mani0, pamiętaj google roxx :szeroki_usmiech
Akumulator
Zwiń
X
-
ja osobiście kupiłem sobie GigaWatta i jestem bardzo zadowolony
ojciec w swoim MB tez ma taki sam i odpukać na razie bez problemówprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123giga wat to chyba odłam boscha
to jest bosch
a do benzyny musisz sprawdzic jaki musisz miec-powinien być w książce opisanyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aldamU mnie wytrzymał 7,5 roku co naprawdę robi wrażenie
ale nie spodziewaj się że następny też tyle wytrzyma :szeroki_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aldama orientujecie się jakiej firmy jest ori w O1. U mnie wytrzymał 7,5 roku co naprawdę robi wrażenie.
Pierwszy zazwyczaj służy najdłużej - auto jest serwisowane na gwarancji i wszystko jest w nim nowe, nie zużyte.
Komentarz
-
-
panowie a co myślicie o akumulatorze centra plus srebrny? pytalem mechanika jaki doradza do mojej octy i wlasnie powiedzial o tym.. tylko nie wiem co ma oznaczac to "srebrny"
mowi ze jest lepszy od tego futury gdyz jest obslugowy (czyli lepiej w sumie).. wiec w koncu jaki jest lepszy? gdyz roznica w cenie to ledwie 30-40zł i nie wiem na ktorzy sie zdecydowac...VW Jetta Highline + RNS 510 2011r. 1.4TSI CAXA 122KM
Komentarz
-
-
witojta ... jak spr date produkcji centry futury ?
i co myslicie o aku banera??Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
aku centra
Zamieszczone przez bzyqpanowie a co myślicie o akumulatorze centra plus srebrny? pytalem mechanika jaki doradza do mojej octy i wlasnie powiedzial o tym.. tylko nie wiem co ma oznaczac to "srebrny"
mowi ze jest lepszy od tego futury gdyz jest obslugowy (czyli lepiej w sumie).. wiec w koncu jaki jest lepszy? gdyz roznica w cenie to ledwie 30-40zł i nie wiem na ktorzy sie zdecydowac...
Swoją drogą centra robi całkiem rozsądne baterie od kilku lat. Choć ja osbiście wolę Vartę.
[ Dodano: Wto 27 Paź, 09 21:18 ]
Zamieszczone przez koddiwitojta ... jak spr date produkcji centry futury ?
Zamieszczone przez koddii co myslicie o aku banera??
Komentarz
-
Komentarz