Skoda Kodiaq
Zwiń
X
-
W piątek o ile się nic nie zmieni, biorę na jazdę Kodiaq i Octavię, ale tylko na jazdy próbne, ponieważ na testy mam teraz Q5. Ten kodiaq na zdjęciach wygląda trochę jak Seat Ateca, a w rzeczywistości może nie być, aż taki duży na jakiego wygląda..
-
-
fajne auto nie ma co. za tą cenę nic tej wielkości z takim wyposażeniem się nie kupi
Zostaw komentarz:
-
-
Ja byłem na nie, ale później zacząłem czekać na test, gdzieś tam po cichu z tyłu głowy zaczynał mi się podobać. Auto jest bardzo obszerne, funkcjonalne i może być b. dobrze wyposażone, no ale niestety odezwały się klasyczne aspekty Skody, przeciętne spasowanie/materiały w środku i hałas...mam to w O3 i chyba nie chce już tego przerabiać
Może kiedyś...ale auto odrazu pojechało by na wyciszenie wnętrza.
Zostaw komentarz:
-
-
Jakoś coraz mniej mi się zaczyna ten samochód podobać. Na początku marca mam mieć demo do testów...
Zostaw komentarz:
-
-
-
eee a mi superb na trasie białystok -krynica zdrój 5.3 spalił
załadowany, tempomat itp.
ciekawostka na tej samej trasie z takimi samym prędkościami (jechaliśmi jeden za drugim) mercedes w221 320 spalił 7.5
Zostaw komentarz:
-
-
dostalem tel. od dealera (nie wiem czemu...) ze w Gdansku ma byc w salonie od 1 marca Kodiaq.
Zostaw komentarz:
-
-
Wczoraj widziałem na żywo Kodiaqa na czeskich blachach na Harendzie. Nie mogłem zrobić fot, bo stał ciasno zaparkowany między innymi autkami. Srebrny kolor może nie najlepszy, ale wygląda całkiem ładnie.
Zostaw komentarz:
-
-
To coupe moze byc interesujace, tylko ze podobno ma byc najdrozsza Skoda w ofercie ;/
Zostaw komentarz:
-
-
Kodiaq coupe wstepnie tylko w chinach mial byc...Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Te wersje pozostale chyba nie sa az takie glupawe i roznia sie tylko detalami bo przeciez silniki te same to cenowo beda podobne w zaleznosci od wyposazenia poza wlasnie RS jakies tam zdjecie znalazlem ale to chyba jeszcze nie potwierdzone i nie wiem czy slyszeliscie ale ma wyjsc tez skoda kodiaq coupe taka ze scietym tylem i to nawet na rynku europejskim (auto swiat nr.51) pod koniec roku...Zamieszczone przez perfex Zobacz wpisKodiaq mnie akurat dosyć interesuje ale te wersje scout, sport czy rs są dosyć głupawe :-) Scout w fabii czy octavii to ok, jakieś "usuvienie", ale Kodiaq już suvem jest i nigdy sportowcem nie będzie. No ale jak znajdą gupków którzy chcą dopłacać do wersji scout czy sport to proszę bardzo.
Dla mnie dobry Kodiaq to jak najtańszy. W przyszłości 1.5 tsi 150km 4x4, active i już. I to ma sens. Oraz po paru latach ma to najmniejszą stratę.
Zostaw komentarz:
-
-
Sam jestem ciekaw co ten Kodiaq będzie wart. Czekam na samochód testowy, który ma się pojawić w lutym, także oby było warto
Zostaw komentarz:
-
-
Kodiaq mnie akurat dosyć interesuje ale te wersje scout, sport czy rs są dosyć głupawe :-) Scout w fabii czy octavii to ok, jakieś "usuvienie", ale Kodiaq już suvem jest i nigdy sportowcem nie będzie. No ale jak znajdą gupków którzy chcą dopłacać do wersji scout czy sport to proszę bardzo.
Dla mnie dobry Kodiaq to jak najtańszy. W przyszłości 1.5 tsi 150km 4x4, active i już. I to ma sens. Oraz po paru latach ma to najmniejszą stratę.
Zostaw komentarz:
-
-
No mi sie bardziej podoba jednak sport line , niedlugo pewnie pokaza wersje rs z 240kmZałączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
-
różnica w prześwicie niecały 1cm - aż grzech o takim fakcie pisać
Zostaw komentarz:
-
-
ŠKODA continues its campaign in the SUV segment. With the ŠKODA KODIAQ SCOUT, ŠKODA will present a model variant at the Geneva International Motor Show (7 to 19 March 2017) that exerts its off-road capabilities both visually and in terms of technology.
The rugged and robust appearance is accentuated by silver-coloured design details including distinctive underbody protection at the front and rear. The 19-inch alloy wheels specially created for the ŠKODA KODIAQ SCOUT also contribute to its powerful appearance. A choice of two petrol and two diesel engines is available for the new model variant, which comes with all-wheel drive in all versions.Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
a niektórzy kupują BMW za 500 tyś. z silnikiem 1,5 i jakoś z tym żyjąZamieszczone przez skipper.u Zobacz wpisja bym nie dał 150 tys. za samochód z silnikiem 1.4
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: