Ja czekam na realne wrażenia. O3 w wersji srebrnej mam na plakacie i wymiękałem dopóki nie zobaczyłem real. Już takiego wrażenia nie robi. :| Jednak dobór felg, kąta zdjęcia robi swoje.
Znowu F3 odwrotnie. Na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach. Stąd spokojnie panowie, bez podniety 8) Zobaczymy na żywca to okaże się kto ma racje.
Bardzo ladna. Tyl swietny, a i przednie reflektory fajne. Dobre jest to wciecie pod nimi. Leon ma podobne z ksztaltu ale bez wciecia i przod wyglada plasko, jak troche niedorobiony. Tu jest duzo przestrzenniej i z wiekszym pazurem. Bedzie fajne auto o ile nie bedzie walilo i bedzie w miare komfortowe i ciche!!
A wypowiedzieli się na temat tego, do jakich konfiguracji silnik/skrzynia będzie 4x4? Mi się ta prezentacja strasznie tnie (jestem za granicą) :/
no mi sie tez zawiesza ta bez czeskiego lektora co chwila, o zaczela tez z lektorem. Moze konkurencja dziala ;-P
ps. na sali ponoc jest Jaroslaw K. - ktory wozony jest obecnie S2, przymierza sie do S3, ale pod warunkiem, ze boczki drzwi nie beda cale plastikowe :P
Komentarz