sesik, ten drugi matoł nie dotknął Cię autem? :shock:
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
-
-
Zamieszczone przez McGansesik, ten drugi matoł nie dotknął Cię autem? :shock:Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sesikJakby dotknął teresy to bym pewnie teraz siedział w prokuraturze i zeznania składach czemu wyrwałem chwasta :diabelski_usmiechJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VcEBpi7rK9c[/youtube]
Jakość troszkę nie teges ale to co ważne to widać :diabelski_usmiech
Dodatkowo powiem, że na tym skrzyżowaniu skasowałem żonie autoBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
DZIS W LODZI BYLA MASAKRA.
rano bylo na minusie spadl snieg.
po poludniu sie roztopil . i woda zamarzla bylo -1
ludzie latali na boki
a ja cieszylem sie z asr i abs i esp.
pojechalem na parking pokrecic baczki.
wracam
skrzyzowanie w krztalcie litery T
jade za autem 40na godz (wiezdzamy od spodu litery T)
skrecamy w lewo
a tam lód
gosicu wyladowal na chodniku . (skrecil ale pojechal prosto)
ja skkrecilem (zalaczylo sie esp) , heble w podloge (zalaczylo sie abs ) i dopiero zaczalem skrecac (ogolnie gdyby esp nie postawilo mnie bokiem bylbym na tym gosciu co wylecial na chodnik)
Komentarz
-
-
sesik, co to za kawałek (muzyka w tle)? :diabelski_usmiech :twisted:Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xtremesystemsJakość troszkę nie teges ale to co ważne to widać :diabelski_usmiechO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
xtremesystems, nie polegaj tak na wszystkich systemach. Przyjaciel w środę skasował S60 2.4d na drodze, którą zna jak własną kieszeń. Poślizg na zakręcie, przed którym zawsze zwalnia, zwolnij i tym razem, niestety było bardzo ślisko, dwa obroty, i betonowe słupki a potem betonowy płot. Auto do kasacji, ale on cały. Machnął ręką na auto, po to zostało zaprojektowane, żeby ocalić życie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xtremesystemsDZIS W LODZI BYLA MASAKRA.
rano bylo na minusie spadl snieg.
po poludniu sie roztopil . i woda zamarzla bylo -1
ludzie latali na boki
a ja cieszylem sie z asr i abs i esp.
pojechalem na parking pokrecic baczki.
wracam
skrzyzowanie w krztalcie litery T
jade za autem 40na godz (wiezdzamy od spodu litery T)
skrecamy w lewo
a tam lód
gosicu wyladowal na chodniku . (skrecil ale pojechal prosto)
ja skkrecilem (zalaczylo sie esp) , heble w podloge (zalaczylo sie abs ) i dopiero zaczalem skrecac (ogolnie gdyby esp nie postawilo mnie bokiem bylbym na tym gosciu co wylecial na chodnik)
Komentarz
-
-
Dzisiaj osłabił mnie kierowca starego Seata Toledo, który nie chciał jechać na światłach mijania, halogenów z przodu nie miał więc zrobił połączenie: pozycyjne+długie wybornie mnie to oślepiało, a moje pozdrowienie w postaci przeciwmgielnych z tyłu wyraźnie mu się nie podobało bo usiadł mi na zderzaku i co chwilę podjeżdżał jakby chciał mnie przepchnąć.
Komentarz
-
-
Mnie dziś osłabiła/ubawiła kierowniczka clio I . Dojeżdża na parking , w tylnim kole prawie nie ma powietrza, właściwie na feldze jedzie, samochód przechylony. Grzecznie zwracam pani uwagę, że nie ma powietrza. Na co pani z uśmiechem: "wiem, wszyscy mi to mówią. Musze se w końcu dopompać. Dziękuję panu" Kopara mi opadła.
Komentarz
-
-
Big Wojtek, co sie dziwisz, kobieta za kierownicą 8) Ja wczoraj jechałem z anauka jazdy, więc ostrożnie i w odleglości. Dojeżdzamy do skrzyżowania i nauka jazdy jak i ja skręcamy w lewo. No i tak skęcamy, ale cos mi nie pasuje. Patrzę, a dziwczyna ucząca sie jeździć, skręciła w lewo, tyle że na pas do jazdy pod prąd :? Szczerze mówiąc nie widziałem faceta który by takie numery wykęcał.
Tydzien temu na jednym z rod w Lublinie kobieta Fiatem Punto I wjechała pod prąd ... na rondzie !!! Jak ona to zrobiła, tego naprawdę nie wiem :?
Niestety, ale kobieta za kierownicą = jedna wielka niewiadoma. Nie będę owijał w bawełnę, że kobiety jezdzą tak samo jak faceci, bo tak nie jest !!! Jeżdżą gorzej, dużo, dużo gorzej !! i nie da sie przewidziec tego co zrobią. To że ktos może mi zajechać drogę, wymusić pierwszentwo, przejechac na "póxnym zółtym" mogę przewidzieć, ale tego że ktoś mi na skrzyzowaniu skręci z pełną świadomocia pod prąd na mój pas ruchu, lub wjedzie pod prąd na rondzie ???Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigNIe będe owijał w bawełnę, że kobiety jezdzą tak samo jak faceci, bo tak nie jest !!! Jeżdżą gorzej, dużo, dużo gorzej !!
Inna sprawa, że jak ktoś wyprzedza na trzeciego, lub dodaje gazu jak się go wyprzedza, to na 99% facet :cry:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Big WojtekAle statystycznie jak ktoś jedzie 30km/h bo śnieg spadł, myli kierunkowskazy, jedzie pod prąd, trzyma się pobocza, by za chwilę wyjechać poza środkową linię, dziwnie parkuje, to na 95 % kobieta.
Inna sprawa, że jak ktoś wyprzedza na trzeciego, lub dodaje gazu jak się go wyprzedza, to na 99% facetW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
A ja wczoraj wieczorem wracając spotkałem kolesia w dość nowym Mercedesie (okrągłe światła), który w kompletnych ciemnościach wyjechał nagle bez świateł z za zakrętu. Myślę sobie co za debil i po kilku sekundach za nim wyjechały dwa radiowozy na sygnale.Trzeci zasówał kilkaset metrów dalej. Pościg jak w amerykańskim filmie :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekZamieszczone przez winni77dobrze, że miała chociaż wewnętrzne sprawne :?W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteA ja wczoraj wieczorem wracając spotkałem kolesia w dość nowym Mercedesie (okrągłe światła), który w kompletnych ciemnościach wyjechał nagle bez świateł z za zakrętu. Myślę sobie co za debil i po kilku sekundach za nim wyjechały dwa radiowozy na sygnale.Trzeci zasówał kilkaset metrów dalej. Pościg jak w amerykańskim filmie :lol:Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
Komentarz