Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sew1981
    RS
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2009
    • 10917
    • Fiat

bws34, to dobrze sobie przeczytaj to co jest napisane w tym temacie w offtopie o moim rzekomym spychaniu.1. nie było to bmw,2. nie było żadnego spychania. A jak masz pytania to mogę Ci podesłać pw z kolesiem, który bezmyślnie założył ten temat o mnie. Coś jeszcze? :P :wink:

Komentarz

• dato
      L&K
      • 2012
      • 1431

Nie Sew, chyba wszystko w temacie, a z Twojego opisu nie wynika dokładnie nic poza tym, że jechał szybciej niż Tobie się wydawało, że powinien...

Komentarz

• bzyq_74
        RS
        • 2008
        • 3467
        • Volkswagen
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
        • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez sew1981
        ......Na chwilę, bo gość zapitalał 160-180 po krajówce jak po dobrej autobahnie.....nienormalny jakiś. jak widziałem jak wyprzedza i jakie prędkości osiąga, stwierdziłem, że mimo, że kablowanie nie jest w moim stylu, to jednak przegięcie i zadzwoniłem na 112.
        Szkoda, że nie nagrywasz :P. A... no tak - mogły jechać osiłki.
        MARCIN
        Mój szkodnik

Komentarz

• piramida
          RS
          • 2009
          • 12222
          • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez bzyq_74
          Szkoda, że nie nagrywasz :P

....i na komendę :roll:
          superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
          http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Waciak
            Ambiente
            • 2010
            • 173

Dzisiaj na chwilę podczepiłem się na DK za pędzącym Citroenem C5, pewnie wóz firmowy - nowy wypust, katował go co niemiara. Na chwilę, bo gość zapitalał 160-180 po krajówce jak po dobrej autobahnie.....nienormalny jakiś. jak widziałem jak wyprzedza i jakie prędkości osiąga, stwierdziłem, że mimo, że kablowanie nie jest w moim stylu, to jednak przegięcie i zadzwoniłem na 112.
            Wątpię, że go zatrzymali gdziekolwiek, ale jakoś sumienie nie dawało mi spokoju, jak widziałem co odwala imbecyl. Widać, że długi czas tak pop.....miał robali sporo na aucie.cb nie miał, pewnie tylko antyradar, bo czasem ciut zwalniał. Tacy kretyni powinni sami brać pistolet i przystawiać sobie do łba, a nie narażać np. dzieci z mijanych wiosek na śmierć pod kołami jego bryki, bo nawet największe umiejętności nie wyhamują tak pędzącego auta.... :|
            A może On lubi poprostu zapierdalać?
            Życie zaczyna się po...wyżej 4 tyś obrotów

Komentarz

• jama89
              L&K
              • 2008
              • 1214

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dPuBm3pcPoY[/youtube]
              Octavia 1.9 TDI ASZ

.

Komentarz

• sew1981
                RS
                S_OCP MemberModeratorr
                • 2009
                • 10917
                • Fiat

bzyq_74, dato, widzę, że nawet po długim czasie macie Panowie żale, że ktoś z wami toczył gdzie indziej dysputę..i potraficie się przypomnieć w innym temacie. Nie widzę powiązania jednego z drugim, ale jak ktoś nosi w sobie takie rzeczy tyle czasu, to "podziwiam" :wink:
                A w temacie - jak uważa ktoś z was, że zap.... ze wskazówką 180 na szafie po DK cały czas , teren zabudowany, nie teren zabudowany - bez różnicy i wyprzedzanie na 3,5 i 10- tego, można porównać ze złym parkowaniem na krawężniku lub jazdy niesfornego popierdółki 80 km/h lewym pasem i nagrywając to na swojej super kamerce....to chyba razem z tym kierowcą musicie się zgłosić, ale już gdzie indziej niż na policję :P
                p.s. a poza tym moją intencją dzwoniąc na 112, w przeciwieństwie do tajnych nagrywaczy lusterkowych, było to żeby ten koleś nikogo nie zabił, uprawiając takie rajdy na ulicy, a nie bawienie się w policję i udowadnianie tego, co już zrobił m.in. na moich oczach.

Komentarz

• dato
                  L&K
                  • 2012
                  • 1431

Sew, wyluzuj - świat nie kręci się wokół Ciebie jako słoneczka - ja Cię osobiście nie pamiętam z żadnej dyskusji - musiałeś mało zaleźć mi za skórę, przypomnij jeśli Ci zależy
                  Podtrzymuję, co powiedziałem - w swoim poście nie napisałeś nic poza tym, że jechał szybciej niż Tobie się wydawało, że może. Teraz coraz mocniej ubarwiasz. Kiedyś Toledo przyczepiłem się do C5 z aktywnym zawiasem po drodze na Zegrze (buja) i tam gdzie on poszedł gładko ja walczyłem o przeżycie i odzyskanie przyczepności przed końcem zakrętu... Twoje dywagacje traktuję z lekkim przymróżeniem - zadzwoniłeś, ok, ale nie rób z siebie aż takiego bohatera z tego powodu

Pozdrawiam.

Komentarz

• Zorr
                    RS
                    • 2011
                    • 2110

sew1981, ja też uważam iż 180zł w terenie zabudowanym, to przegięcie dlatego tak nie jeżdżę, czy bym zadzwonił na Policję, chyba nie.
                    Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
                    Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• yogi_at_pozen
                      Rider
                      • 2011
                      • 418

Zamieszczone przez Zorr
                      sew1981, ja też uważam iż 180zł w terenie zabudowanym...
                      hehe, ktos z was jeszcze pamieta miare prędkości "1 Siwiec"? zdaje sie bylo to wlasnie rowne 180kmh
                      swoją drogą zapier...dalanie tyle po terenie zabudowanym faktycznie nie jest czyms normalnym - i moze lepiej zadzwonic do niebieskich przed jakąś tragedia niz po niej wciskac obludne "a mogl ktos zadzwonic na Policje" - droga to nie prywatny folwark jakiegos "prezesa" zapieprzajacego 200kmh jak po swoim

Komentarz

• bzyq_74
                        RS
                        • 2008
                        • 3467
                        • Volkswagen
                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                        • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

bzyq_74, dato, widzę, że nawet po długim czasie macie Panowie żale, że ktoś z wami toczył gdzie indziej dysputę..i potraficie się przypomnieć w innym temacie. .....
                        Akurat ten sam.. str 308 (1 maj) Amen
                        MARCIN
                        Mój szkodnik

Komentarz

• dato
                          L&K
                          • 2012
                          • 1431

To z Tobą, mnie tam i na dwóch następnych nie ma :?:
                          Strzyka mnie to, na urlopie jestem

Komentarz

• Big
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2007
                            • 6389

Panowie, tak do przemyslenia i zastanowienia się nad sensem zapier... w mieście i swoimi umiejętnosciami.

Efekt ? 2 trupy i jedna osoba w cięzkim stanie, oraz przez 3 godziny zablokowana ulica (zdarzenie miało miejsca naprzeciwko mojego bloku).
                            Jak widać debili nie sieją, rodza się sami. Ale jednego już mniej. Tak więc, następnym razem, zanim ktoś będzie chciał w mieście popisać się osiągami swojego auta i własnymi "umiejętnosciami" na publicznej drodze, niech przed oczami staną mu zdjęcia z powyższego linku :evil:
                            Czarny Elegance

Komentarz

• piramida
                              RS
                              • 2009
                              • 12222
                              • Superb III (3V3)

Big, no niestety, nie ma racjonalnego wytłumaczenia dla zapierdalania po mieście...

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Wojtas_Poznań
                                RS
                                • 2010
                                • 2822

Zamieszczone przez Big
                                Jak widać debili nie sieją, rodza się sami
                                tacy pewnie są i będą zawsze ops:
                                poznański rekordzista został ustrzelony przez fotoradar na 50 jak zapier...
                                146 km/h czy coś koło tego :shock:
                                SPOT Poznań:
                                .....
                                ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY

Error 503 Wojtas Unavailable :P

Komentarz

• temat ogolnie mnie strzyka, ale cos napisze do nikogo personalnie jak mysli ze to i nim to widocznie tak jest, ale panowie...w jednym temacie chwalicie sie jak to sie scigaliscie z jakims kolesiem i to wcale nie na torze, ale wlasnie na ulicy z predkosciami nawet do 200 km\h, a w drugim jedziecie po takich wlasnie zapierdalaczach. Tak wiem wiem, wy robicie to bezpiecznie oni nie. Opisany przyklad C5 to jedna z takich przeginek.
                                  Czasem to naprawde wiecej mamy szczescia niz rozumu.

Komentarz

• pandzik
                                    RS
                                    • 2011
                                    • 2254
                                    • Seat

Trochę o prędkości i niezastosowaniu do znaku STOP. Zdarzenie sprzed godziny, może dwóch.

Chorzów Batory, skrzyżowanie ul. Łukasińskiego z podporządkowaną Odrowążów. Ruch zwykle znikomy, obecnie przez remont ST. Batorego większy, choć dzisiaj już ruch puszczony został inną drogą.

Prędkość + niezatrzymanie na znaku STOP - efekty na zdjęciach.

Ze zdjęć wnioskuje, że maluch nie zatrzymał sie na stopie lecąc z północy. Trafił przez to w lewą stronę paska, który jechał prawidłow od strony zachodniej ul. Łukasińskiego.

Co najmniej osoby ranne - dwie karetki zabrały zdaje sie kogoś.

Sam omijam te skrzyżowanie bo idioci często przelatują tamtędy mimo znaku Stop.

Komentarz

• Zorr
                                      RS
                                      • 2011
                                      • 2110

Big, właściwie z całym tekstem się zgadzam,
                                      ale i tak rozwaliły mnie te wszystkie zdjęcia robione przez przejeżdżające auta

Komentarz

• piramida
                                        RS
                                        • 2009
                                        • 12222
                                        • Superb III (3V3)

Golas27, bo tak jest jak piszesz, sam lubię pozapierdalać ale jak mam dwa pasy w jednym kierunku i jest w miarę pusto, często z prędkościami grubo powyżej 100+ ale jak widzę że ruch co raz większy to nie szarżuję.
                                        Ile sie widuję gości co zapierdalają na złamanie karku w duzym ruchu ulicznym nie patrząc na przejscia, skrzyżowania czy linie ciągłe? Jest ich sporo niestety...

Dodam że przy mojej szybkiej jeżdzie nie robię nastepujących rzeczy:
                                        - nie wyprzedzam na przejściach
                                        - nie wyprzedzam na ciągłych
                                        - nie dojeżdżam do dupy
                                        - nie jeżdżę lewym pasem
                                        - nie jeżdżę z dozwoloną prędkością :szeroki_usmiech

Komentarz

• AdamB
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2007
                                          • 8030
                                          • Octavia IV (NX3)
                                          • DKZA 2.0 TSI 190 KM

piramida, chyba dwie ostatnie "nie" trochę się wykluczają ???
                                          Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• pandzik
                                            RS
                                            • 2011
                                            • 2254
                                            • Seat

Zamieszczone przez piramida
                                            często z prędkościami grubo powyżej 100+ ale jak widzę że ruch co raz większy to nie szarżuję
                                            Tłumaczenie 12-latka. Rąk opad.

Komentarz

• piramida
                                              RS
                                              • 2009
                                              • 12222
                                              • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez pandzik
                                              często z prędkościami grubo powyżej 100+ ale jak widzę że ruch co raz większy to nie szarżuję
                                              Ty pewnie jeździsz 70km/h na "siedemdziesiątce" przy 3 pasach ruchu w jedną stronę, ja nie potrafię :wink:

Komentarz

• Zorr
                                                RS
                                                • 2011
                                                • 2110

Jeżeli nie rozumiesz wypowiedzi piramidy, to mniej więcej znaczy ona, że jak zabije to tylko siebie a nie osoby postronne.

Komentarz

• piramida
                                                  RS
                                                  • 2009
                                                  • 12222
                                                  • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Zorr
                                                  Jeżeli nie rozumiesz wypowiedzi piramidy, to mniej więcej znaczy ona, że jak zabije to tylko siebie a nie osoby postronne.
                                                  Wolałbym nie umierać w takich okolicznościach, osieracać własne dzieci i robiąc sobie i innym krzywdę.

Komentarz

• BADYL
                                                    RS
                                                    • 2011
                                                    • 2396
                                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                                    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez Zorr
                                                    że jak zabije to tylko siebie a nie osoby postronne.
                                                    oczywiście tfu, tfuuuu i odpukać w niemalowane
                                                    nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

Pracuję...