Nie wiemy jeszcze jaki Superb będzie. Miejmy nadzieję że nie strzelą sobie w kolano ... a wypowiedź pismaka jest taka ogólną opinią że Superb jest mniej efektowny ale jak a razie nie było to prawdą ...
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Pokazali .... jak dla mnie na razie (trzeba zobaczyć na żywo) kolejny przykład że FL są często poprawianiem na siłę i ten przykład dla mnie to jak spier...c dobrze wyglądające auto. Niestety ...
Mówiąc innymi słowy Superb po FL stracił coś z wyglądu ale czy zyskał ... ?
Ostatnio edytowany przez voltar; 7313.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Dla mnie fajne światła powitalne z tylu , dynamiczne kierunki też ale ten napis skoda i listwa chromowana tak średnio.
przód taki bardziej agresywny wydaje mi sie . Fajny grill bardziej pionowy jak w scali oraz przeciwmgłowe . Reflektory wygląd troszkę na minus ale matrix nadrabia więc dla mnie zmiany na plus
Komentarz
-
-
Lekki OT....ale zacnie się nie mniej w sumie temat dotyczy SIII...https://www.youtube.com/watch?v=0ca7pVNepiQ
Komentarz
-
-
-
Gość
Zamieszczone przez Agamek12 Zobacz wpisKurdę, jak bardzo majętnym trzeba być człowiekiem, żeby za własne pieniądze kupić tak drogi wóz???
Komentarz
-
Zamieszczone przez unicestwiacz_wszechrzeczy Zobacz wpis
Za własne to mało kto kupuje, raczej za bankowe.
Komentarz
-
-
Gość
Jak wiesz, że nigdy tyle nie spłacisz, to już nie taka abstrakcja. Oddajesz auto i kontynuujesz płacenie na kolejne. Itd.
Komentarz
-
Gość
-
Zamieszczone przez Agamek12 Zobacz wpis120kzł za samochód w podstawowej wersji...?
Kurdę, jak bardzo majętnym trzeba być człowiekiem, żeby za własne pieniądze kupić tak drogi wóz???pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Gość
Niekoniecznie. Bo musieliby na takie auto rok pracować. Na przykład, ja kupuję takie auto, na jakie mogę zarobić w same wakacje (w dodatkowej pracy). Nie chcę go spłacać latami, bo nie ma takiej potrzeby, żeby kosztowało kilka razy więcej niż to, na jakie mnie stać.Ostatnio edytowany przez Gość; 44763.
Komentarz
Komentarz