pogromca Passata

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piotrek_gdy
    RS
    • 2008
    • 7723
    • Volkswagen
    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Iron, ja też to słyszałem i to z SAP
    przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• Morgoth
      L&K
      • 2010
      • 1116

Zamieszczone przez Iron
      Jak ja się pytałem w wielu salonach to mówili, że nie będzie opcji aby 4x4 było z DGS dla innych silników niż 3,6FSI. Takie połączenie jeszcze bardziej nadszarpnęło by pozycję VW.
      Może będzie, ale dopiero po liftingu. Do tego czasu pojawi się już "nowy lepszy" Passat.
      Wilk będzie syty i owca dziewicą.
      Morgoth

Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
      G.B.Show

Komentarz

• loyd
        RS
        • 2010
        • 2342

Zamieszczone przez Iron
        Dodatkowo mówi się, że są decyzje na szczytach VW aby Skodę zrobić marką dla przeciętnego człowieka czyli będą ją odchudzać z wyposażenia (wręcz usuwać możliwość zamówienia pewnych opcji) i będzie gorszej jakości.
        Pewnie wójek Ryszard ze szwagrem Edkiem pili ostatnio z prezesem VW i on im powiedział

Komentarz

• onyx73
          Rider
          S_OCP Member
          • 2005
          • 282

od czerwca ma być tdi 140 km dsg 4x4 tak twierdzi sprzedawca w aso w katowicach

Komentarz

• Iron
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 281

Zamieszczone przez loyd
            Zamieszczone przez Iron
            Dodatkowo mówi się, że są decyzje na szczytach VW aby Skodę zrobić marką dla przeciętnego człowieka czyli będą ją odchudzać z wyposażenia (wręcz usuwać możliwość zamówienia pewnych opcji) i będzie gorszej jakości.
            Pewnie wójek Ryszard ze szwagrem Edkiem pili ostatnio z prezesem VW i on im powiedział
            loyd przeczytaj sobie ten artykuł a dokładnie koniec!!! - Pogromca Passata

Oczekuje:
            Superb III L&K 2.0 TSI 280KM 4x4 DSG - niedługo będzie

Obecnie:
            Citigo Style ASG
            Kymco Downtown 300i ABS

Komentarz

• loyd
              RS
              • 2010
              • 2342

Zamieszczone przez Iron
              Zamieszczone przez loyd
              Zamieszczone przez Iron
              loyd przeczytaj sobie ten artykuł a dokładnie koniec!!! - Pogromca Passata
              Przeczytałem i podtrzymuję to co napisałem.

Swoją drogą ja wiem z nieoficjalnych źródeł, że VW planuje połączenie z AwtoGazem i w miejsce golfa będzie produkowana Łada Samara - i co ty na to ?

Trochę ostrożności w podjeściu do informacji prasowych - a tym bardziej takich.

Komentarz

• piotrek_gdy
                RS
                • 2008
                • 7723
                • Volkswagen
                • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

onyx73, jednak nie będzie

od czerwca wchodzi nowy silnik 103kW CommonRail w manualu i 4x4 a dopiero od 45 tygodnia do tego będzie skrzynia DSG
                przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• faj3r
                  Rider
                  • 2008
                  • 290

Zamieszczone przez daszek
                  No niby nic dziwnego, skoro tańsza, a nie odbiega jakością. Szkoda, że rządzi tu VW.
                  nie odbiega jakością? od Passata? to raczej Passat odbiega jakością od czegokolwiek w swojej klasie. Mamy we flocie kilka paśków w firmie i:
                  - jeden się spalił
                  - dwa kolejne się non stop psują
                  - trzeci spędza średnio 3 miesiące rocznie w serwisie
                  - w czwartym świeci się każda kontrolka i każdy możliwy alarm, a właściciel machnął już reką po kilkunastu wizytach w aso i powiedział że póki koła nie odpadły to niech się toczy. jak stanie to go porzuci i tyle.

żadne francuskie auto które miałem ja lub moi kumple nie psuło się choć w połowie tak jak obecne passaty.
                  Skody Octavię i Fabie które też mamy we flocie mają czasem drobne usterki, ale przy tych paśkach to można powiedzieć, że są kompletnie bezawaryjne.

w VW AG chyba ktoś inny zaczął wyznaczać standardy jakościowe...
                  za dopłatą passata bym nie wziął.
                  ©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
                  :arrow: zdjęcia

Komentarz

Pracuję...