Iron, ja też to słyszałem i to z SAP
pogromca Passata
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez IronJak ja się pytałem w wielu salonach to mówili, że nie będzie opcji aby 4x4 było z DGS dla innych silników niż 3,6FSI. Takie połączenie jeszcze bardziej nadszarpnęło by pozycję VW.
Wilk będzie syty i owca dziewicą.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IronDodatkowo mówi się, że są decyzje na szczytach VW aby Skodę zrobić marką dla przeciętnego człowieka czyli będą ją odchudzać z wyposażenia (wręcz usuwać możliwość zamówienia pewnych opcji) i będzie gorszej jakości.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydZamieszczone przez IronDodatkowo mówi się, że są decyzje na szczytach VW aby Skodę zrobić marką dla przeciętnego człowieka czyli będą ją odchudzać z wyposażenia (wręcz usuwać możliwość zamówienia pewnych opcji) i będzie gorszej jakości.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IronZamieszczone przez loydZamieszczone przez IronDodatkowo mówi się, że są decyzje na szczytach VW aby Skodę zrobić marką dla przeciętnego człowieka czyli będą ją odchudzać z wyposażenia (wręcz usuwać możliwość zamówienia pewnych opcji) i będzie gorszej jakości.
Swoją drogą ja wiem z nieoficjalnych źródeł, że VW planuje połączenie z AwtoGazem i w miejsce golfa będzie produkowana Łada Samara - i co ty na to ?
Trochę ostrożności w podjeściu do informacji prasowych - a tym bardziej takich.
Komentarz
-
-
onyx73, jednak nie będzie
od czerwca wchodzi nowy silnik 103kW CommonRail w manualu i 4x4 a dopiero od 45 tygodnia do tego będzie skrzynia DSGprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daszekNo niby nic dziwnego, skoro tańsza, a nie odbiega jakością. Szkoda, że rządzi tu VW.
- jeden się spalił
- dwa kolejne się non stop psują
- trzeci spędza średnio 3 miesiące rocznie w serwisie
- w czwartym świeci się każda kontrolka i każdy możliwy alarm, a właściciel machnął już reką po kilkunastu wizytach w aso i powiedział że póki koła nie odpadły to niech się toczy. jak stanie to go porzuci i tyle.
żadne francuskie auto które miałem ja lub moi kumple nie psuło się choć w połowie tak jak obecne passaty.
Skody Octavię i Fabie które też mamy we flocie mają czasem drobne usterki, ale przy tych paśkach to można powiedzieć, że są kompletnie bezawaryjne.
w VW AG chyba ktoś inny zaczął wyznaczać standardy jakościowe...
za dopłatą passata bym nie wziął.©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
:arrow: zdjęcia
Komentarz
-
Komentarz