Ta iscie niemiecka kobieta, ktorej stawy dzialaja jak u pajaka odciaga moja uwage od Passata. :wink:
Nowy Passat B8
Zwiń
X
-
Maicroft, ale seria 3 :diabelski_usmiech
Nowy Passat w wersji pickup? Biuro X-Tomi Design przygotowało projekt modelu z takim nadwoziem - http://moto.onet.pl/volkswagen-passa...-pick-up/bzjmn
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PrimDla tego myśle ze pasek za 150k to trochę nieporozumienie... Za te pieniądze można spokojnie wyjechać z salonu BMW albo Mercedesa.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Mnie akurat cena zupełnie nie dziwi. Ceny takiej Insigni zaczynają się od 89 tys., a Passata od niecałych 91 tys.. I z całym szacunkiem do Opla, ale dla mnie Volkswagen jest pozycjonowany wyżej. Dlatego też nie uważam, że cena jest z kosmosu. Za dobry produkt trzeba zapłacić, nie ma na to cudów.
Komentarz
-
-
Sam nie wiem co bym wybrał Paska czy Superba. Faktycznie maja podobne ceny i wyposażenie. Ale zagościł nowy gość na rynku aut klas D nowy Mondeo, i jeśli miał bym wybierać z tej 3 to w ciemno był by to Ford I jeszcze zasłyszane od dobrego źródła ze Kia szykuje kombi Optime może się wydawać całkiem fajna propozycja.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
No u mnie akurat Ford by odleciał jako pierwszy :P Głównie dlatego, że mi to auto się zwyczajnie nie podoba. Przód nawiązujący do Mustanga to jedyny plus, ale mimo wszystko auto wydaje mi się strasznie ciężkie. Chociaż i tak jest lepiej niż u poprzednika. Ja właśnie zdecydowanie wolę samochód z linią dynamiczną i jednocześnie elegancką, więc moja uwagę przyciąga najbardziej Passat i nawet jeśli jest droższy to wolałbym dopłacić. Wnętrze również podoba mi się bardziej w stylu Volkswagenowskim. Ale absolutnie nie chcę mówić, że Mondeo jest samochodem słabym, bo w istocie wcale tak być nie musi. Po prostu kwestia gustu. No i ciekawe co tam Kia wypuści rzeczywiście. Chociaż akurat do tej marki nadal podchodzę bardziej jak do ciekawostki. :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ArundillSam nie wiem co bym wybrał Paska czy Superba. Faktycznie maja podobne ceny i wyposażenie. Ale zagościł nowy gość na rynku aut klas D nowy Mondeo, i jeśli miał bym wybierać z tej 3 to w ciemno był by to Ford I jeszcze zasłyszane od dobrego źródła ze Kia szykuje kombi Optime może się wydawać całkiem fajna propozycja.
Pozdrawiam"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Dajcie spokój z tym 1.0 forda. Czepianie sie IMO. Innej wersji silnikowej nie ma? Ja traktuje to jako wersję w cenniku i tyle.
Optima kombi jeśli będzie nic nie zdziała bo "nie ma silników" a i ceny z sufitu. Najwyżej odrobinę przybędzie na drogach jak i40. W seg D u nas koreańczyków w cenach bardzjej uznanej konkurencji rynek nie przyjął.
Przy nowym pasku superb obecny dla mnie to brzydal. Nawet bym sie nie zastanawiał. Podoba mi się ten wózek.
Komentarz
-
-
700 nowiutkich Passatów pójdzie na żyletki http://moto.onet.pl/700-nowych-volks...zczonych/982d0
Komentarz
-
-
ciekawe co tak naprawde tam spieprzyli ze az musza je koniecznie zniszczyc... a nie lepiej byloby je oddac w ramach darowizny jakims organizacjom charytatywnym, ktorym by nie przeszkadzalo, ze krzywo jest zalozona listwa chromowana czy cos w tym guscie.
No chyba ze to usterki zagrazajace bezpieczenstwu a nie tylko estetyczne...
Ale jesli to glownie estetyka (zobaczcie - Rosjanie pokazuja wlasnie tandetny montaz... link http://www.drive.ru/drive-test/volks...0bd00012c.html )
to prawde mowiac niszczenie tych aut to po prostu przejaw glupoty. Cos w stylu wyrzucania dobrego jedzenia do smietnika.
Swoja droga 700 sztuk - sporo...
Komentarz
-
Komentarz