yogi_at_pozen, to jest stały patent Hondy - to samo masz w Jazzie. Możesz np. na stojąco ... wozić spore kwiaty doniczkowe
. Civic Tourer z tym dieslem to już będzie dobijał do 100kpln dla wersji Lifestyle/Executive. Sprzedaż podejrzewam, że mizerna może być.
ja podałem za spritmonitorem, te już są już realne pomijając wartości min. Kiedyś ktoś w Polowce 1.4tdi wymontował pompę wspomagania, sprężarkę klimy, obudował jak BlueMotion, odchudził, obniżył zawieszenie żeby osiagać wartości poniżej koło 3 :lol:
. Ten samochód wyszedł po prostu z etapu "mydelniczki"
. Ale cóz de gustibus non est disputandum. No i teraz Tourer, tylko 20 kilka cm dłuższy od HB, ale dzięki przemyślanym rozwiązaniom Octavia nie ma już największego kufra w klasie :diabelski_usmiech i Civic Tourer zbliżył się paradoksalnie ... do Superba kombi
.
. Ale cóz de gustibus non est disputandum. No i teraz Tourer, tylko 20 kilka cm dłuższy od HB, ale dzięki przemyślanym rozwiązaniom Octavia nie ma już największego kufra w klasie :diabelski_usmiech i Civic Tourer zbliżył się paradoksalnie ... do Superba kombi
.
.
. Czy można w Hondzie dokupić koło dojazdowe, jak ktoś nie ma zaufania do zestawów naprawczych, bo z tego co czytałem to defaultowo dają zestawy?
Komentarz