Jakby tak zmniejszyć superb o 30 cm jaka ładna octa by była 8)
Już nie przesadzajmy że octavia jest taka brzydka, nie dalej jak kilka godzin temu dwóch młodzieńców mało sobie najpierw nóg nie odmroziło gdy wpatrywali się w moją stojąc jak wmurowani przed maską, a potem mało karków nie skręciło odwracając się jeszcze przez jakieś 200 metrów. I nie był to pierwszy tego typu przypadek.
...... nie dalej jak kilka godzin temu dwóch młodzieńców mało sobie najpierw nóg nie odmroziło gdy wpatrywali się w moją stojąc jak wmurowani przed maską, a potem mało karków nie skręciło odwracając się jeszcze przez jakieś 200 metrów. I nie był to pierwszy tego typu przypadek.
W Gliwicach taki mróz? 20 km na wschód +2 st.C :wink:
Mirek, tylko tutaj nie ma 280 KM - a taki też ma być,w dodatku 4x4.
No to mój RS przestanie być najszybszą Skodą w historii - ciekawy jestem, ile będzie miał do 100 - przy 4x4 i takiej mocy pewnie 6 sekund pęknie.
Oj, namieszali tym Superbem, przestanę lubić RSaaa - komfortowe zawieszenie, otwieranie bagażnika nogą, dodatkowi asystenci,w tym martwego pola, duża nawigacja....
Miodzio
29-głośnikowy system audio w Range Roverze, karbonowe spojlery w Audi RS7, skórzana tapicerka z merynosów w BMW serii 7, czy też żółty lakier Solarbeam w Mercedesie-AMG GT. Zastanawialiście się kiedyś, ile kosztują te dodatki?
Jak dla wygląda OK, jeżeli miałbym kupić to pewnie bym się zdecydował.
Sebastian75, katalog podaje 5.8 do setki więc po programie na 3XX koni zapewne zejdzie ponizej 5 sek a to jest juz bardzo szybko
maro rs, ostatnio w Krakowie widziałem czarną kombi RS, czarne fele, grill i listwy wokół szyb, na zywo robi wrażenie więc sie nie dziwię że sie młodzi oglądają :diabelski_usmiech
Enriquez, nowy superb 280 konny 4x4 bedzie ważyć 1600kg więc jezeli przy 280 koniach ma zrobić 5.8 to przy okolicy 340koni myslę że zejdzie w okolicę 5sek, zaznaczam że to ma mieć 4x4 i problemów z trakcją nie będzie :wink:
Golfy R które ważą ponad 1500kg przy mocy 400koni robią pierwszą setkę w 4sek a 300konna seria z dsg przy wadze 1500kg robie setkę w 4.9
Enriquez, nowy superb 280 konny 4x4 bedzie ważyć 1600kg więc jezeli przy 280 koniach ma zrobić 5.8 to przy okolicy 340koni myslę że zejdzie w okolicę 5sek, zaznaczam że to ma mieć 4x4 i problemów z trakcją nie będzie :wink:
Golfy R które ważą ponad 1500kg przy mocy 400koni robią pierwszą setkę w 4sek a 300konna seria z dsg przy wadze 1500kg robie setkę w 4.9
Leonem 280 ( hamownia 301 KM ) DSG - 2 facetów i jedna laska - 5,7 sek
OII 1,4 TSI Elegance
KUPIĘ: fotel kierowcy ELEGANCE '09 czarna tapicerka (może być bez poduchy)
W dodatku myślę , że można go bardziej bujnąć niż 340 koni programem, skoro to ten sam motor co w cuprze i golfie r, w dodatku pewnie dojdzie ponad 100 nm co też zrobi sporą różnicę.
adamwo, a z racji tego że te silniki robi sie pod 400koni to taki superb może startować już z poważnymi przeciwnikami typu RS, amg itp... :diabelski_usmiech
Komentarz