Zamieszczone przez szkoda
OPONY całoroczne - temat zbiorczy
Zwiń
X
-
Widzę, że coraz więcej osób decyduje się na całoroczne. Za mną już 6 lub 7 lat na gy vector4seadons. Kilka razy pisałem w tym wątku i zadania nie zmieniam. Media, firmy oponiarskie i ch. wie kto jeszcze zrobili ludzi w konia ;-) przekonując, że opony jak buty, na każdy sezon inne.
Moje opony świetnie sobie radzą zimą, latem, w śniegu, deszczu i na suchym. Przebieg 27tyś zużyte w niewielkim stopniu, pewnie jeszcze co najmniej drugie tyle na nich zrobię. Potem kupę kolejne całoroczne.
Komentarz
-
-
żaden koncern motoryzacyjny - z tych wiodących - nie będzie promował opon wielosezonowych, bo to strzelanie we własne kolano i dobrowolne obniżanie dochodów :lol:
liczyć można na mniejsze firmy które chcą znaleźć dla siebie niszę rynkowąDiesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
uwaga
nie robimy pompowtryskiwaczy
Komentarz
-
-
Jak w kazdej dziedzinie, korporacje oponiarskie tez maja swoje instytucje lobbingowe. Brukselska to bodajze ETRMA, a nazwy polskiej nie pamietam... Na youtube jest fajny film z cyklu Tajemnice korporacji, a dotyczacy
zarowek energooszczednych. Kilka lat temu KE wprowadzila nakaz zastapienia zwyklych zarowek tymiOpony i felgi nowe-ceny hurtowe
Mobile phone: 501-517 687/668-39 64 74
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Odkopię.
Rozmiar 175/65/14. "W razie czego" kupić Dębicę Navigator 2 czy dołożyć do Kleber Quadraxer?
Auto będzie jeździć bardzo mało i właściwie tylko w mieście (żadnych długich tras, na 100% żadnych gór, itp.)Opony i felgi nowe-ceny hurtowe
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez dudek_tŻona będzie tym wozić Twoje dzieci tak? I masz problem żeby dołożyć 100 na komplecie do opony która zimą jest bez porównania lepsza? Nie rozumiem...
Zapytałem o to, czy Kleber jest lepszy niż Dębica. I tyle.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dudek_tZamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez dudek_tŻona będzie tym wozić Twoje dzieci tak? I masz problem żeby dołożyć 100 na komplecie do opony która zimą jest bez porównania lepsza? Nie rozumiem...
Zapytałem o to, czy Kleber jest lepszy niż Dębica. I tyle.Opony i felgi nowe-ceny hurtowe
Komentarz
-
-
liveact, zamień Dębica na Kleber.
Poza tym skoro:
Zamieszczone przez liveactDębica jest starszą konstrukcją, wcześniej ten bieżnik był aplikowany, jako Goodyear Eagle Vector 3
Zamieszczone przez liveactKleber jest marką pośrednią
to może Dębica wcale nie jest gorsza niż Kleber?
Komentarz
-
-
Jeżdżę na Goodyear obecnie na Masterze mam 2xNokian i 2xGoodyear Tak wyszło, bo na tyle mam ciut większe opony, gdyż mój mobilny jest dociążony na maxa, dzięki urządzeniom na nim zapakowanym... Więc nie będę zjeżdżał w dół do poziomu Klebera...Opony i felgi nowe-ceny hurtowe
Komentarz
-
-
witam zmienilem opony na autoguard 205/55 r16 94 W , i co , wow) jazda po mokrej nawierzchni jak VRS HEHEHE predkosc 30 mil na rondzie i drfffffffffft, te opony sa juz produkowane w chinach i jakosc zjechala na ocene: 3 , wczesnije byly niemiecko chinskie i byly sssssssuper)))) oj mowi wam , ale mam tera drifta , wczesniej mialem caloroczne vredstejny i sa ok na ocene : 5, cena za 4 sztuki w ebaju uk to 160 F z przesylka verdsztejny za jedna 75F, :?prawidłowa odległość ,mniejsza od większej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez dudek_tZamieszczone przez Agamek12A używane GoodYear Vector 4Seasons? Ktoś ma?
Komentarz
-
Komentarz