Zamieszczone przez pstrykacz
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Wczoraj pokazali tyl tego zamaskowanego
(doplněno) První fotky Superbu III z Evropy potvrzují blížící se premiéru. Vůz se promenáduje v kamufláži.
teraz to z tylu to jednak wyglada jak ta wizualizacja z Motoru...
Moim zdaniem teraz co kilka dni beda takie przecieki i najpozniej w styczniu juz pokaza S3 w calej okazalosci.
Komentarz
-
-
na czeskiej stronie napisali ze bedzie mial ok. 4,85 dlugosci - to by bylo 2 cm wiecej, ma byc sporo niby szerszy, ale nizszy... ciekawe czy to ze bedzie nizszy nie wplynie na poczucie przestrzeni z tylu - to dla mnie glowna przewaga Superba dotychczas nad Passatem - to miejsce z tylu... zarowno gigantyczna ilosc na nogi (rekord :-) ) jak i sporo na glowy.
Komentarz
-
-
marlej108
a to Tobie rzeczywiście ta przestrzeń się przyda i jest potrzebna?
Przyglądając się tym fotkom w zasadzie obstawiałbym, że będzie to co w Motorze pokazali. Zarysy świateł.....tu mnie zastanawia bo w Motorze te tylne w liftbacku wydają się IMO zbyt duże. Mam wrażenie jakby tym chcieli popsuć całkiem ładną linię która mi się podoba. Ale znowu w tym zamaskowanym mam wrażenie , że one takie wielkie już nie wydają się. A światła mogą być takie właśnie jak w Motorze. Sam jestem ciekaw. Oby nie było jak z Octą. Zanim się pokazała oficjalnie podobała mi się w zapowiedziach. Do pierwszego kontaktu. Trzymam kciuki za tego Superba.
Komentarz
-
-
wlasnie dostalem maila od Skody - wklejam cala tresc bez obrazkow:
2014-12-11
Początek nowej ery: nowa ©KODA Superb
Odliczanie już się rozpoczęło: najlepsza ©KODA wszechczasów zostanie pokazana w połowie lutego 2015 roku.
Zbudowana w zupełności od zera nowa odsłona flagowego modelu ©KODY właśnie zakończyła z powodzeniem swoje ostatnie testy przeprowadzane między innymi na południu Europy. Z prezentującym nowy styl marki, ekspresywnym designem, zmienionymi proporcjami, mnóstwem przestrzeni, innowacyjną technologią i imponującą jakością wykonania, Superb przesunął się w jeszcze wyższy region klasy średniej.
Trzecia generacja ©KODY Superb wyróżnia się imponującą funkcjonalnością zamkniętą w jeszcze atrakcyjniejszej formie. Przestronność kabiny i pojemność bagażnika zostały po raz kolejny zwiększone, wyznaczając nowy standard tego segmentu. Wykorzystując zaawansowaną technologicznie koncepcję MQB, będącą jednym z największych konstrukcyjnych osiągnięć Grupy Volkswagen, nowy model ©KODY wprowadza do swojego segmentu zalety zarezerwowane dotychczas dla samochodów klasy wyższej. Nowa generacja modelu Superb reprezentuje nowy poziom pod względem komfortu, systemów rozrywki i synchronizacji z urządzeniami przenośnymi, bezpieczeństwa, ekologii, osiągów i niskich kosztów eksploatacji.
„Nowa ©KODA Superb to najlepsza ©KODA, jaka kiedykolwiek została zbudowana. Najnowsza generacja naszego modelu flagowego odpowie na potrzeby nowych grup Klientów z sektora biznesowego, jak i prywatnego. Liczne zalety nowej odsłony modelu Superb podkreślają cenione wartości marki i wyznaczają nasz kierunek rozwoju” – mówi Prezes Zarządu ©KODY, prof. dr h.c. Winfried Vahland.
Nowa ©KODA Superb zostanie zaprezentowana na Międzynarodowych Targach Samochodowych w Genewie. ©KODA Superb stoi na szczycie gamy modelowej czeskiej marki od 2001 roku. Przez ten czas dostarczono ponad siedemset tysięcy egzemplarzy pierwszej i drugiej generacji tego modelu do Klientów na całym świecie."
czyli jak pokaza w polowie lutego a nie w marcu, to pewnie juz w styczniu bedzie pokazana, jak znam zycie... od przedwczoraj sa codziennie nowe info o S3...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ukukBoze co za belkot :roll:
a tutaj sa juz nawet fotki wnetrza!
ps. czy miejsca z tylu nie ma jednak na oko mniej??? ale mzoe Ci testujacy to jacys wysocy goscie.
ps.2 wnetrze - drzwi i deska rozdzielcza to czasem nie cos bardzo podobnego co w O3?
Komentarz
-
-
ps - też tak mi się wydaje , że mniej. Siedzenia nie są max do tyłu wysunięte przednie IMO
ps.2 - octa jako żywo ad:
marlej108 a co z boczkami w takim razie? :shock:
Aż się boję
Paweł bierz SII albo paska. Po co Ci większa O3? Ciekawe czy też będzie miał z racji nowej płyty efekt: "Mój Qfer Buczy/dudni"? :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
W Niemczech ma byc cena wyzsza podstawowej wersji niby o 710 euro, a cena w Czechach to bylaby wtedy ok. 570.000 koron a najtansza obecnie S2 to 553.000 koron, a wiec roznica to 27.000 koron, czyli na nasze to ok. 4260 zł. Teoretycznie wiec active 1.4 tsi kosztowac moglby 84.000 zl. Ale gdyby przyjac te 700 euro, to wtedy ok. 83.000 zl
ps. czy ta deska to prawie klon O3?
Komentarz
-
-
tak sie przygladam zdjeciom wewnatrz i tak zaczynam wierzyc, ze oni zwariowali i zrobili w Superbie... tez cale plastikowe drzwi.... :shock:
Rozumiem Rapid, rozumiem Fabia, ale jesli toto bedzie w S3 to przesada. Przeciez to ma byc auto niby konkurencyjne prawie dla klasy wyzszej...
moze mi sie wydaje...
mam nadzieje ze mi sie wydaje...
ale popatrzcie sami... :P
Komentarz
-
Komentarz