Brak odtwarzacza CD - ale kicha :/ Nie myślałem, że aż tak szybko to nastąpi :/
Nowa Fabia III...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez NortheuszZamieszczone przez elektrykprostySilnik 1.0 MPI chyba będzie dobry do zagazowania.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Nie napęd a zmieniarka. Nie przeszkadza mi brak napędu optycznego, choć uważam że jak już stosować napęd to tylko DVD. Jestem melomanem i w posiadaniu mam prawie 700 singli i albumów to i tak wolę mp3 w aucie bo jakością dźwięku w hałaśliwej puszce się nie nacieszę, z resztą nie jestem audiofilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez NortheuszZamieszczone przez elektrykprostySilnik 1.0 MPI chyba będzie dobry do zagazowania.Brak...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez stuff1000Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez NortheuszZamieszczone przez elektrykprostySilnik 1.0 MPI chyba będzie dobry do zagazowania.
Komentarz
-
-
Kris86
Zamieszczone przez stuff1000kiepskie ma przyspieszenie, nawet nie chce widziec jak sie litrowka rozpedza...
Komentarz
-
Kris86
Zamieszczone przez stuff1000Zamieszczone przez Kris86Zamieszczone przez stuff1000kiepskie ma przyspieszenie, nawet nie chce widziec jak sie litrowka rozpedza...
Różnicę bardziej widać między moim a Twoim, gdzie mój jest wolniejszy o 1 sekundę :-)
Komentarz
-
Panowie, ale która "litrówka", bo będą 2 warianty mocy: 1.0 MPI (60 KM) i 1.0 MPI (75 KM).
Poza tym, czy naprawdę myślicie, że klient który wybierze Fabię z podstawowym silnikiem 1.0 MPI 60 KM będzie zwracał uwagę na dynamikę auta ?
[ Dodano: Czw 30 Paź, 14 17:00 ]
mirek_p11, a której wersji mocy silnika 1.2 dotyczy ten filmik?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
To jeszcze nie jest auto dealera tylko centrali, kombi gdzieś pewnie w połowie stycznia najwcześniej.
Auto zrobiło bardzo dobre pierwsze wrażenie, jest bardzo ciekawe stylistycznie, ma żywe wnętrze, deska rozdzielcza jest nawet ciekawsza niż w większych modelach, a fotele wydają się wygodniejsze od Rapida. Czuć, że to zdecydowany progres w stosunku do Fabii II.
[ Dodano: Wto 11 Lis, 14 21:09 ]
Kilka zdjęć
Komentarz
-
Komentarz