Zamieszczone przez voltar
Nowa Skoda Superb III
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez tadziakPassat jest ładniejszy z przodu, światła, grill - wyglądają znacznie bardziej agresywnie, drapieżnie. Superb wygląda z przodu jak większość innych modeli Skody, natomiast z boku i z tyłu lepiej od Passata
Passat ma całą stylistykę znacznie bardziej wyciszoną i dyskretną i można o nim powiedzieć tym bardziej że wygląda szczególnie z przodu podobnie do innych modeli VW - w szczególności mozna go pomylić z B7 ... Superb 3 znacznie bardziej rózni się od Superba 2 niż Passat B8 od B7 ... coś jeszcze o przodzie w Passacie ? mniej agresywny niż w Skodzie ale wygląda bardziej nowocześnie niż w Skodzie poprzez bardziej płaskie przejścia świateł w karoserię czy grill.
Grill natomiast potęguje optycznie wrażenie szerokości Passata który wydaje się szerszy od Superba a jest chyba właśnie odwrotnie ...
Komentarz
-
-
Niemiaszki już mają, mysle ze niedlugo pierwsza prawdziwa recenzja na sasiednim forum
Zdjecia VWhity-iego
[ Dodano: Wto 02 Cze, 15 21:17 ]
Zamieszczone przez tadziakPassat jest ładniejszy z przodu, światła, grill - wyglądają znacznie bardziej agresywnie, drapieżnie. Superb wygląda z przodu jak większość innych modeli Skody, natomiast z boku i z tyłu lepiej od Passata
Komentarz
-
-
Ahoj,
tutaj kombi w pelnej krasie:
Škoda Superb Combi třetí generace už sice není zahalena tajemstvím, na testování si však ještě musíme několik týdnů počkat. Nicméně staticky jsme vůz prozkoumali ještě před jeho oficiálním odhalením.
sa tez podane wymiary i nad glowa w nowym S3 mniej miejsce:
S3 vs S2
Wysokosc nad siedziskiem z przodu [mm] 960 vs 1060
Vý¹ka nad sedadlem - vzadu (z tylu) [mm] 960 vs 990
z przodu jest nad glowa mniej o 10 cm miejsca??? Sporo...
W innych danych (za wyjatkiem jeszcze jednego przypadku) lepiej wychodzi S3.
a tutaj info, ze oficjalnie Skoda rozpoczyna sprzedaz S3 w Czechach od 6 czerwca:
Komentarz
-
-
Wygląda dobrze, tylko dlaczego siedziska (oparcia) foteli są teraz krótsze o 10cm niż to było w S2? Zachar już o tym wspominał że oparcia siedzenia są za krótkie, teraz wiadomo dlaczego.
W środku minimalne różnice na korzyść S3 (+3cm na szerokość, +5cm na długość), ciekawe czy ktoś to odczuje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lockinWygląda dobrze, tylko dlaczego siedziska (oparcia) foteli są teraz krótsze o 10cm niż to było w S2? Zachar już o tym wspominał że oparcia siedzenia są za krótkie, teraz wiadomo dlaczego.
Vý¹ka nad sedadlem - vpøedu [mm] S3 = 960 vs S2 = 1060
chyba oznacza nie dlugosc oparcia ale wysokosc mierzona od siedziska do podsufitki....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez lockinWygląda dobrze, tylko dlaczego siedziska (oparcia) foteli są teraz krótsze o 10cm niż to było w S2? Zachar już o tym wspominał że oparcia siedzenia są za krótkie, teraz wiadomo dlaczego.
Vý¹ka nad sedadlem - vpøedu [mm] S3 = 960 vs S2 = 1060
chyba oznacza nie dlugosc oparcia ale wysokosc mierzona od siedziska do podsufitki....
Wrzuciłem link do google translete >> TU <<
Wysokość siedzenia - przód [mm] 960 1060
Wysokość siedziska - tylny [mm] 960 990
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftIle S3 jest szerszy w srodku od S2 na przedniej i tylnej kanapie :?:
PS
Dostałem dziś od Skody film o Superbie i normalnie wymiękłem ....
W materiale można usłyszeć między innymi że logotyp Skody był wzorowany na ...
UWAGA ... nie zgadniecie : Na głowie INDIANINA w PIUROPUSZU .. !! :shock:
Nie wiem kto im te materiały pisze ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Co dziwne w tym konfiguratorze do ktorego Skoda wysyla kody to najtanszy Superb kosztuje 81.000 zl... a nie 79.900... dziwne...
Ponadto wydaje mi się że są opcjonalne elementy wyposażenia jako dodatkowo płatne które już są w konkretnej wesji np rolety w wersji Style ciągle można dodać ... może bład czyli niedopracowany konfigurator..
Komentarz
-
Komentarz