Jednou z chystaných novinek mladoboleslavské automobilky pro příští rok je facelift třetí generace Superbu. Ještě před premiérou byl zachycen v provozu.
OII 1,4 TSI Elegance
KUPIĘ: fotel kierowcy ELEGANCE '09 czarna tapicerka (może być bez poduchy)
Na razie wygląda że zmiany zewnętrzne będą znikome ale niekoniecznie na lepsze. https://www.autozeitung.de/skoda-sup...1.html?image=3 Z przodu LEDY i ciągle jakieś maskownice ale jeżeli nie będzie tego przetłoczenia na zderzaku które jest teraz to auto będzie wyglądać mniej drapieżnie. Dodatkowo jak LEDY będą węższe niż obecne światła to też słabo .. jeszcze ta listewka chromowana tyłu ... mam nadzieję że nie jest to wersja ostateczna.
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
Skoda pracuje nad modernizacją modelu Superb. Udało nam się zdobyć zdjęcia i informacje z Chin, gdzie nowy model jest testowany. Zmiany wizualne nie są duże, ale ma się pojawić ważna techniczna nowość.
O stylach gustach i upodobaniach podobno się nie dyskutuje ale IMO coś stylistom "nie pykło" z tym liftem... czekajcie zaraz stop a może to ja nie mógłbym być Chińczykiem.
ŻONA = Ekspert w każdej dziedzinie.
Jak ja mam mało czasu na wszystko... ale najlepszy jestem w nic nierobieniu.
W ocenie tego pismaka Superb mniej efektowny / uroczy niż Passat ... a opinie są przeciwe .. . ale jeśli taki przód i tył będzie to Superb po FL straci pazur
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
Komentarz