Może zadziwię co poniektórych, ale ja mając Fabię już 4 lata nie wymieniałem ani razu wycieraczek. Gumki do tej pory dobrze ściągają i nie pozostawiają smóg. Sęk tkwi może w tym, że co jakiś czas je czyszczę, a przede wszystkim mam jakiś specyfik do szyb (niedrogi
), którego nakrętkę wlewam przy napełnianiu i jest oki. Przebiegi jakie robie są średnie, gdyż ok 20 000 rocznie.
Zobaczymy jak w Octavii będą się fabryczne spisywały?
), którego nakrętkę wlewam przy napełnianiu i jest oki. Przebiegi jakie robie są średnie, gdyż ok 20 000 rocznie.Zobaczymy jak w Octavii będą się fabryczne spisywały?

Moje nigdy nie skakaly ani nic. Jezdza sobie w autku juz od listopada zeszlego roku i maja sie bardzo dobrze. Ja nie mowie ze XTRMy sa mega super imba klasa sama w sobie. Mowie ze to bardzo przyzwoity zakup kalkulujacy mi sie duzo bardziej, od zakupu Ori w ASO. Czemu? Bo z tymi i z tymi mialem przyjemnosc i jak narazie obiektywnie :!: oceniajac duzo wygodniej jezdzi mi sie z XTRm. Nie wiem czemu Ci sie one zapychaly sniegiem, moje jedna zime juz przechulaly i wlasnie mam zamiar z nimi dociagnac do drugiej ... zeby po niej zrobic wymiane, bo wiadomo, wycieraczki wlasnie zima najbardziej dostaja po pupie.
Komentarz