Ja nie wiem. Czy ludzi przerasta wymiana żarówki w aucie? Dzisiaj wracając to normalnie zatrzęsienie takich typów. :evil: Wyglądają jakby motocykl jechał z daleka.
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez RafalekMparasite, nie śmiej się... W aucie Matki, żeby zmienić żarówkę musisz pół przodu ściągać...
W golfie też ciężko zmienić żarówkę?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteW golfie też ciężko zmienić żarówkę?W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Powinno się jezdzić bez świateł w ciągu dnia to wtedy nie trzeba było by zmianiać co chwila żarówek :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Nowy filmik. Niby nic szczególnego, ale na tym skrzyżowaniu cykl jest tak zrobiony, że dopiero po 10 sekundach od zapalenia się czerwonego zapala się zielone na ulicy, z której ja wyjeżdżałem. Czyli Pan przejechał na baaardzo późno czerwonym.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nIi2My3XTCA[/youtube]
Komentarz
-
-
Gadugadu :szeroki_usmiech Spróbujcie sobie kiedyś zmienić żarówkę w Avensisie T25 bez kaleczenia rąk.
Na mojej jednak nie próbujcie, bo ja już odpowiednio poprawiłem fabrykę i mogę zmienić świeczkę nawet w garniturze
PS: dziś osłabiłem sam siebie, bo w Wielkanocny Poniedziałek zmieniłem przednie klocki oraz poczyściłem i wyregulowałem świece zapłonowe :szeroki_usmiech W następne święta biorę się za klocki z tyłu
Komentarz
-
-
Jak ja parkowałem to wyszedłem normalnie, jak wróciłem to jakiś konował pomyślał tylko o tym, aby MU było dobrze, a to że ja musiałem się wbijać przez miejsce pasażera to **uj z tym. Nienawidzę egoistów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Spróbujcie sobie kiedyś zmienić żarówkę w Avensisie T25 bez kaleczenia rąk.
Zamieszczone przez piramidaPowinno się jezdzić bez świateł w ciągu dnia to wtedy nie trzeba było by zmianiać co chwila żarówek :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blind_walkerZamieszczone przez Agamek12Spróbujcie sobie kiedyś zmienić żarówkę w Avensisie T25 bez kaleczenia rąk.
Kia Ceed - trzeba wymontować reflektory, tylko klucze nie są zwykłe i ASO albo kombinowanie;
Peugeot 206 - przeciwmgielne - taka klapka w nadkolu, trzeba skręcić koła i dopiero jest jako taki dostęp. Oczywiście wszystko po omacku i pierwsze 3 zmiany żarówek kończyły się odkręcaniem kół.
Ten sam Peugeot - mam auto 9 lat i do dziś nie umiem zmienić żarówki podświetlenia tablicy rejestracyjnej - czytałem, widziałem, pokazywano mi - dalej nie jestem w stanie tego połapać (bez rozwalania oprawek).
Passat B5FL TDI - reflektor od strony pasażera - trzeba zdemontować dolot do filtra powietrza (na 3 wkręty) i się pogimnastykować, siostra miała szczęście że się napatoczyłem bo już się umówiła z warsztatem (bo ona nawet by nie próbowała).
Można by wymieniać
Komentarz
-
-
osłabiają mnie goście w autach bez amortyzatorów, a jest takich naprawdę dużo, wystarczy się przyjrzeć...
dzisiaj koles w polo, sunie mostem północnym i przy każdym powiewie ma problem z utrzymaniem się na pasie, potem zjazd na wisłostradę -> 20km\h, jadąc za nim i przy tej prędkości miałem wrażenie, że się przewróci :?
wyjazd na wisłostradę, no i jak myslicie?
tak! środkowy pas i zap@#$#dalamy 70/h :lol:
heh, trzeba było widzieć jak podskakiwał na nierównościach za Grotem, k@#wa kabaret no...
(oczywiście "dziecko w aucie" w bagażniku wózek)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosszkoda, a później: "z nieustalonych przyczyn kierujący samochodem xxx zjechał na przeciwległy pas ruchu i ... "saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez kabanosszkoda, a później: "z nieustalonych przyczyn kierujący samochodem xxx zjechał na przeciwległy pas ruchu i ... "
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez kabanosszkoda, a później: "z nieustalonych przyczyn kierujący samochodem xxx zjechał na przeciwległy pas ruchu i ... "Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosszkoda, a później: "z nieustalonych przyczyn kierujący samochodem xxx zjechał na przeciwległy pas ruchu i ... "
chociaż dziś miła niespodzianka ze strony naszych niebieskich, 2 radiowozy i kilkunastu miłych panów ostro zatrzymywali i kazali dmuchać , tak średnio co drugie auto, bardzo to mi się podobało, tym bardziej , że ustawili się zaraz za przejazdem kolejowym który jest na wzniesieniu więc ich nie było widać a jak ktoś chciał zawrócić to nie miał szans albo musiał złamać przepisy, widać, że przemyśleli gdzie stanąćO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz