Tutaj przykład jak dwa tiry jada z prędkościa 90km/h na 6km obwodnicy. W teorii zabezpieczaja się przed korkiem na który by wpadli - a który by powstał na zwęzeniu do 1 pasa, a w praktyce to by westowaty pewnie już z tych wozików powysadzał
na miejscu tego z octavki zhamowałbym tego tirowca do zera :!: albo dogadał bym się z kimś na cb i dojechał tych tirowców gdzieś na zwężeniu lub bramkach :evil:
na miejscu tego z octavki zhamowałbym tego tirowca do zera :!: albo dogadał bym się z kimś na cb i dojechał tych tirowców gdzieś na zwężeniu lub bramkach :evil:
w sumie szkoda bo pewnie z tych osobówek kilu chętnych do linczu by się znalazło.
Ja bym powiadomił policje o takiej jeździe tych TIRów
Była taka opcja, ale za dużo ku#w leciało przez okna i w samochodzie. Poza tym czasu nie było. Jeden kierował, drugi szukał miejsca gdzie się przeciś...
Jade dzis z ojcem do Salonu Skody na AK we Wroclawiu - Gall ICM. Stoimy na skrzyzowaniu AK ze Slezna, do jazdy prosto mamy czerwone, lewoskret sie pali - zielone. Cisza i spokoj, autka jada, nagle pomarancz, gosc hamuje - slychac pisk.
Spozniony i mocno pospieszny pan z mercedesa, myslal ze kazdy przejezdza na pomaranczowym ( no bo on w koncu zalicza wszystkie 1-3 sekundowe czerwonki ) i bylo tego pomyslunku za duzo - wkomponowal sie idealnie w kufer kobietki z Yarisa ...
Yaris dostal strzala do polowy, bo jak to bywa bez gwiazdy nie ma jazdy i kierowca dobrze wycelowal. Co ciekawsze predkosc to tak szacowalem na 70-80 z chwila gdy juz sie "wbijał" w toyotke
Pani sie nic nie stalo, bo po tym wybiegla z auta i zjebala sowicie okraszajac podworkowa lacina pana z Merola. Piekna ow furman mial mine, bo byl totalnie zdekoncentrowany, dostal chyba mocno jaskiem, a pasow nie bylo, jak sie tylko moge domyslac
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
No może cokea jeszcze żelazem rozgrzanym przypalicie? naprawiacze rzeczywistości i święci z chwilowym brakiem aureoli będą swe krucjaty tu uprawiać. :?
Zamieszczone przez micho_m
czy po to, żeby sobie obejrzeć teleexpress warto zostać mordercą? to pyt. do coke
pisze to gosc z avatarem 200 km/h;
i jeszcze napisz ze z Niemiec.[/quote]
:P
słuszna uwaga
zdjęcie do avatara - mea culpa - zrobione na A-2
coke już dostał za swoje, owszem
natomiast ja aureolę wożę w bagażniku - schmidtke pod pręgież
była: OI 1,9 TDI 170 tys km w dwa lata z hakiem
potem: OII FL 1,9 TDI 17 tys km od 23.04 do 29.07
teraz: Passat B5 1,9 TDI - mimo wszystko wolę Octavki
blind_walker, na tych zwężkach powinny stać patrole, które by właśnie w ten sposób eliminowały takich tirowców. Kilku by z nich dostało mandat by zrozumieli, że tak się nie jeździ i sami przez CB by proponowali jazdę na zamek.
Ja się nauczyłem już do Katowic przez Kochłowice jeździć
Evil, Wczoraj pojechałem DTŚką i akurat musiał być zablokowany tunel, bo na końcu rozsypała się dostawczak. :? Tak jak wspominałeś, najlepiej jechać przez Kochłowice.
Niecałą godzinę temu jakiś idiota wyjechał mi przed maskę na skrzyżowaniu Transitem. Oboje mieliśmy zielone, z tą różnicą, że ja jechałem prosto a on skręcał. Cudem go ominąłem, jednocześnie hamując. Gdyby nie ABS nawet sam Kubica by tutaj nic nie wskórał. A tak wyszedłem z opresji cało.
Pierwszy raz w życiu (a jeżdżę już z 11lat bez przerwy) przytrafiło mi się coś takiego :roll:
Złego słowa nie powiem o ABS-ie. Uratował mi samochód, a może nawet i zdrowie.
Komentarz