Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • loyd
    RS
    • 2010
    • 2342

Zamieszczone przez Karql
    Jest jedna pozytywna rzecz z nie działającego zamka. Wszyscy ustawiają się na prawym pasie km przed zwężką, a my jedziemy do samej zwężki pustym lewym pasem jak vipy
    Tylko czasami jakiś kretyn w "Tirze" bawiąc się w oficera drogowego wyjeżdza na lewy usiłując zmusić mnie do powrotu na prawy pas.

Pozatym to spoko .....

Komentarz

• Karql
      L&K
      • 2010
      • 1124

Zamieszczone przez loyd
      Zamieszczone przez Karql
      Jest jedna pozytywna rzecz z nie działającego zamka. Wszyscy ustawiają się na prawym pasie km przed zwężką, a my jedziemy do samej zwężki pustym lewym pasem jak vipy
      Tylko czasami jakiś kretyn w "Tirze" bawiąc się w oficera drogowego wyjeżdza na lewy usiłując zmusić mnie do powrotu na prawy pas.

Pozatym to spoko .....
      Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby nie udało mi się koło takiego czmychnąć po poboczu :diabelski_usmiech Jednak może nie mam takiego doświadczenia z zwężkami jak Wy, bo wychodzę z założenia, że wolę dołożyć parę km, ale jechać
      Było: 117,5KM / 238,9 Nm
      Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• kabanos
        RS
        • 2011
        • 4544
        • Octavia I combi (1U5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez piramida
        podobnie jak wytłumaczyć kobiecie na jakiej zasadzie działa spalony w piłce nożnej
        Próbuję od 10 lat - bezskutecznie :P

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• idas
          Elegance
          • 2006
          • 828

Zamieszczone przez loyd
          Zamieszczone przez Karql

Pozatym to spoko .....
          Oooo...zajebiście ze ten temat akurat teraz został poruszony. Dzisiaj już nie wytrzymałem i wracając po pracy do domu wkurwiłem się na dwupasmówce, na której na końcu (po jakimś 1-2 km) jest zwężenie do jednego pasa ruchu. Jak zwykle trafił się jakiś super "bohater" i "robin hood" który jechał lewym pasem specjalnie blokując ruch i gdzie lewy pas na całym odcinku (1-2km) był wolny! Moje wkurwienie zaowocowało wyjściem z auta i porządnym ojeba*** jednego kierowcy który cwaniaczył w ten sposób. Nie miał nic na swoją obronę. Było już mnóstwo reportaży i akcji uświadamiających jak jeździć w takich warunkach oraz informacji, że taki styl postępowania to pewny mandat, bo jest to utrudnianie ruchu drogowego.
          Jak jeden pacan zrozumiał tak za jakieś 200m znalazł się kolejny ćwok, który wyjechał mi tuż przed maskę auta. Dużo nerwów zeszło mi i na tego mondzioła.
          Ludzie nawet nie wiedzą jakie głupstwo popełniają, nie wspominając już o tym że to w niczym nie pomaga, a wręcz utrudnia.
          Mam już dość takich pacanów, stąd moje pytanie: czy w takich sytuacjach można po prostu wezwać policję informując, że jest ćwok na drodze który blokuje/utrudnia ruch drogowy? Może jak dostaną jeden z drugim mandaty to się w końcu zrobi normalność w tym kraju.
          VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
          VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline

Komentarz

• piramida
            RS
            • 2009
            • 12222
            • Superb III (3V3)

idas, nagraj chuja komórką, przez sb powiedz mu że go nagrałeś i dzwonisz na policję, ciekawe czy zwaniak dalej bedzie blokował :evil:

[ Dodano: Sro 26 Paź, 11 18:11 ]
            Spytam jeszcze a co robiła reszta kierowców stojących na prawym przez te 2 kilometry?
            Szkoda że korka nie zablokowali jeszcze wczesniej, po co 2km stać w korku jak można stać w 4km :szeroki_usmiech
            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• barteq
              Rider
              • 2011
              • 309
              • Opel

idas, mam to na codzień, wyjazd z rzeszowa na warszawe, w pewnym momencie 2 pasy przechodzą w jedne. oczywiście wszyscy stoją w korku na prawym a lewy wolny. zawsze śmigam lewym do końca i się włączam na prawy, codziennie słyszę przez cb pierdolenie że ryją się z lewego i tak jak pisze piramida, na chuj stać kilometr jak można 4. Takim kretynom żeby 10 pasów wybudowali to i tak cymbały będą stać na jednym...
              Aha, dziś jak gadali ze "z lewego srebrny gulf sie ryje na prawy" odezwał się mądry człowiek i wspomniał o takim czymś jak jazda na zamek, wszyscy się nagle zamkneli
              co do tematu to codziennie mnie to wkurwia...

OneDetailing.pl - Profesjonalne kosmetyki samochodowe. Zapraszam!

Komentarz

• piramida
                RS
                • 2009
                • 12222
                • Superb III (3V3)

barteq, to może przykleimy sobie na klapę naklejkę "zasuwam zamek" czy coś w tym stylu tak jak "patrz w lusterka motocylke są wszędzie"

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• GrzesiekM
                  Drive
                  • 2011
                  • 61

piramida, to nie jest zły pomysł, ja jestem za

Srebrna Strzała
                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=51901

Komentarz

• barteq
                    Rider
                    • 2011
                    • 309
                    • Opel

piramida, to nie jest zły pomysł, może rozpowszechniłby się tak jak "patrz w lusterka..." tylko obawiam się, że duża większość ludzi nie wiedziała by co to znaczy jazda na zamek :? ale chętnie bym nakleił taki "text" na gulfa

Komentarz

• misiek^wro
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 8321

Zamieszczone przez loyd
                      Chetnie bym w takiej sytuacji przesiadl sie na Cat'a 797B i pokazal sk... ze jest glupi i ma sp... na prawy pas :twisted:
                      Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
                      Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
                      ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• fireman6
                        Rider
                        • 2009
                        • 360

Maluch jadący na hid'ach co oślepiał wszystko i wszystkich :roll:
                        Skoda Octavia 1.9TDi Ambiente Rider 04r
                        Zapraszam https://www.facebook.com/detailingzpasja

Komentarz

• Zorr
                          RS
                          • 2011
                          • 2110

misiek^wro
                          Ja myślałem o wrzuceniu koguta na dach, wyciągnięciu legitymacji policyjnej i ukaranie mandatem ... szkoda tylko że nie jestem policjantem :-(

PS Rejestrator jazdy i CB to chyba jedyna skuteczna metoda.
                          Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                          Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• Big
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2007
                            • 6389

[ Dodano: Sro 26 Paź, 11 21:01 ]
                            Zamieszczone przez idas
                            czy w takich sytuacjach można po prostu wezwać policję informując, że jest ćwok na drodze który blokuje/utrudnia ruch drogowy?
                            Jak najbardziej tak Ja juz raz poinformowałem policjantów o takich chamskim zachowaniu kierowcy TIR-a.
                            Czarny Elegance

Komentarz

• bradley
                              L&K
                              • 2008
                              • 1465

Zamieszczone przez piramida
                              idas, nagraj chuja komórką, przez sb powiedz mu że go nagrałeś i dzwonisz na policję, ciekawe czy zwaniak dalej bedzie blokował :evil:
                              Wtorek. Godz. ok 17.00. Wyjazd z Bielska-Bialej, droga S1 z Cieszyna. Zaraz za Makro w BB korek jak.... Jakis uczynny kierowca ciagnika siodlowego z naczepa postanowil, ze bedzie sie bawil w pana policjanta i bedzie kierowal ruchem. Zablokowal lewy pas. W wyniki czego ci co chcieli jechac na Zywiec stali w korku. Ci co chcieli na Katowice - stali w korku. Ktos tam powiedzial na CB ze dzwoni na policje to "Miecio" powiedzial, ze niech sobie dzwoni bo on czeka to inni tez beda czekac. I tak przez 30min toczyla sie ta jalowa dyskusja. Gdybym wczesniej dowiedzial sie o tym korku to bym pojechal na stara katowicka i tyle by mnie bylo w korku

P.S. W zasadzie to "Miecio" zapraszal do siebie do kabiny w celu wyjasnienia pogladow. Wiec jesli ktos dysponuje odpowiednimi gabarytami i umiejetnosciami to moglby sie wykazac
                              VW Vento 1.9TDI 1Z ++
                              Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
                              Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• misiek^wro
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 8321

Zamieszczone przez Big
                                Jak najbardziej tak Ja juz raz poinformowałem policjantów o takich chamskim zachowaniu kierowcy TIR-a.
                                Co to da? Rzadko chyba kiedy podjada i namierza delikwenta.

Zamieszczone przez Zorr
                                Ja myślałem o wrzuceniu koguta na dach, wyciągnięciu legitymacji policyjnej i ukaranie mandatem ... szkoda tylko że nie jestem policjantem :-(
                                Szczerze, to planowalem isc do Policji, gdyby sie okazalo ze nie znajde roboty po studiach

Komentarz

• piramida
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 12222
                                  • Superb III (3V3)

bradley, dzwoniąć na policję wystarczy powiedzisć że oprócz blokowania pasa prawdopodobnie kierowca jest pod wpływem alkoholu lub innych środków, jego zachowanie przez cb i na drodzę daje ku temu posłanki :szeroki_usmiech

Jutro jadę do Warszawy a następnie do Piotrkowa Trybunalskiego, może trafię któregoś " Czaka Norisa" :szeroki_usmiech

[ Dodano: Sro 26 Paź, 11 21:43 ]
                                  misiek^wro, Zawsze możesz wyjąć legitymację ale studencką lub w zabawkowym kupić odznakę :P do tego czapka marynarska na deskę rozdzielczą i gwarantuje ci że droga wolna :szeroki_usmiech

Komentarz

• Karql
                                    L&K
                                    • 2010
                                    • 1124

barteq, piramida jest strona o krótkim i łatwym do zapamiętania adresie:
                                    http://www.zamekblyskawiczny.pl/ można by zrobić jakąś fajną wlepę z samochodami jadącymi na zamek i adresem strony, to już by ludzie wiedzieli o co chodzi

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• misiek^wro
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 8321

Karql, co z tego jak wiekszosc tych uparciuchow drogowych nie korzysta z internetu ? :|

Komentarz

• bws34
                                        Rider
                                        • 2011
                                        • 543

Ja się pisze na taką wlepę Mam tylko nadzieje że nie spotkam Pana Miecia bo często jeżdżę S1
                                        "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• piramida
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 12222
                                          • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Karql
                                          barteq, piramida jest strona o krótkim i łatwym do zapamiętania adresie:
                                          http://www.zamekblyskawiczny.pl/ można by zrobić jakąś fajną wlepę z samochodami jadącymi na zamek i adresem strony, to już by ludzie wiedzieli o co chodzi
                                          taka wlepa?

Komentarz

• kabanos
                                            RS
                                            • 2011
                                            • 4544
                                            • Octavia I combi (1U5)
                                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Sam przykleję i na szkodnika i na służbowe

Komentarz

• barteq
                                              Rider
                                              • 2011
                                              • 309
                                              • Opel

Jak już pisałem z chęcią taką wlepę przykleję na auto, można by napisać do właściciele strony o udostępnienie banera w celu promocji jazdy na zamek

Komentarz

• piori
                                                Ambiente
                                                • 2010
                                                • 116

A może stworzyć jakąś grafikę nawiązującą jakoś do znaku drogowego?

tak żeby to było bardziej czytelne i zrozumiałe...
                                                Nie ma na forum jakiegoś zdolnego grafika, który ładnie i pomysłowo ogarnąłby temat?

Komentarz

• Karql
                                                  L&K
                                                  • 2010
                                                  • 1124

Myślę, że Seba79_Szczecin mógłby coś ogarnąć

Myślę, że dobrze by było jakby się dogadał z właścicielem co do sprzedaży takich wlep, aby ludzie mogli ze strony kupować

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• kabanos
                                                    RS
                                                    • 2011
                                                    • 4544
                                                    • Octavia I combi (1U5)
                                                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Ten obrazek z prawej bardziej mi pasuje. Mogóo by być coś w ten deseń.

Komentarz

Pracuję...