O3 tez zewnetrznie wyglada lepiej od Golfa... psuto w innych miejscach
HMMM..no nie wiem , nie wiem...
te wielkie żółte lampy z przodu sa paskudne , nie wiem dlaczego nie dali soczewkowych..
golf jest o wiele ładniejszy w hb , w kombi przód też wygrywa..
No tak, ale to sa podstawowe lampy W RAMACH Octavii - lampy z LED-ami sa juz ladne. Przeciez Golf z nie-xenonami wyglada jeszcze gorzej - jak Polo z downem.
No ogolnie mam inne zdanie - O3 wyglada lepiej IMO... Szczegolnie kombiak jest bardzo udany.... ale wiadomo to sprawa indywidualna.
V pondělí vychází nové číslo Světa motorů. Co v něm najdete?
duzo to tu nie widac, ale rozni sie to od tych sprzed tygodnia...
i niestety toto juz wyglada tak sobie - wiadomo ze reflektory juz takie nie beda (to juz napisali) - ale samo auto na tej wizualizacji wyglada niebezpiecznie podobnie do tych zdjec sprzed ponad dwoch miesiecy co zrobiono jezdzacemu S3 w Chinach jeszcze maskowanemu...
Oby S3 wygladal jak przedostatnia wizualizacja, a nie jak ta, no chyba ze przypadkowo taka wizualizacje dali na okladke nowego numeru pisemka (w co watpie).
W takie światła to nie wierze. Myślę że aż tak bardzo od pozostałych klonów (R, F3, O3, YFL) by się S3 nie różnił. Z drugiej strony, aby nie kraść klienteli Passatowi który wszedł już w świat premium a nie oferującemu tego co konkurencja w klasie premium to może faktycznie zrobią paskuda.
Ja też w te światła nie wierze. To oczywiste patrząc na nowe modele. W ostatnim Auto Moto jest SIII na zwykłych światłach. Linia liftbacka mi nowe A6 trochę przypomina tylko tylne światła jakby za duże- trochę psują obraz. Ale to podobnie jak z SII też tył zepsuli ale tam masakrycznie. Tu nie ma dramatu. Ten z A-M mi się podoba.
Strasznie wielkie wydają się te tylne światła. Jakoś mi nie podchodzą... Wierzę, że to ulegnie jakiejś zmianie
A ja nie zdziwiłbym się jakby zostały (jak pisaliśmy wyżej) :wink: . Bo ogólnie mi ta linia bardzo podchodzi. Dla mnie j/w A6 podchodzi. Ale właśnie- mogłoby być za dobra, dynamiczniejsza, może nawet ładniejsza - ciekawsza od nowego paska a tak nie może być. Stąd np takimi światłami zepsuliby tył aby zaburzyć proporcje - zupełnie jak w całkiem ładnym do słupka C Superbie II gdy wchodził.
Enriquez, czemu mi się pomyliło? Czy to moje zdjęcia? Czy to mój artykuł? Znalazłem artykuł z sierpnia to wkleiłem. Detale aut wyglądają bardzo podobnie w maskowaniu.
[ Dodano: Sro 10 Gru, 14 06:37 ]
To było w poprzednim motorze:
Na to jeszcze za wcześnie, ale chodzą słuchy, że w Audicach przepalają się pojedyńcze diody i grozi to wymianą całego reflektora. Bo to niewymienne dziadostwo, ale trendy :| :P
Komentarz