info z dzisiejszą datą
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez datoRuwado, ale Ty się po prostu chełpisz, a nie piszesz, kto Cię osłabił :diabelski_usmiech
A kto mnie osłabił to napisałem - wszyscy, bo blokowali drogę :szeroki_usmiech
Ale obiecałem mu że zdążymy i zdążyliśmy. A mecz - wygrali 5:4!!!!!pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
MF, na pewno masz rację, ale
hazard, zwłaszcza na naszych drogach jest za każdym razem.
szybka i agresywna, zdecydowana jazda wcale nie musi stwarzać większego zagrożenia (jeśli mimo wszystko się myśli) niż jazda zgodna z przepisami, ale niezdecydowana i "niedzielna", niepewna. Szybka jazda wcale nie musi równać się jeździe bezmyślnej. Poza tym wiem, że jechałem z kimś, kto jest dla mnie najważniejszy.
Poza tym jechałem ulicami, które znam na co dzień i wiem, gdzie można, a gdzie nie... sobie pozwolić.
Chyba nie znajdziesz tu na forum osoby, które nie łamie przepisów, Ty tez pewnie nie jesteś taki.
Ja już mam za sobą kilkaset tysięcy kilometrów (400.000). Bezwypadkowych!pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoChyba nie znajdziesz tu na forum osoby, które nie łamie przepisów, Ty tez pewnie nie jesteś taki.
Różnie w życiu bywa, ale... od nie zdążenia na mecz jeszcze nikt nie umarł, a od postaw typu:
Zamieszczone przez ruwadowszyscy, bo blokowali drogęZamieszczone przez ruwadoNavi pokazało 20 minut (zgodnie z przepisami) - ja miałem około 20 minut na styk, a zajechałem 10 minut przed czasem
To tak tylko pod rozwagę, czy naprawdę warto.
P.S. Przejeździłem znacznie więcej i też mi się kiedyś wydawało, że nigdy nie przydzwonię.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodainfo z dzisiejszą datą
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=662758#662758kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIZamieszczone przez szkodainfo z dzisiejszą datą
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=662758#662758
jakiś kutas objebał mi drzwi na parkingu :evil:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez LUKIZamieszczone przez szkodainfo z dzisiejszą datą
jakiś kutas objebał mi drzwi na parkingu :evil:
uuu no to chujówka...
btw
wszystkiego najlepszego z okazji imieninkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez LUKIZamieszczone przez szkodainfo z dzisiejszą datą
jakiś kutas objebał mi drzwi na parkingu :evil:!!NOWOŚĆ W OFERCIE LIQUI MOLY MOLYGEN 5W50!!
Sklep VAGTECH
Oficjalny dystrybutor olei Meguin
Ul. Łopuszańska 53 (pn-pt - 9.00-17.00, sob - 10.00-13.00)
02-232 Warszawa
tel. 22 8462646, kom. 692312345, 694 679 252
Komentarz
-
-
szlag człowieka trafia, po prostu nie opłaca się dbać, co mi z tego, jak zanosi się na malowanie :lol:
se można po myjniach ręcznych popierdalać no i co z tego?!
Zamieszczone przez LUKIwszystkiego najlepszego z okazji imieninsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szlag człowieka trafia, po prostu nie opłaca się dbać, co mi z tego, jak zanosi się na malowanie :lol:
se można po myjniach ręcznych popierdalać no i co z tego?!
do takiego samego wniosku doszedłem po 2 latach trzymania samochodu na ulicy, człowiek się sra, uważa na innych, a tu kurwa przyjdzie jeden z drugim oczadzialcem i przywali, przekłuje, kamieniem (każde drzwi) zajebie... :evil:
Komentarz
-
-
qufa no to już szczyt, tak na służbie to już kryminał http://kontakt24.tvn.pl/temat,zderze...l?categoryId=2O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Cisnę sobie wczoraj trasa taką sobie ale ma miejsca gdzie można pocisnąć....i wtedy....
długi zakręt w prawo 100 z okładem na blacie ,i na moim pasie KURWA gość pier....nym mercefąsem cofa to ja na lewy pas i do 20 zhamowałem i dopiero przed nim zjeżdżam na mój i myślę będzie afera a gość na zakręcie obrót i leci w drugą stronę....żeby żona nie krzyczała pognałbym za nim i chyba garści najebał.....Normalnie zesrałem się na rzadko nie mówiąc nic o żonie jak mnie chwyciła za udo... kurna tragedyja....Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
ja bym miał Skodzię załatwioną, gdyby nie wrodzona czujność i obserwowanie wszystkich uczestników ruchu. Na moim osiedlu gość (rabotnik budowlany z wyglądu) wyjeżdżał Lublinem z mojej prawej strony i jednocześnie z ulicy, na której stoi osiedlowy znak "ustąp pierwszeństwa...". Każda sytuacja mnie dawała pierwszeństwo. Widziałem go kątem oka miedzy samochodami i (jak do tej pory, cos nade mną czuwa) coś mnie tknęło. Zwolniłem bardzo, a ten sk....l nawet nie przyhamował. Przeciął ulice z pierwszeństwem jakby był na autostradzie. :evil: jak go obtrąbiłem - wyjrzał przez otwarte okno i popierdzielił dalej.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwado... jak go obtrąbiłem - wyjrzał przez otwarte okno i popierdzielił dalej.
Rozwalił mnie wczoraj kierowca Pandy który na trasie Wrocław - Poznań (jeszcze we Wrocławiu) najpierw z bocznego podjazdu do sklepu wycofał na główną drogę a potem na tej głównej cofał kilkanaście kilkadziesiąt metrów, bo jak się w sumie okazało to przejechał sklep i chciał wrócić.
Oczywiście auta jechały sznurkiem, nie żeby było pusto.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
są tylko głupie odpowiedzikliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Nie wiem czy było:
I to jest prawda 1500km przejechane w ostatnich paru dniach, to 4 razy wyjechał ktoś na krajówce włączając się do ruchu i uzyskanie przez niego 60 km/h zajmowało mu 3 minuty, a ja ostre hamowanie, a za mną TIR, wyprzedzając bacznie obserwowałem kierowce, przeważnie przerażona Pani 30-40 lat z nosem w szybie lub +70, pewnie uważają się za super bezpiecznych kierowców bo jeżdżą maksymalnie 60km/h... szkoda że nieraz po ekspresówkach.
Kolejna sprawa, na Litwie przez 200 km od granicy do Wilna, 2 fotoradary, 2 tereny zabudowane, gdzie były nawet progi zwalniające. Co ciekawe 90 km/h to tam przepisowa prędkość i przez te 200 km 2 osoby mnie wyprzedziły, miałem na tempomacie 100km/h czyli GPS 90... bo to ma sens, popierda... jak w Polsce 160 zł bo wiadomo, że zaraz 30 i tak na zmianę od miasteczka do miasteczka. Mamy debilny system dróg.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoPodobno nie ma głupich pytańZamieszczone przez LUKIsą tylko głupie odpowiedziBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Szedłem sobie do kiosku i z daleka widzę babkę w starym Volvo V40, której wycieraczki chodzą na 2 biegu. To nic że sucho i słonecznie. Jak 5minut później wracałem to Pani dalej szukała miejsca do zaparkowania a wycieraczki jak chodziły to chodzą.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
Komentarz