Skoro S3 za mało się różni od S2...to chyba różne auta oglądamy
Nie od S2, tylko od O3...
Oj Andja, widac ze albo ze wzrokiem u Ciebie slabo, albo z czytaniem, albo wczoraj sledziles premiere z butelka w reku hehe i sie troche rozkojarzyles,....
no generalnie na pewno ładniejszy na fotkach od obecnego. mówię oczywiście o sedanie
to co mi sie rzuciło..
-ogromny telewizor .
-podświetlenie zegarów w kolorze indigo / a przynajmniej tak sie wydaje / , nie wiem czy mi się to podoba :?
-jakby troszkę za krótki i za wysoki tył w relacji do przodu.
-wydaje się dość wysokim autem.
-brawo za brak tych dziwnych przetłoczeń na klapie
bagażnika
- brawo za ramkę tylnych drzwi z jednego kawałka , chodzi mi o róg nad klamką
- deska , całe szczęście z listwą a nie jak w O3 , minus za pokrętła i przyciski z O3 . ciekawe jak z drewnem sie będzie prezentować , może będzie go kilka rodzajów jak mercu..
-boje się z te reflektory mogą być na żywo nie za bardzo.., szczególnie ten klin na dole , już widze zbierające się w nim much i pająki :roll:
- generalnie przypomina a6 poprzedniej generacji ,widzę taką za oknem codziennie..
kombi może być ładne..
choć generalnie niewiele sie zmieniły proporcje szer/dług. i żeby znów nie był za jamnikowaty w rzeczywistości.
no koła to faktycznie 19"
I wyszło z wora....
Hmmm czy ja wiem...ten wygląd, te tylne jakieś takie te światła, plastik fantastik w środku się wydaje, te podświetlenie....
Eeeeee cały on taki jakiś ....zajebisty
Nie jadę na przysłowiowym ręcznym patrząc na niego ale IMO jest ładny. Proporcje OK. Niby w stylu O3 ale jak dla mnie dużo ładniejszy.
Pewnie coś nie podejdzie bo nie ma auta, które każdy element miałoby w 100% bez wad i samych achów. Ale myślę, że parę osób , które zamówiły albo świeżo odebrały czy O3 czy SII przełyka :wink:
Ja bym przełykał.
Zobaczymy jak zwykłe wersje będą się prezentować cennik ale coś mnie się zdaje , że zainteresowani będą mogli odkupić niedługo kilka forumowych (i nie tylko ) świeżaków bo obecni właściciele ustawią się pewnie w długie kolejki oczekiwania na nowego S3.
Myślę, ze na koniec roku i O3 będzie miała fajne upusty bo może (nie musi ale może) ten superb odebrać klientów, którzy myślą o O3 w lepszych specyfikacjach. Tak mi się wydaje.
Ogólnie za stylistykę piątka.
Teraz pomacajmy na żywo, potestujmy sobie, poczekajmy na sztuki na forum i potem rok, dwa aż wyjdą choróbska. I kto wie - za 2-3 lata.....może skoda będzie mistrzem świata :lol: :wink:
Tak sobie dumam (bez cennika): :roll:
wersja lfb SIII TSI 150 km, elegance + fresh + kilka dodatków -> katalog ~115 tys. i na wyprzedaży rocznika z rabatem w 100 tys powinno być ok. :diabelski_usmiech
Z zewnatrz petarda, wyszlo bardzo ladnie oby w srodku rownie fajnie bylo :?
Zamieszczone przez Big
wydaje mi się, że cześc pomiędzy parapetem a kieszenią posiada materiał/skórę. Tak mi to wygląda. Wyraźnie widać na tylnych drzwiach odcięcie materiału i plastiku na tylnej cześci drzwi.
Jesli mowisz o fotkach z onetu z jasnym wnetrzem, to wyglada jak tylko przetloczenie plastiku niestety
Fakt, ja np. trochę przełykam, ale myślę że cena wersji 280 KM 4x4 DSG (a tylko taka mnie interesuje) mnie wyleczy
Na brytyjskich stronach podawali że cena u nich od 20 - 35 tys funtów. Te 35 tys właśnie za wersję jak powyżej. Oczywiście pewnie w brytyjskiej specyfikacji.
Mnie to leczy
Fakt, ja np. trochę przełykam, ale myślę że cena wersji 280 KM 4x4 DSG (a tylko taka mnie interesuje) mnie wyleczy
Na brytyjskich stronach podawali że cena u nich od 20 - 35 tys funtów. Te 35 tys właśnie za wersję jak powyżej. Oczywiście pewnie w brytyjskiej specyfikacji.
Mnie to leczy
No tak ale RS kombi u nich kosztuje od 25 tys funtów, więc superb będzie tańszy, myślę , że u nas od 80 kilku będzie startował. Jak odejmiesz od RSa co kosztuje 108 tys 20 % to wyjdzie 86 tys. Nie można przeliczać 1:1 bo u nich zawsze droższe fury były, tylko procentowo.
Komentarz