Wizualizacje Fabii III z chinskiej strony...
Nowa Skoda Fabia ???
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez grzeskZamieszczone przez trasat23W najnowszym "motorze" zaprezentowano zdjęcia nowej Fabii. Jeśli są autentyczne, to tył samochodu przypomina trochę Citroena AX z lat 90-tych.
Mam ostatni numer i nie widziałem tam Fabii, ba ani jednej Skody.
A może AŚ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23Motor numer 24-25 z 09.06.2014r. strona 12 i kawałek 13tej. Artykuł na pół strony - raczej trudno przegapić.
Co do auta to te zdjęcia już były w internecie i auto jest całe zamaskowane, więc tył raczej nie będzie wyglądał jak AX
Inna rzecz mi się za to rzuciła w oczy po zdjęciach z tego artykułu na co nie zwróciłem uwagi w internecie.
Ta Fabia ma z przodu światła soczewkowe lub xenony ale bardziej zwróciłem uwagę na pasek LEDowy taki jak w O3! W każdym razie tak to wygląda i w tym przypadku góruje na Rapidem bo tam nie ma takiej opcji.
Może Rapid po FL coś takiego dostanie a tu fabia już ma.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trasat23W najnowszym "motorze" zaprezentowano zdjęcia nowej Fabii. Jeśli są autentyczne, to tył samochodu przypomina trochę Citroena AX z lat 90-tych.
Komentarz
-
-
Mi się te nowe skody przestają podobać. Wszystkie robione na jedno kopyto. Wcześniej to co najwyżej można było znaleźć delikatne podobieństwo między felicją FL a octavią I, teraz to rapid i octavia jest niemal identyczna. Wolę jak dany model ma swój wygląd a nie tylko różnica w nazwie i cenie.
Komentarz
-
-
a gdyby wygladala nowa Fabka tak:
Tak jako před každou větší premiérou se i před odhalením nové generace Škody Fabia množí počítačové vizualizace, které se více či méně realisticky pokoušejí odhadnout vzhled budoucí novinky. Několik takových jsme tu už měli, dnes můžeme
to musze powiedziec, ze przynajmniej z przodu i z boku bylaby chyba najladniejsza z dotychczasowych jej wersji... gdzies tam tylko napisali, ze moze miec mniejszy bagaznik niz obecnie (zeby sie bardziej od Rapida roznic) - to akurat byloby troche szkoda.
ps. i ma nawet listwe chromowana - co prawda tylko dolna, ale zawsze :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz