Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maciejek
    Rider
    • 2009
    • 446
    • Ford

Że tak zacytuję "Pamiętaj synu, ten ma pierwszeństwo kto ma autocasco"
    !!NOWOŚĆ W OFERCIE LIQUI MOLY MOLYGEN 5W50!!
    Sklep VAGTECH
    Oficjalny dystrybutor olei Meguin
    Ul. Łopuszańska 53 (pn-pt - 9.00-17.00, sob - 10.00-13.00)
    02-232 Warszawa
    tel. 22 8462646, kom. 692312345, 694 679 252

Komentarz

• navigator
      Rider
      • 2009
      • 583
      • Volkswagen

Zamieszczone przez maciejek
      "Pamiętaj synu, ten ma pierwszeństwo kto ma autocasco"
      ...amęt... :smokedevil
      >>E<< by Ali, defibrylator by DGW

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

Zamieszczone przez ziutsane
        http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Uciekali-przed-policja-i-zgineli,wid,14836021,wiadomosc.html?code=AQAXPW-p6WcnD25ivs2ZWIn17xwkD6vtI3ONph5scIkh58aG_vUunQnI-OtuIRhBGr7KJAYWYlkMt4e47CsTCdEM2YCd8pvvYWY02eo1SWr GUsuUP5ppIsct4BA0qQY0lZwfg6-5p8SemyOoRL9bElFujYG3kaR_8gyPzVzktaQcG8rjdHw9eAAXm C1CRSAQ0Ns&ticaid=1ef6c
        Recydywa ...
        przerwana
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• ziutsane
          RS
          • 2007
          • 2376

I to w jakim stylu przerwana ...
          Radio: C90r+XDP210EQ
          Kable:Opt,Skyline,50 mm
          Wzm:XES M1+FP 1.800
          Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• PieTrzaK
            L&K
            • 2009
            • 1323
            • Octavia I (1U2)
            • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

A ja dzisiaj prawie ściągnąłem z drogi rowerzystkę...

Przede mną pustka, za mną auto ma jakieś 500m do mnie. Pas w przeciwną stronę pusty po horyzont. A paniusia nagle przejeżdża w poprzek przez drogę :| Szczęście że ją obserwowałem bo jakoś tak się dziwnie czaiła i zwolniłem - gdyby nie to to bankowo bym nie wyhamował i miałbym ją na sumieniu :roll: Skąd się biorą tacy ludzie...

Komentarz

• piramida
              RS
              • 2009
              • 12222
              • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez PieTrzaK
              Skąd się biorą tacy ludzie...
              ta laska akurat z Wenus :szeroki_usmiech
              superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• szkoda
                RS
                S_OCP Member
                • 2005
                • 22543

Zamieszczone przez piramida
                ta laska akurat z Wenus :szeroki_usmiech
                :lol:
                była BKD+DSG '05 120kkm
                była BXE '08 190kkm

Komentarz

• parasite
                  L&K
                  • 2011
                  • 1368

http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Uciekali-przed-policja-i-zgineli,wid,14836021,wiadomosc.html?code=AQAXPW-p6WcnD25ivs2ZWIn17xwkD6vtI3ONph5scIkh58aG_vUunQnI-OtuIRhBGr7KJAYWYlkMt4e47CsTCdEM2YCd8pvvYWY02eo1SWr GUsuUP5ppIsct4BA0qQY0lZwfg6-5p8SemyOoRL9bElFujYG3kaR_8gyPzVzktaQcG8rjdHw9eAAXm C1CRSAQ0Ns&ticaid=1ef6c
                  Recydywa ...
                  Kierowca, który zginął, był pięciokrotnie karany za jazdę po pijanemu.
                  Pięciokrotnie karany i sobie nadal jeździł? Nic tylko chlać i za kółko wsiadać.

Dzisiaj wracając z pracy na DK8 przed Łagiewnikami, gdzie jakiś kretyn postawił światła dzięki którym tworzą się tam niezłe korki a oczywiście panowie policjanci siedzą na poboczach i suszą zamiast wyjść na środek i rozładować korek. Dzisiaj korek miał tam chyba ze 4 km i musiałem wyłączyć CB bo już uszy więdły :lol:
                  Korek gigant więc dojeżdżam sobie spokojnie i staję, za mną Audi sobie podjechało i jeszcze jakieś autko. Siedzę sobie w spokoju i tak sobie patrzę w lusterko i nagle widzę starego Transita, który aż podskoczył jak pieprznął w auto za mną i wyleciał na przeciwny pas :shock:
                  AGR 112KM, 232Nm
                  Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• Luki80a
                    Rider
                    • 2010
                    • 341
                    • Octavia III combi (5E5)
                    • ALH 1.9 TDI VP 90 KM
                    • CJZA 1.2 TSI 105 KM

Zamieszczone przez casuper
                    jedziemy jeszcze parę kilometrów a gnojek leży w rowie
                    Jakiś czas temu, też taki kozak jechał starą bawarką z kolegami. Tak wyprzedzał, tak wyprzedzał, aż w końcu zaparkował na dachu w rowie.
                    Była O1 AGR

Jest O1FL ALH

Komentarz

• szkoda
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2005
                      • 22543

już tak mędzicie jak mój Stary jak ktoś go śmie wyprzedzić
                      była BKD+DSG '05 120kkm
                      była BXE '08 190kkm

Komentarz

• Tobi77
                        Rider
                        • 2012
                        • 509
                        • Octavia I combi (1U5)
                        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Niektórzy rowerzyści to też geniusze, ani to pieszy, ani to pojazd. Jeżdżą ignorując światła, po pasach, wzdłuż, w poprzek - jak popadnie, byle do przodu.
                        Stoję ostatnio na światłach, dwa pasy, ja stoję na prawym. Zapala się zielone, ja ruszam, a z poprzecznej wyjeżdża z lewej rowerzysta, przejeżdża przed autem po mojej lewej i hamuje, bo ja już jadę i zajeżdżam mu drogę. Mina rowerzysty bezcenna, bo się ruch zaczął na drodze, a ta pizda stoi na środku skrzyżowania i nie wie co z sobą począć. Następnym razem może nie będzie ignorować świateł.
                        Moja Octavia

Komentarz

• piramida
                          RS
                          • 2009
                          • 12222
                          • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Luki80a
                          Zamieszczone przez casuper
                          jedziemy jeszcze parę kilometrów a gnojek leży w rowie
                          Jakiś czas temu, też taki kozak jechał starą bawarką z kolegami. Tak wyprzedzał, tak wyprzedzał, aż w końcu zaparkował na dachu w rowie.
                          Też widziałem podobną sytuację, dawno temu wracając z Zakopca jak zwykle duży ruch w kierunku Krakowa a dwaj młodzi gniewni w stuningowanych hondach wyprzedzali jak leci aż do momentu jak jeden drugiemu nie zaparkował na dupie, skończyła się zabawa, komentarze na cb przez innych użytkowników bezcenna :lol:

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• dato
                            L&K
                            • 2012
                            • 1431

Zamieszczone przez szkoda
                            już tak mędzicie jak mój Stary jak ktoś go śmie wyprzedzić
                            :lol: :lol: :lol:

Komentarz

• sew1981
                              RS
                              S_OCP MemberModeratoRS
                              • 2009
                              • 10918
                              • Fiat

ziutsane, fakt, ale to nie byli złodzieje aut, tylko pijaki....Mogli:1, nie wsiadać, 2. się zatrzymać, a tak zginęli, co ta wóda robi z mózgiem ludzkim

Komentarz

• PieTrzaK
                                L&K
                                • 2009
                                • 1323
                                • Octavia I (1U2)
                                • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Zamieszczone przez sew1981
                                a tak zginęli
                                I dobrze, paru debili mniej na świecie. Niech się takich rozbija jak najwięcej o drzewa, mury, bariery i tym podobne przeszkody. Oby nie walili w inne pojazdy/pieszych.

Komentarz

• ziutsane
                                  RS
                                  • 2007
                                  • 2376

Zamieszczone przez PieTrzaK
                                  Zamieszczone przez sew1981
                                  a tak zginęli
                                  I dobrze, paru debili mniej na świecie. Niech się takich rozbija jak najwięcej o drzewa, mury, bariery i tym podobne przeszkody. Oby nie walili w inne pojazdy/pieszych.

No właśnie, ale czasem niestety tak się dzieje

Uważam, że kierowca miał siano zamiast mózgu, 5 razy karany za to samo i dalej tak robił. A ile razy się udało i wrócił cały do domu?
                                  Szkoda, że nie przeżył, może pojeździłby na wózku i zaskoczył o co chodziło...
                                  Radio: C90r+XDP210EQ
                                  Kable:Opt,Skyline,50 mm
                                  Wzm:XES M1+FP 1.800
                                  Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• eggzman
                                    Rider
                                    • 2008
                                    • 465
                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                    • BLR 2.0 FSI 150 KM

może pojeździłby na wózku
                                    Może dla niego to byłaby nauczka, ale rodzine mógłby narobić tylko jeszcze większego problemu jak jeździł po pijaku.
                                    Tak przynajmniej nikomu już nie zrobi więcej krzywdy.

Takim to powinni zabierać dożywotnio prawko i wysyłać do kamieniołomów na prace społeczne :!:
                                    Kacper
                                    Opel Combo C 1,6 8v
                                    O2 Combi 2.0 FSI

Komentarz

• Wally
                                      RS
                                      • 2012
                                      • 3790
                                      • Volkswagen

a przykład z wczoraj...
                                      jadę do DGW ustawić termin na rozrząd...
                                      3 pasy..lecę środkiem a dziadziuś z prawego mi przed machę.... stanąłem prawie na dwóch kołach...ale udało mi się nie puknąć
                                      Na pierwszych światłach bardzo niekulturalnie zapytałem Pana czy jest niewidomy...
                                      na co dziadziuś : "przecież ma Pan jeszcze jeden pas..."
                                      zatkało mnie aż do Ożarowa... :krzywy
                                      Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                                      => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                                      => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                                      "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• marroth
                                        Classic
                                        • 2008
                                        • 33

Dziś odbyłem kilkugodzinną podróż po polskich drogach (Trasa z Białegostoku do Miechowa) i spośród wielu akcji typu litwin na podwójnej ciągłej wyprzedza 3 tiry pod górę, bez jakiejkolwiek możliwości oceny sytuacji przed nim, przedstawiciel handlowy lubujący wyprzedzanie na wyspach ( i tylko na nich wyprzedzał :szeroki_usmiech ), najbardziej w pamięć wpadła mi jedna sytuacja. Mianowicie na obwodnicy Szydłowca są światła z krzyżującą się drogą (jeden pas do skrętu w lewo, jeden prosto i w prawo, o ile dobrze pamiętam). Gdy byłem jakieś 100m przed światłami sygnalizacja zaczęła zmieniać się z zielonego na czerwone. Ruch był dość duży, jechałem 90km/h (przed chwilą wszyscy staliśmy na poprzednich światłach i dopiero się rozpędzaliśmy) więc spokojnie zacząłem hamować. Tir jadący przede mną przeciął na "jeszcze żółtym", a ja mając może 30km/h dojeżdżałem już do świateł gdy w lusterku ujrzałem nowe białe BMW X5 ze starszym panem za sterami, które to ku mojemu zdziwieniu bardzo szybko zbliżało się do mojego tyłu. Uciekłem przed nim na pas do skrętu w lewo (w lusterku widziałem, że uciekał na prawo), ale zamiast spodziewanego gwałtownego hamowania usłyszałem tylko delikatny pisk opon, po czym rasowy bulgot silnika i pan po poboczu radośnie przeciął na czerwonym przed autami dopiero ruszającymi z boku :shock: . Wróciłem na poprawny pas, zapaliło się zielone więc ruszam dynamicznie, patrze w lusterko a kierownik czarnej BMW 750i, który za mną czekał na zielone światło, ciągnie po pasie do skrętu w lewo dla jadących z przeciwka i próbuje mnie wyprzedzić, wynikiem czego musiałem hamować i uciekać na pobocze, bo kierownik BMW unikając uderzenia w wyspę ze znakiem, postanowił mi zajechać drogę :szeroki_usmiech A od siebie dodam, że zaraz za tą wyspą była linia przerywana, długa, prosta droga i nic nie jechało z przeciwka. No, ale tak było szybciej
                                        Było: O1'00 AGR
                                        Jest: F1'02 AUA
                                        O1'05 AXR
                                        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37005

Komentarz

• piramida
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 12222
                                          • Superb III (3V3)

marroth, nie wiem nic co napisałeś, chyba cię jescze trzyma :szeroki_usmiech

Komentarz

• Karql
                                            L&K
                                            • 2010
                                            • 1124

piramida, czytać nie umisz :diabelski_usmiech

W tym gąszczu słów zawarte są dwie historyje.

- Uciekł jednej bmc, na pas do skrętu w lewo, żeby mu nie wjechała w dupa, a ona się nie zatrzymała, tylko przejebała na czerwony.
                                            - Wrócił na pas do jazdy prosto, a druga bmka zaczęła go wyprzedzać jeszcze na skrzyżowaniu pasem do skrętu w lewo, ale nie tym na którym on przed chwilą był tylko tym, który jest lewoskrętem dla jadących z przeciwka. Ten pas poprzedzała wysepka, w którą kierownik nie chciał uderzyć, więc zajechał mu drogę wbijając się zaraz przed maskę.

Reasumując w ciągu jednej zmiany świateł osłabiły go dwie biemdablju
                                            Było: 117,5KM / 238,9 Nm
                                            Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• marroth
                                              Classic
                                              • 2008
                                              • 33

piramida, Po całym dniu jazdy czacha mnie dymi, a poetą nigdy nie byłem Idealnie streścił to Karql,
                                              Było: O1'00 AGR
                                              Jest: F1'02 AUA
                                              O1'05 AXR
                                              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37005

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

Karql, chuj niech wam będzie, idę po piwo :szeroki_usmiech

Komentarz

• adi747
                                                  L&K
                                                  • 2008
                                                  • 1138

i tacy starsi panowie jebią na czerwonym w raporty policyjne twierdzą jak to młodzi szaleńczo jeżdzą przykład tvn turbo uwaga pirat kogo wiecej tam zatrzymują młodych czy starych??
                                                  http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
                                                  była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
                                                  2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
                                                  JEST
                                                  megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
                                                  octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
                                                  octavia 2 2.0TDI BKD

Komentarz

Pracuję...