PassataBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Może mała konkluzja waszych wypowiedzi i testu jaki został zrobiony w AutoBild.
Zaczynałem się zastanawiać nad nowym samochodem no i przechodząc przez VW, Toyota, Mazda skończyłem i zamówiłem właśnie Superb Combi 4x4. Niestety czekać trzeba 10 tygodni ale mam nadzieję, że zdążę przed planowanymi zmianami VAT. Nie ukrywam, kupuję go nie tylko z powodu możliwości odliczenia VAT ale głównie z powodu tego co daje za odpowiednią cenę.
Niestety żegnam się z użytkowaniem Octavia ale nie do końca, wlepa będzie na tylnej klapie - to podstawa . Muszę ją tylko zamówić :szeroki_usmiech .
I tak kończy wieloletni użytkownik Skoda Nie zmienia marki :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
OT
Zamieszczone przez zebMorgoth... piękny nick... lubisz zło? :lol: , wstydzisz się swojego wieku? :wink:
Wieku nie, ale nie chcę wypełniać pola z datą urodzin, żeby nie dostawać życzeń.
Zamieszczone przez IronZaczynałem się zastanawiać nad nowym samochodem no i przechodząc przez VW, Toyota, Mazda skończyłem i zamówiłem właśnie Superb Combi 4x4. (...) Nie ukrywam, kupuję go nie tylko z powodu możliwości odliczenia VAT ale głównie z powodu tego co daje za odpowiednią cenę.
Zamieszczone przez IronNie zmienia marki :szeroki_usmiechMorgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaIron napisał/a:
Niestety żegnam się z użytkowaniem Octavia ale nie do końca, wlepa będzie na tylnej klapie - to podstawa
no ja myślę[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MorgothNie ma się czemu dziwić bo oni mają jakieś niskie limity produkcji poustawiane, a na Octę nawet w tym roku już raz obniżyli ilość produkowanych egzemplarzy.
Wnet prasa będzie się rozpisywać ,że na Superba trzeba rok czekać a wtedy Skoda wrzuci 5 bieg na produkcji i zaspokoi zapotrzebowanie.Ot taka darmowa reklama
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shokWnet prasa będzie się rozpisywać ,że na Superba trzeba rok czekać
Zamieszczone przez andriu21tga to widzielisicie?
http://mojeauto.tv/Wydarz...i,v,162106.html
Razie trochę, że w jednym materiale występuje zarówno "superb" jak i "saperb".Morgoth
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andriu21tga to widzielisicie?
http://mojeauto.tv/Wydarzenia/Testy_...,v,162106.html
Pierwszy termin był 10.06 ale już mi mówią, że może druga połowa czerwca aaaahhhh trochę to wnerwia
Komentarz
-
-
tomek, a SAP stanowczo zaprzecza takim informacjom
malo tego, facet od marketingu wypowiadal się, że SKODA uznala, że jest zbyt droga i będzie obniżać ceny aut poprzez odchudzanie wersji z wyposażenia :evil:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
tomek, wczoraj byłem w salonie Groblewski \tam sprzedawczyni robiąc mi konfigurację powiedziała, że nie ma takiej opcji i nic nie wiadomo, żeby miala być
sprzeczne informacje
ja tam chciałbym DSG i 4x4 w dieslu i łudzę się, że masz rację
możesz to jakos potwierdzić?
w wiążący sposóbprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Jak ja się pytałem w wielu salonach to mówili, że nie będzie opcji aby 4x4 było z DGS dla innych silników niż 3,6FSI. Takie połączenie jeszcze bardziej nadszarpnęło by pozycję VW.
Dodatkowo mówi się, że są decyzje na szczytach VW aby Skodę zrobić marką dla przeciętnego człowieka czyli będą ją odchudzać z wyposażenia (wręcz usuwać możliwość zamówienia pewnych opcji) i będzie gorszej jakości.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IronJak ja się pytałem w wielu salonach to mówili, że nie będzie opcji aby 4x4 było z DGS dla innych silników niż 3,6FSI. Takie połączenie jeszcze bardziej nadszarpnęło by pozycję VW.
Dodatkowo mówi się, że są decyzje na szczytach VW aby Skodę zrobić marką dla przeciętnego człowieka czyli będą ją odchudzać z wyposażenia (wręcz usuwać możliwość zamówienia pewnych opcji) i będzie gorszej jakości.
Komentarz
-
Komentarz