Zamieszczone przez shado
Kara za brak opon zimowych
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marlena-25A może zrobimy tak, że w zimie zaczniemy w sandałkach chodzić a kozaczki na lato?????
Jakos nikt nie wprowadzil nakazu chodzenia w zime w cieplym obuwiu i o dziwo w sandałach nikogo nie uświadczysz na ulicy.
Ciekawe dlaczego?
Zamieszczone przez marlena-25A sknera to powinien samochodu nie kupować, bo więcej oszczędzi. Opony do tego to mizerny wydatek.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSNie wiem czy byle jakie Kormorany są lepsze od tzw. "uniwersalnych"
Opony zimowe sa tak potrzebne jak ubezpieczenie AC. Nie wiadomo kiedy się przydadzą,a lepiej je mieć niż nie mieć. Osobiście jeżdze na zimowych Dunlopach i jestem z nich b.zadowolony. Dodatkowo nie wydałem zbyt dużych pieniędzy(1000PLN za komplet). Dobrze sprawdzaja się na mokrej nawierzchni, na śniegu i lodzie- polecam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sigma_74Jednak jest to działanie bezprawne. Jazda na zimówkach nie jest przecież w Polsce obowiązkowa - podkreśla gazeta
[ Dodano: Pon 03 Gru, 07 11:19 ]
Zamieszczone przez Jedralinholodzie- polecam.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
już kiedyś pisałem.....
wiadomo że w Polsce ludzie są nie za bogaci ale kiedyś jakiś człowiek sie wypowiadał że jeżdzenie samochodem to nie obowiązek - to wygoda , udogodnienie ...... . sądzę że w ej chwili można już by było pomyśleć również o tym obowiązku .też by się to przyczyniło poprawy bezpieczeństwa a nie tylko fotoradary , radiowozy cichociemne..... .
jak tak chodze na przykład do supermarketów to z takiego zboczenia patrzę się na opony na samochodach i już naprawdę prawie wszystkie mają zimówki . w zasadzie tych starych komunistycznych samochodów już się coraz mniej widuje a do tych starych kapitalistycznych których jest teraz zdecydowana większość zaczynają ludzie kupować , jak nie nowe to używane ale zawsze to zimówki ...... te samochody są zazwyczaj dość szybkie i powoli to trafia do świadomości ludzi.....O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
[ Dodano: Pon 03 Gru, 07 11:19 ]
Zamieszczone przez Jedralinholodzie- polecam.
próbowałem parę razy w miejscu gdzie oczywiście nie można zrobić nikomu krzywdy (sobie też) i w połączeniu z ABS-em można zapanować nad torem jazdy. Nie posiadam ESP więc nie wiem jak on pomoga w utrzymaniu się na nawierzchni.
Podsumowując wolę mieć niż nie mieć,
Komentarz
-
Komentarz