Zamieszczone przez perfex
Pewnie w Audi materiał jest lepszej jakości bo tutaj taki jakiś papierowy ...
PS
W piątek dałem Superbowi drugą szansę i skorzystałem z jazdy połączonej z darmowym przeglądem Octavii.
Jechałem dokładnie tym samym egzemplarzem auta co ostatnio czyli 2.0 TDI 190 km , DSG w wersji Laurin & Klement.
Tym razem pojechałem dużo bardziej dynamicznie i była to głównie jazda autostradą.
Wrażenia lepsze niż ostatnio, generalnie auto spoko, można się szybko przyzwyczaić i
"poczuć" auto pomimo jego rozmiarów. Wrażenia z 1.8 TSI muszą być dużo lepsze ale na taką jazdę wg . dealera poczekam do stycznia 2016 ...
W moim przypadku wszystko rozbije się o cenę a dokładnie ujmując musi być znacząco niższa od ceny Passata bym to auto rozważył.
Musi też upłynąć trochę czasu i rok od początku produkcji to minimum.
Auto ma sporo niedoróbek. To co dotychczas zauważyłem to kiepski montaż , wytłumienie drzwi w niektórych egzemplarzach a w piątek na salonie stał nowiutki L&K w którym nie otwierał się prawidłowo schowek po stronie pasażera (po naciśnięciu przycisku otwierał się jedynie na 1-2 cm i coś haczyło po prawej stronie, można było ten opór pokonać ciągnąc dodatkowo ręką za krawędź schowka)
Komentarz