Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • westwi78
    RS
    • 2008
    • 2940

Panowie...to będzie mój ostatni post w tym temacie.

Na 99.99 % Waszych wątpliwości wystarcza przeczytanie raz ze zrozumieniem Prawa o Ruchu Drogowym.

Komentarz

• Zorr
      RS
      • 2011
      • 2110

Zamieszczone przez westwi78
      Panowie...to będzie mój ostatni post w tym temacie.

Na 99.99 % Waszych wątpliwości wystarcza przeczytanie raz ze zrozumieniem Prawa o Ruchu Drogowym.
      a dla pozostałych 0.01% savoir vivre
      - nie rób drugiemu co Tobie niemiłe
      - nie bądź psem ogrodnika
      Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
      Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• krzynol
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 11003
        • Superb II combi (3T5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

na 99,99% idźcie i się napijcie wódki
        ->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
        ->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
        poprzednie modele:
        ->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
        ->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
        O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003

Komentarz

• rafiki
          RS
          • 2012
          • 15975
          • Superb III (3V3)

krzynol, co ty spać nie możesz? :wink: Nie spodziewałem się nikogo zastać na forum w niedzielę przed 5 rano :lol:
          رافال
          Spoty
          Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• krzynol
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 11003
            • Superb II combi (3T5)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
            • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

no nie mogę jakoś po imprezie
            dobijam się browcem,
            a ten temat raczej niech się nie rozwija
            bo to idzie w złym kierunku
            ->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
            ->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
            poprzednie modele:
            ->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
            ->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
            O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003

Komentarz

• allejaho
              Ambiente
              • 2013
              • 122

rafiki, a co Ty robisz o tej porze na forum?
              Łukasz

Komentarz

• kabanos
                RS
                • 2011
                • 4544
                • Octavia I combi (1U5)
                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Same ranne ptaszki :P

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• damian1975
                  RS
                  • 2012
                  • 4113
                  • Superb III (3V3)
                  • CZDA 1.4 TSI 150 KM

kabanos, dobrze że nie krwawiące te ptaszki :haha: :haha: :lol: a mnie wczoraj osłabił ciul bo inaczej nazwać nie idzie który na dwóch skrzyżowaniach z pasa do jazdy na wprost pojechał w lewo na czerwonym świetle objeżdżając czekających na lewoskręcie na zielone :evil: jechał zdezelowaną Mazdą MX 2 :evil: :twisted: z lachonem i pewnie chciał się popisać młody cymbał :x jeszcze żeby było czym...... :diabelski_usmiech
                  TAXI 2153 CHYBIE KATOWICE

Komentarz

• rafiki
                    RS
                    • 2012
                    • 15975
                    • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez allejaho
                    rafiki, a co Ty robisz o tej porze na forum?
                    a w pracy siedziałem to się zajrzało tu i tam :wink:
                    رافال
                    Spoty

Komentarz

• bobolino
                      Rider
                      • 2010
                      • 392

Zamieszczone przez damian1975
                      a mnie wczoraj osłabił ciul bo inaczej nazwać nie idzie który na dwóch skrzyżowaniach z pasa do jazdy na wprost pojechał w lewo na czerwonym świetle objeżdżając czekających na lewoskręcie na zielone jechał zdezelowaną Mazdą MX 2 z lachonem i pewnie chciał się popisać młody cymbał jeszcze żeby było czym......
                      PUŚCIĆ GO! Nie zwracać uwagi, nie przeszkadzać, broń boże nie blokować, nie odpowiadać agresją, niech jedzie jak chce, byleby tylko NAM krzywdy nie wyrządził!

A że kiedyś, wcześniej czy później, pierdolnie jakiegoś Antka żonę, to co NAM do tego, że Antek z dwójką dzieci zostanie...

Nie przeszkadzać, ustępować, nie zajeżdżać, nie pouczać, być biernym i udawać, że nic się nie dzieje. OTO MOTTO co niektórych na idiotyczne zachowania kierowców.

Jeżeli są tacy, którzy nie widzą analogii między tym z MX'sa, a takim myszkującym, zapierdzielającym i światłami mrugającym, to ja nie mam więcej pytań...

Najłatwiej być ślepym i udawać, że nic się nie dzieje. A tego, który chce coś zrobić w kierunku eliminacji debili, najlepiej zbesztać na forum. To takie typowo polskie...

[ Dodano: Nie 01 Gru, 13 19:03 ]
                      Zamieszczone przez kw82
                      bobolino, Za bardzo się napinasz. Wielokrotnie obraziłeś już w tym wątku wielu ludzi używając wulgarnych słów. Dziwię się, że nie dostałeś jeszcze ostrzeżenia.
                      Że ja obraziłem (i to wielokrotnie) jakiś ludzi z naszego forum? No chyba, że masz na myśli tych, którzy jeżdżą jak palanty i mrugają światłami. To wtedy tak, można przyjąć, że ich w jakiś sposób obraziłem.

Czy ja się napinam? Być może. Po prostu nieraz szlag człowieka trafia, jak ósmy raz tłumaczysz jakiemuś baranowi, że oprócz białego i czarnego koloru są odcienie szarości, a zaraz po tym przychodzi inny baran i powiela te same zarzuty bez zrozumienia.

Nie wykluczam też opcji, że być może ta ja sam jestem jakiś pojebany, że śmiem w jakiś sposób utrudniać życie debilom drogowym, zamiast pokornie położyć przed nimi czerwony dywan i zrobić miejsce, jakby to karetka na sygnale jechała, albo nasz szacowny premier z białą czapką na desce rozdzielczej.

Komentarz

• rafiki
                        RS
                        • 2012
                        • 15975
                        • Superb III (3V3)

bobolino, wg Ciebie w takiej sytuacji powinienem zajechać gościowi drogę tak żeby nie mógł skręcić i wpadł we mnie?
                        Zamieszczone przez bobolino
                        Jeżeli są tacy, którzy nie widzą analogii między tym z MX'sa, a takim myszkującym, zapierdzielającym i światłami mrugającym, to ja nie mam więcej pytań...
                        to są jednak 2 różne sytuacje
                        Że ja obraziłem (i to wielokrotnie) jakiś ludzi z naszego forum? No chyba, że masz na myśli tych, którzy jeżdżą jak palanty i mrugają światłami. To wtedy tak, można przyjąć, że ich w jakiś sposób obraziłem.
                        kolega miał na myśli chyba inne sytuacje niż opisana tu przez Ciebie.
                        رافال
                        Spoty

Komentarz

• bobolino
                          Rider
                          • 2010
                          • 392

Zamieszczone przez rafiki
                          bobolino, wg Ciebie w takiej sytuacji powinienem zajechać gościowi drogę tak żeby nie mógł skręcić i wpadł we mnie?

[...] to są jednak 2 różne sytuacje
                          Oczywiście, że nie.
                          Chodzi mi o to, że prawdopodobnie ten burak w MX jest tym samym burakiem, który później na trasie miga ci światłami. Prawdopodobieństwo, graniczące wręcz z pewnością.

Ale chrońmy ich. Zjeżdżajmy z drogi. Toż to przecie przyszłość naszej motoryzacji - może to przyszły Kubica?

Komentarz

• rafiki
                            RS
                            • 2012
                            • 15975
                            • Superb III (3V3)

bobolino, każdy robi jak uważa. Jak chłopaczek ma ochotę wylądować na przydrożnym drzewie to ja mu przeszkadzał nie będę. To się selekcja naturalna nazywa.
                            رافال
                            Spoty

Komentarz

• bobolino
                              Rider
                              • 2010
                              • 392

Zamieszczone przez rafiki
                              bobolino, każdy robi jak uważa.

Komentarz

• Prekompilator
                                Rider
                                • 2013
                                • 420

Myszkujący mi nie przeszkadza dopóty, dopóki myszkuje sobie gdzieś 50m. za mną.
                                A zaczyna mi przeszkadzać, kiedy światłami daje mi znak, żebym ustąpił mu drogi.
                                PRZECIEŻ CHYBA O TYM W TYM WĄTKU PISZEMY, a nie o tym, że ktoś przejeżdża z pasa na pas.
                                :?
                                Mnie to akurat nie przeszkadza, bo mam tak ustawione lusterko wsteczne, że nie widzę co jest z tyłu.
                                Co innego jednak w nocy - ja bym w tym przypadku po prostu zwolnił i zjechał za pojazd po prawej stronie. Niewiele razy zdarzyło mi się tak robić, ale działało - do kolejnych mistrz prostej już tak blisko nie podjeżdżał i nie mrygał.

[ Dodano: Pon 02 Gru, 13 12:39 ]
                                Zamieszczone przez kw82
                                Za bardzo się napinasz. Wielokrotnie obraziłeś już w tym wątku wielu ludzi używając wulgarnych słów. Dziwię się, że nie dostałeś jeszcze ostrzeżenia.

Weź głęboki oddech, policz do dziesięciu. Forum służy wyrażaniu opinii a nie obrażaniu i wyzywaniu innych
                                Z drugiej strony - faktycznie wkurzające jest, gdy ktoś odpowiada (do tego z pretensją i pouczającym tonem), a nie przeczytał dokładnie o co w ogóle chodzi.

Komentarz

• kw82
                                  Drive
                                  • 2013
                                  • 88
                                  • Octavia II combi (1Z5)
                                  • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Kilka razy w życiu trafiłem na samozwańczych szeryfów którzy blokowali mi pas i zawsze kończyło się to tak, że w końcu ich wyprzedzałem i wtedy zupełnie mi się nie spieszyło. Jednego szeryfa przetrzymałem ze 2 minuty z prędkością ok 15 km/h. Nie sądzę żeby miał ochotę dalej szeryfować.

Komentarz

• crom.de
                                    RS
                                    • 2012
                                    • 1545
                                    • Superb II (3T4)
                                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Dziś pewna PANI zrobiła niezły mind fuck. Był zagrodzony jeden pas na zakręcie, ustawione znaki że roboty, światła. Stoimy sobie na wahadle a tu nagle Panda na pełnej piździe pojechałaaa. Szczęście, że ktoś z podobną prędkością nie jechał sobie legalnie na zielonym...
                                    - Superb
                                    - Panda 1.2

Komentarz

• tomekb1
                                      Rider
                                      • 2013
                                      • 352

Zamieszczone przez kw82
                                      Kilka razy w życiu trafiłem na samozwańczych szeryfów którzy blokowali mi pas i zawsze kończyło się to tak, że w końcu ich wyprzedzałem i wtedy zupełnie mi się nie spieszyło. Jednego szeryfa przetrzymałem ze 2 minuty z prędkością ok 15 km/h. Nie sądzę żeby miał ochotę dalej szeryfować.
                                      Dokładnie zrobiłeś to co on. Sam stałeś się szeryfem. Nie ma się czym chwalić.
                                      Pozdrawiam
                                      Tomek

Komentarz

• kw82
                                        Drive
                                        • 2013
                                        • 88
                                        • Octavia II combi (1Z5)
                                        • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

tomekb1, szeryfom odpłacam tym samym, normalnym ustępuję

Komentarz

• dominik9420
                                          L&K
                                          • 2012
                                          • 1136

Mnie dzisiaj po raz kolejny osłabili mistrzowie którzy są wyprzedzani, i nagle przypominają sobie, że jednak jadą za wolno :shock:
                                          Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
                                          Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
                                          Pozdrawiam i Szerokości!
                                          Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
                                          http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/

Komentarz

• bobolino
                                            Rider
                                            • 2010
                                            • 392

Zamieszczone przez kw82
                                            tomekb1, szeryfom odpłacam tym samym, normalnym ustępuję
                                            OTÓŻ TO! :kciukgora

Komentarz

• Rok z Bagien
                                              L&K
                                              • 2010
                                              • 1172

Mnie dziś brodaty owner srolfa 4 prawie pobił na drodze... :roll:

Wymijam lewym pasem stojących na przejeździe kolejowym. Rozpoczynając manewr lewy pas wolny, linia przerywana. Dwie przecznice przed przejazdem mam skręcić w jednokierunek w lewo.
                                              Z przecznicy bezp. przed przejazdem wyjeżdża owner srolfa 4 - nic za nim nie jedzie - zajeżdża mi drogę. Celowo i złośliwie. Brakło mi ok. 2 m., aby sobie skręcić i zwolnić lewy pas. Jemu wystarczyło zwolnić i stracić - no nie wiem - 1 sekundę ?
                                              A tak zrobił sobie przedstawienie, zakorkował jezdnię również i tym, którzy znaleźli się za nim...

Wystartował z pyskiem i łapami do mnie, wysiadłem... był mniejszy...więc zaczęło się straszonko Policją.
                                              Uważam normalnie, że co kilka lat obowiązkowe badania psychologiczno-psychiatryczne kierowców... :?

Puścił mnie na prawy pas kierowca Tuoarega (w tym miejscu Wielkie Dzięki), który z politowaniem obserwował scenę.

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

sami czak norisy na tym forum :diabelski_usmiech

Ja jakoś nie mam okazji aby ktoś próbował mnie blokować aczkolwiek czasami zdarza się miszczunio na zwężce który udaję szeryfa i blokuje lewy lub prawy pas, na takiego nie ma już siły chyba że ma CB to wtedy zaczyna się zabawa :lol:
                                                superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Rok z Bagien
                                                  L&K
                                                  • 2010
                                                  • 1172

Zamieszczone przez piramida
                                                  sami czaki norisy na tym forum :diabelski_usmiech
                                                  Eeettttaaaaammm..... :P

Jechałem z rodziną, z dzieckiem i czy to moja wina, że koleś miał 170 cm. w kapeluszu... :|

Nie mogę pojąć skąd tyle dzikiej, niezrozumiałej i nieuzasadnionej agresji. :?

Komentarz

• bobolino
                                                    Rider
                                                    • 2010
                                                    • 392

Zamieszczone przez piramida
                                                    Ja jakoś nie mam okazji aby ktoś próbował mnie blokować
                                                    To tak jak i ja :szeroki_usmiech
                                                    Jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby ktoś z premedytacją starał się mnie blokować, a prawo jazdy mam od ponad dwudziestu lat :kciukgora

Komentarz

Pracuję...