EBP, powodzenia w laniu wrzatku przy -30 na szybe
Czyszczenie szyb z lodu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez EBPKombinujecie , wymyślacie skrobaczki sraczki , podgrzewacze sracze
a wystarczy :
i sru na szybę oraz na klamki - szybko i skutecznie :P
[ Dodano: Czw 13 Gru, 12 19:12 ]
Zamieszczone przez Chris11To spróbuj ujechać z porysowaną szybą w wieczór, jak nadjeżdżające z naprzeciwka auta będą miały włączone światła. Będziesz mógł policzyć każdą jedną rysę na swojej szybie i zobaczymy, czy nie zaczniesz się na nowo jej przyglądać.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez EBPKombinujecie , wymyślacie skrobaczki sraczki , podgrzewacze sracze
a wystarczy :
i sru na szybę oraz na klamki - szybko i skutecznie :PPozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EBPKombinujecie , wymyślacie skrobaczki sraczki , podgrzewacze sracze
a wystarczy :
http://allegro.pl/czajnik...2801568178.html
Kiedyś jeden chciał mi udowodnić jakim to jest kozakiem jak ja odkuwałem szybę z lodu. Potraktował mnie wpierw wymownym wzrokiem (coś w stylu: patrz ciulu jak się to robi w wietnamie) a następnie swoje auto zaatakował czajnikiem. Kiedy rozległ się tępy trzask a ja o mały włos nie załatwiłem potrzeb fizjologicznych w gacie ze śmiechu, jakoś szybko uciekł. No do dziś mam polew z tego :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Powiem Wam, że grzana szyba przednia to jest zajebista sprawa.
Odpala się furacza, idzie z miotełką usunąć śnieg z pozostałych szyb, czy nawet o zgrozo zeskrobać szron i po paru chwilach lodu na przedniej szybie nie ma. Dziwi mnie tylko to, że u mnie to się dzieje tak, że dość długo nic się nie dzieje i nagle sru... wszystko spływa.
No i nie ma takiego efektu, że gubi satelity czy cuś.
GPS działa przy tym normalnie jakby nigdy nic.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cysterniarzA w centrum miasta wodę gotujesz w pierogarni czy w "srak"donaldzie ?Ku przestrodze-szalony ponton
https://www.youtube.com/watch?v=CV1jr7nl53s
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezPowiem Wam, że grzana szyba przednia to jest zajebista sprawa.
Odpala się furacza, idzie z miotełką usunąć śnieg z pozostałych szyb, czy nawet o zgrozo zeskrobać szron i po paru chwilach lodu na przedniej szybie nie ma.
Zamieszczone przez Enriquezdość długo nic się nie dzieje i nagle sru... wszystko spływa.
Zamieszczone przez EnriquezNo i nie ma takiego efektu, że gubi satelity czy cuś.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Nabylem kilka Mursek, w tym jedna na szczotce.
Jesli nie bedzie to rysowac to jest bezkonkurencyjne 8)Sprzedam nowe sprezyny Lesjofors O1 tył
Jeżdżę w blasku
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...339092#1339092
Komentarz
-
-
Mozna sie wspomoc odmrazaczem.
Lamanie kutego lodu skrobaczka moze nie byc najzdrowsze dla szyby.Sprzedam nowe sprezyny Lesjofors O1 tył
Jeżdżę w blasku
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...339092#1339092
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashMurska robi rysy, zeszła sroga zima, często skrobanie, latem zauważyłem trochę delikatnych rys, co nie zmienia faktu, że w tym roku jadę dalej Murską , bo jest szybciej i wygodniej niż plastykiem.
Być może nie zrobiła tego skrobaczka, a np. ziarnko piasku, które pod nią "podeszło", ale fakt jest faktem, że pojawiły się rysy.
Ale jak najbardziej jest godna polecenia.
Komentarz
-
-
Ja także sprawiłem sobię MURSKĘ ze szczotka.
Czyści super tylko szkoda ,że ta szczoteczka taka rzadka i nie ma wypustek do czyszczenia piór wycieraczek...WHY???Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
Re: Czyszczenie szyb z lodu
Zamieszczone przez TichyJak usuwacie lód z przedniej szyby? Ja dzisiaj skrobałem i porysowałem w kilku miejscach. Straszne gówno, te nowe szyby, auto 2 lat nie ma i już druga szybka i teraz porysowana... Jest jakiś patent na takie rysy od skrobaczki? Podobno NordGlass to usuwa?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ale_jak_toZamieszczone przez casuperJa także sprawiłem sobię MURSKĘ ze szczotka.
Czyści super tylko szkoda ,że ta szczoteczka taka rzadka i nie ma wypustek do czyszczenia piór wycieraczek...WHY???"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz