Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • phoneman
    RS
    • 2008
    • 3374
    • Octavia I (1U2)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Coke, A tyle uczą o zamku błyskawicznym. Ech, a to Polska właśnie
    .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• LUKI
      RS
      • 2005
      • 5776

bzyq_74 ostre akcje!

ale rozpierdalają mnie tępaki z asfaltem na przednich bocznych kręcą w prawo lub lewo i jeb dzwon
      kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Szkodnicki
        L&K
        • 2011
        • 1084

bzyq_74,
        Zamieszczone przez phoneman
        A tyle uczą o zamku błyskawicznym
        Ale chyba nie u Nas..

Zamieszczone przez Coke
        Na lewym kończącym się za jakieś 350 metrów Nissan Primera z przekrzywioną dwururką oraz naklejką GT na klapie. No to sobie pomyślałem, nissan da w palnik i wjedziemy na luzie przed transportera z ową przyczepką.
        Coke, to był znaczek zmyła, a w dodatku kierownik tego pojazdu to jakiś debil do potęgi n-tej... Co zrobisz?
        Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
        ----
        Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce

Komentarz

• dontak
          Rider
          • 2008
          • 586
          • Octavia III combi (5E5)
          • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Wczoraj osłabił mnie kierowca transportera. Dojeżdżam sobie do mostu Jana Kazimerza, na dojeździe są dwa pasy w jednym kierunku a na samym moście już tylko jeden. Ja jadę lewym który za chwilę się kończy. Wszyscy jadą grzecznie na suwak (aż się zdziwiłem :shock: ) ale było by to zbyt piękne gdyby nie znalazł się jakiś jełopek ze słomą w butach. Jechałem równo z transporterem i powoli go wyprzedzałem, auta przed nim ładnie wpuszczały jadących lewym pasem. Przyszła moja kolej żeby wjechać przed transportera. W momencie kiedy wyprzedzałem go już ponad 3/4 długości przyśpieszyłem żeby gościu nie musiał zwalniać wpuszczając mnie przed siebie. I co widzę w lusterku? Kupa dymu (gościu dał w palnik) i robi wszystko żeby mnie nie wpuścić - nie będzie mu się złotówa pchać przed maskę. Musiałem ostro dać po heblach żeby zatrzymać się ba końcu pasa. Kilka skrzyżowań dalej podobna sytuacja tylko ja byłem na prawym pasie a on tym razem na lewym (który za chwilę się kończył) zemsta była słodka. :diabelski_usmiech Jechałem równo z nim tak długo dopóki nie skończył się jego pas. Gość zwalniał, przyspieszał, gryzł kierownicę!!! Koniec końców. Musiał się zatrzymać na końcu pasa. :diabelski_usmiech Wiem że było to chamskie z mojej strony ale jak widzę takich debili to :evil:
          OIII 1.2 TSI 105 KM

Komentarz

• Rudd
            Ambiente
            • 2009
            • 151

Mnie dzisiaj w drodze do szkoly osłabił kierownik meganki sedan. Jedize Tir, potem meganka i na końcu ja. Meganka jedzie spokojnie, z przeciwka pusto więc włączam kierunek i zabieram się do wyprzedzania, gdy zaczynam mijać megankę, kierownik zjeżdża bez kierunkowskazu przede mnie (tak na 1/3) pasa. Ja hebel i czekam na to co meganka zrobi (z przeciwka ciągle pusto). Kierownik odbił jednak na swój pas, i w czasie gdy go w końcu wyprzedzałem, jeszcze wymachiwał rękami do mnie z pretensjami.

Ostatnio odnoszę wrażenie, że robiąc miesięcznie kilka tysięcy kilometrów wideorejestrator jest praktycznie obowiązkowym wyposażeniem. Najprawdopodobniej będę musiał sobie takie cudo sprawić, ponieważ ilość nieogarniętych kierówników i kierowniczek mnie ostatnio dobija. :evil:
            B,C 1.8T

Komentarz

• Zorr
              RS
              • 2011
              • 2110

dontak,
              rzadko się zdarza, iż możemy komuś tak ładnie odpłacić pięknym za nadobne
              Ciekawe czy czegoś się nauczył...
              Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
              Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• słoń
                Elegance
                • 2010
                • 777

pozdrawiam KU..SA kierowcę białego autobusu rej PJA EH77 ,który dziś w Gnieżnie,przed zwężką, zobaczywszy ,że będę jechał lewym do końca i na zakładkę ,perfidnie zajechał mi drogę i blokował aż do samego końca

SRAM na Ciebie gościu i na Tobie podobnych

pzdr

Komentarz

• idas
                  Elegance
                  • 2006
                  • 828

Zamieszczone przez słoń
                  pozdrawiam KU..SA kierowcę białego autobusu rej PJA EH77 ,który dziś w Gnieżnie,przed zwężką, zobaczywszy ,że będę jechał lewym do końca i na zakładkę ,perfidnie zajechał mi drogę i blokował aż do samego końca

SRAM na Ciebie gościu i na Tobie podobnych

pzdr
                  Dokładam ciepły mocz :twisted:
                  VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
                  VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline

Komentarz

• Rudd
                    Ambiente
                    • 2009
                    • 151

słoń, ta zwężka w Gnieźnie jest miejscem gdzie chyba najbardziej w okolicy widać takich debili, bo praktycznie nikt nie chce kulturalnie wpuszczać. A żebyś Ty słyszał co w tym miejscu słychać przez CB radio... Normalnie ręce opadają jak się słyszy wszystkich "najlepszych zawodowych kierowców"...
                    B,C 1.8T

Komentarz

• słoń
                      Elegance
                      • 2010
                      • 777

Zamieszczone przez Rudd
                      A żebyś Ty słyszał co w tym miejscu słychać przez CB radio
                      a przełoże bata kiedyś i posłucham

Komentarz

• Udesky
                        RS
                        • 2007
                        • 1692
                        • Octavia I (1U2)
                        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Mnie ostatnio osłabił Pan w Golfie 3, a raczej jego tylne zawieszenie.
                        Na nierównej drodze, przy poprzecznych nierównościach jego tył zaczął tak podskakiwać, że zacząłem się zastanawiać czy to nie przypadkiem jakiś lowrider :szeroki_usmiech
                        Skok tylnych amortyzatorów to tak na oko od +15 do -10 od serii. Aby to unaocznić gdy podskakiwał wyglądał jak SUV, gdy opadał to opony chowały mu się w nadkola jak przy niemieckiej glebie. :diabelski_usmiech
                        Ostatni raz taką rzecz widziałem na Ukrainie.
                        W Polsce nie ma kryzysu.
                        Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• pskosz
                          Rider
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 703

Mnie oslabił parę dni temu gostek w mondeo. Jechałem Trasą AK w kierunku Marek (na wysokości Centrum Targówek) na lewym pasie za jakimś kombi, gdzieś tak z 90 bo jest ciasno.
                          Widzę że mondeo podjeżdza za mnie na lewym kierunku, więc grzecznie zjeżdzam na środkowy w lukę między samochodami (też ciasno ), i powoli wyprzredzam te kombi na lewym.
                          A za chwile widzę mondeo na środkowym jak mnie popędza długimi, nie dość że mu zjechałem to jeszcze k...wa popędza.
                          Dałem delikatnie po hamulcach :diabelski_usmiech i sobie skurwiel darował
                          pozdrowienia

Komentarz

• zepter00
                            RS
                            • 2008
                            • 2304

Zamieszczone przez Udesky
                            Na nierównej drodze, przy poprzecznych nierównościach jego tył zaczął tak podskakiwać, że zacząłem się zastanawiać czy to nie przypadkiem jakiś lowrider :szeroki_usmiech
                            Skok tylnych amortyzatorów to tak na oko od +15 do -10 od serii. Aby to unaocznić gdy podskakiwał wyglądał jak SUV, gdy opadał to opony chowały mu się w nadkola jak przy niemieckiej glebie. :diabelski_usmiech
                            Może to ten sam był? :diabelski_usmiech :shock:
                            [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rQQacdI8qPk[/youtube]
                            Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Big
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2007
                              • 6389

zepter00, ale ma Golfa, oficjalny samochód polskiej wsi ad: Nieważne ze pół rzeczy w nim nie dziala, a auto pospawane z 2 innych. Ty wiesz ile blachar wyrawie pod disco na znaczek VW i napis "Golf" :hmm
                              Czarny Elegance

Komentarz

• ORA_DEV
                                Drive
                                • 2011
                                • 69

Po raz kolejny potwierdza się reguła, że dziad w kapeluszu za kierownicą to potencjalne zagrożenie. Pierwsza sytuacja - jadę dużym rondem, dosyć szybko jak na rondo, ale bez szaleństw (40-50kmh), z prawej nadjeżdża podobnym tempem Ford Fusion i coś nie chce zwolnić... Oczywiście co było do przewidzenia - wjeżdża mi przed maskę, ja po heblach - koleś nawet się nie spojrzał czy coś jedzie :shock: Już jak jechałem za nim dopiero zwróciłem uwagę, że kierowca ma piękne, czarne rondo na głowie :evil:

Druga sytuacja - jadą sobie samochody, 2 pasy ruchu, jeden zatrzymuje się puścić pieszych, ale co to... Na drugim pasie pomyka dostojny Pan w Lanosie, kapelusz oczywiście na baniaku, a jakże... No i bezstresowo wymija sobie stojący przed pasami samochód :evil: Na szczęście pieszy był przezorny i nie wszedł z rozmachu, tylko się zatrzymał w połowie pasów.

Co za dziady... :evil:

Komentarz

• blind_walker
                                  RS
                                  • 2010
                                  • 4533
                                  • Octavia I combi (1U5)
                                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Big, :klnie:
                                  mkII 20VT (600h worked)
                                  Roooooomster

Komentarz

• dwaoka
                                    Elegance
                                    • 2010
                                    • 927

ORA_DEV, niedziela
                                    bkc+dsg

Komentarz

• Udesky
                                      RS
                                      • 2007
                                      • 1692
                                      • Octavia I (1U2)
                                      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

zepter00, kolor i model się zgadza. Z tym, że tamten był z Pruszkowa. Ale skok zawieszenia bardzo podobny. :szeroki_usmiech
                                      W Polsce nie ma kryzysu.
                                      Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• Zorr
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 2110

Zamieszczone przez Udesky
                                        widziałem też kiedyś samochód w podobnym stanie tyle że stary mercedes, ale temu tylne zawieszenie odbijało się jak piłeczka ...

co do moich przygód
                                        to w sobotę jak "wyprzedzałem" na podjeździe dwupasmowym pod górkę to jakieś łepki w astrze (II) bez zaglądania w lusterka zmieniły pas na prawy wjeżdżając tuż przede mną. Właściwie gdyby nie to, że już hamowałem* to byłoby bardzo źle.

* Hamowałem z kolei, bo inna pierdoła w eskorcie próbowała pod górkę wyprzedzić inne auto w tempie iście żółwim, a szło to tak wolno, iż nie wiedziałem czy on zdąży przed końcem pasa i tym bardziej czy ja jeszcze zdążę.
                                        Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                                        Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• kowal 2002
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 5161

Dwie przygody z dnia dzisiejszego:

Najpierw coś co rozwaliło mnie tak, że nawet nie zdążyłem zapamiętać rej.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tXey8AFLn7I[/youtube]

A potem już zwyczajne, standardowe buractwo, które wymachując "ręcami" stwierdziło, że będzie jechać pierwsze i już...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W7vscSWNKYg[/youtube]
                                          Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
                                          Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• Ayu
                                            RS
                                            • 2009
                                            • 4154

W drodze do biura, zatrzymują mnie światła na Słomińskiego, przy Arkadii w stronę ronda Babka. Stoję na lewym pasie, przede mną Mercedes GL, na środkowym A5 i za nim Mercedes C 220CDI. Zielone, ruszamy, GL but, A5 but , ja dynamicznie ale spokojnie, C zaspał więc zmieniłem sobie pas na środkowy by pojechać w Okopową. Czerwone na rondzie. C stoi za mną, zielone, jedziemy prze rondo środkowym pasem, zjeżdżamy w Okopową, ja środkowym, C zmienia na lewy, tuż przed czerwonym światłem, zostajemy przed zjazdem w Okopową. Zielone i gość z C rusza szybciej ode mnie by skręcić od razu w prawo w ul. Powązkowską. ad:

Komentarz

• sesik
                                              RS
                                              • 2006
                                              • 2165

Zamieszczone przez ORA_DEV
                                              Po raz kolejny potwierdza się reguła, że dziad w kapeluszu za kierownicą to potencjalne zagrożenie. Pierwsza sytuacja - jadę dużym rondem, dosyć szybko jak na rondo, ale bez szaleństw (40-50kmh), z prawej nadjeżdża podobnym tempem Ford Fusion i coś nie chce zwolnić... Oczywiście co było do przewidzenia - wjeżdża mi przed maskę, ja po heblach - koleś nawet się nie spojrzał czy coś jedzie :shock: Już jak jechałem za nim dopiero zwróciłem uwagę, że kierowca ma piękne, czarne rondo na głowie :evil:
                                              Nie to żebym się czepiał czy coś ale dziadek na rondzie z prawej twojej był to wg mnie powinieneś ustąpić pierwszeństwa przejazdu :diabelski_usmiech Chyba, że znaki stanowiły inaczej :szeroki_usmiech
                                              Best ET = 13.666
                                              Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
                                              PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
                                              http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• ORA_DEV
                                                Drive
                                                • 2011
                                                • 69

Zgadza się, znaki stanowiły inaczej

Przyznam szczerze, że nigdy nie spotkałem się z rondem "klasycznym" - ktoś gdzieś widział?

Komentarz

• Big
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2007
                                                  • 6389

Zamieszczone przez ORA_DEV
                                                  Przyznam szczerze, że nigdy nie spotkałem się z rondem "klasycznym" - ktoś gdzieś widział?
                                                  tak, ja - we Włoszech
                                                  Czarny Elegance

Komentarz

• loyd
                                                    RS
                                                    • 2010
                                                    • 2342

Do niedawna takie rodno było w Kielcach.

Komentarz

Pracuję...