Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • TM1
    Drive
    • 2011
    • 66

przód i tył tablica " młoda pare" lub "nowożency" i naprzód :twisted:
    Czarna Perła O2FL

Komentarz

• sew1981
      RS
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2009
      • 10917
      • Fiat

piramida, dokładnie, :wink:
      Ja jadąc przez całą polskę do zakopca przez wwę rok temu, miałem wszystko w d... i nalepiłem liść klonu ogromny na rejestracje i drugi przymocowałem do wycieraczki, żeby naklejkę zakryć. Bo banda gminnych złodziei fotoradarowych nie będzie mnie okradać stwierdziłem wtedy, a teraz to faktycznie ręcę opadają jak się o takich cudach słyszy.... Ten na numerze trzymał się dobrze, miałem trochę problemu czasem z tym na szybi odchylał się momentami i rozkminę miałem, co by było jakby padało..na szczęście było sucho. Tylne numery miałem w d.....bo bym napisał , że wujek z hong kongu jechał najwyżej...
      Miałem złotą polską jesień na aucie...na początku lipca :lol:

Komentarz

• kabanos
        RS
        • 2011
        • 4544
        • Octavia I combi (1U5)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez TM1
        Jeszcze lepsza by była: "mam was w "

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• parasite
          L&K
          • 2011
          • 1368

Zamieszczone przez piramida
          Jaki grozi mandat za brak tablic rejestracyjnych? Bo niedługo jadąc na drugi koniec Polski tak trzeba bedzie robić
          Albo coś takiego sobie zamontować :P
          [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uadpdTNS6Dg[/youtube]
          AGR 112KM, 232Nm
          Subaru Impreza GH 2.0 150KM

Komentarz

• piramida
            RS
            • 2009
            • 12222
            • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez kabanos
            Zamieszczone przez TM1
            Jeszcze lepsza by była: "mam was w "
            lub założyć amerykańskie tablice z tym że na skodzie by to dziwnie wyglądało :P a odnosnie roletki zarywającej tablice to nie do końca dobry patent bo jak człowiek nie będzie wiedział o radarze to roletka nie pomoże :szeroki_usmiech
            superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• sew1981
              RS
              S_OCP MemberModeratorr
              • 2009
              • 10917
              • Fiat

piramida, możesz coś nalepić na blachy do połowy...to dobry patent..ten liść duży do dobry chwyt, ale trzeba opracować jeszcze coś mądrego na nalepkę :P

Komentarz

• piramida
                RS
                • 2009
                • 12222
                • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez sew1981
                piramida, możesz coś nalepić na blachy do połowy...to dobry patent..ten liść duży do dobry chwyt, ale trzeba opracować jeszcze coś mądrego na nalepkę :P
                na nalepkę najlepszy będzie mandat np za złe parkowanie albo przekleić tak nalepkę co by chowała sie za wycieraczką, do tego osłonka przeciwsłoneczna w pion i jazda

jest jeszcze inny patent, zamówić druga nakleję w urzedzie, obecną odkleić i jeździć bez, w momencie upierdliwego stróża nakleić na szybę nową :wink: tak więc pozostała by tylko kwestia ujebania rejestracji :szeroki_usmiech

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Agamek12
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 9935
                  • Ford

Panowie, ostatnio widziałem na jakimś dobrym samochodzie zajebisty numer! Otóż jakiś pacjent miał w rejestracji cyfrę 3 na jako pierwszy i czwarty znak ciągu cyfr na rejestracji. I człek ten przykręcił tą tablicę śrubami z dużymi łbami, które skorodowały i z 3 zrobiły 9-ki :szeroki_usmiech . Do tego naklejka na szybie w takim miejscu, że była zakryta wycieraczką
                  Nie wiem jak Wy, ale ja w kolejnym samochodzie będę chciał mieć rejestrację z 3-ką i też przykręcę je rdzewiejącymi śrubami

Nawiasem mówiąc: osochozi??? Pstryknięte dziś w Dąbkach...
                  Adam... Używam:
                  Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                  Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• piramida
                    RS
                    • 2009
                    • 12222
                    • Superb III (3V3)

Agamek12, no i zajebiście, ktoś wystawił fakturkę a gmina zapłaciła :wink:

Komentarz

• Agamek12
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 9935
                      • Ford

A co do samych Dąbek: otóż miasto to ma również (a jakże) strefę płatnego parkowania. ALE: w sezonie letnim na parkingu opłatę pobiera (chyba - nie widziałem) parkingowy. Natomiast poza sezonem zanim postawi się auto trzeba iść do urzędu miasta/gminy, powiedzieć ile czasu będzie się stało, następnie zapłacić za postój i dopiero zaparkować... :szeroki_usmiech
                      Nadmieniam, że ja nie wiem (i pewnie 99% turystów ma taką samą wiedzę) gdzie jest ten urząd... :?
                      Adam... Używam:

Komentarz

• sew1981
                        RS
                        S_OCP MemberModeratorr
                        • 2009
                        • 10917
                        • Fiat

Agamek12, "następnie zapłacić za postój i dopiero zaparkować... "...a do czasu zapłacenia to auto gdzie ma stać? na rogatkach tej "metropolii"? co za paranoje wymyślają w tych wiochach...

Komentarz

• słoń
                          Elegance
                          • 2010
                          • 777

Agamek12, co do fotki to było gdzieś na forum,chyba chodzi o to,że w tą "uliczkę" można się wpasować na rowerku, ale np.rikszą już nie

Komentarz

• Agamek12
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2006
                            • 9935
                            • Ford

słoń, po tym (raczej) chodniku jeźdzą nawet te śmieszne nadmorskie gokardy na pedały... ale wtedy już sie tam nie zmieści żaden pieszy...
                            Adam... Używam:

Komentarz

• słoń
                              Elegance
                              • 2010
                              • 777

Agamek12,no i chyba po to ten znak ustawili by te gokarty nie jezdziły , a wiara na to jak widać leje

Komentarz

• Agamek12
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 9935
                                • Ford

słoń, to wytłumacz mi, prostemu (od święta) rowerzyście o co chodzi z tym znakiem? Mógłbym tam legalnie wjechać rowerem, czy nie...?
                                Adam... Używam:

Komentarz

• słoń
                                  Elegance
                                  • 2010
                                  • 777

tak

Komentarz

• dato
                                    L&K
                                    • 2012
                                    • 1431

Zamieszczone przez piramida
                                    na nalepkę najlepszy będzie mandat np za złe parkowanie albo przekleić tak nalepkę co by chowała sie za wycieraczką, do tego osłonka przeciwsłoneczna w pion i jazda

jest jeszcze inny patent, zamówić druga nakleję w urzedzie, obecną odkleić i jeździć bez, w momencie upierdliwego stróża nakleić na szybę nową :wink: tak więc pozostała by tylko kwestia ujebania rejestracji :szeroki_usmiech
                                    Ten ostatni jest jedyny na S2 bo tam wycieraczki różnie "parkują", a i tak za nisko, żeby zasłonić - w Oplu przestawiłem ramię o 1 ząbek i było extra. Ale powiem tak - w salonie zabroniłem naklejać i póki co (odpukać) szkodnik przejechał 20500, a Leon 2500 km z naklejkami w schowku i nie było uwag

Na rejestrację nie mam pomysłu - widziałem te roletki przed montażem i kręciłem nosem, że za grube, kolega założył i zdjął - bo za grube. Raz, że źle wygląda, a dwa, że cholernie rzuca się w oczy...

Komentarz

• sew1981
                                      RS
                                      S_OCP MemberModeratorr
                                      • 2009
                                      • 10917
                                      • Fiat

albo jakąś mazią uwalać numery z przodu przed dalszą podróżą. Tylko, że jak będzie deszcz, to po zawodach :x
                                      Jedyną opcją jest duży liść po chamsku naklejony na przynajmniej dwie cyfry (albo cyfrę i literkę), albo nawet dwa listki....
                                      i takim sposobem mamy kierowce "zielonego listka" który jedzie nieco inaczej niż klasyczne zielone liście :twisted:
                                      p.s. na nas się zbroją chamy jedne w tym kraju radarami coraz bardziej chamskimi, to trzeba sobie jakoś po chamsku niestety radzić...

Komentarz

• BADYL
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 2396
                                        • Octavia II combi (1Z5)
                                        • BKD 2.0 TDI 140 KM

nie wiem czy dobrze wpisuje, ale mój kumpel mnie osłabił - przyprawił o palpitacje serca... Rzecz dotyczy przejażdżki jego nowo kupionym autem :shock: Nie dawno kupił sobie honde TYPER z vtec 200KM...akurat podjechałem z żoną (29.08.) pod blok rodziców (na obiadek :twisted: ) i patrzę, że sąsiad parkuje swoją hondę więc podchodzę zagaduję a ten proponuje przejażdżkę....kuźwa przewiózł mnie z 200km/h zwykłą drogą co prawda w miarę prostą ale często uczęszczaną, a ruch był...ja perdole musiałem go zjebać bo w trakcie jazdy mówę mu by zwolnił bo na tej trasie były już wypadki (śmiertelne) a ten kurwa nic :shock: dodam tylko, że nie boję się szybko jeździć, ale do tego kumpla zaufania nie mam ponieważ wcześniej jeździł chyba z 5 lat polówką 1.4 :shock: i na dodatek w miejscu gdzie jest teren zabudowany! a jeszcze jak widziałem jak trzymał te kierkę jedną łapą i te jego dojeźdźanie do dupy...zero wyobraźni...

Rozumiem, że chciał pochwalić się autem, ale ja mu w trakcie jazdy mówilem że fajne i dobrze idzie itd i że nie musi już wciskać...jak grochem o ścianę...

Dodam tylko, że takie głpoty mu w głowie a na karku 34lata
                                        nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• Wojtas_Poznań
                                          RS
                                          • 2010
                                          • 2822

BADYL, że tak zapytam: jak po takich jazdach smakował obiadek u rodziców ? :lol:
                                          SPOT Poznań:
                                          .....
                                          ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY

Error 503 Wojtas Unavailable :P

Komentarz

• sew1981
                                            RS
                                            S_OCP MemberModeratorr
                                            • 2009
                                            • 10917
                                            • Fiat

Wojtas_Poznań, na to wygląda, że on autem, a żona nim już długo się nie nacieszy jak nie zmieni stylu jazdy....tak to jest jak ktoś przesiada się z 1.4 60 ps na 200 ps pod maską. Tylko w tym wieku mógłby sobie faktycznie darować taki styl jazdy...

Komentarz

• dato
                                              L&K
                                              • 2012
                                              • 1431

albo jakąś mazią uwalać numery z przodu przed dalszą podróżą. Tylko, że jak będzie deszcz, to po zawodach :x
                                              Jedyną opcją jest duży liść po chamsku naklejony na przynajmniej dwie cyfry (albo cyfrę i literkę), albo nawet dwa listki....
                                              i takim sposobem mamy kierowce "zielonego listka" który jedzie nieco inaczej niż klasyczne zielone liście :twisted:
                                              p.s. na nas się zbroją chamy jedne w tym kraju radarami coraz bardziej chamskimi, to trzeba sobie jakoś po chamsku niestety radzić...
                                              Sew, to było dobre, ale teraz jest coraz więcej foto od tyłu - przód zaklejałem kiedyś zwitkiem izolacji, wyglądał jak ścieć z budowy, ale przód + tył to już nikt nie uwierzy i każdy patrol mój...

Komentarz

• Wojtas_Poznań
                                                RS
                                                • 2010
                                                • 2822

Zamieszczone przez dato
                                                ale przód + tył to już nikt nie uwierzy i każdy patrol mój
                                                przód i tył to dobre na jazdy nocne i fotoradary... wtedy mało widać po trasie i szanse mniejsze że cie ktoś przyuważy :szeroki_usmiech
                                                SPOT Poznań:
                                                .....
                                                ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY

Error 503 Wojtas Unavailable :P

Komentarz

• Jacomelli
                                                  Rider
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2008
                                                  • 501

No ja sam siebie osłabiłem.
                                                  Dostałem mandat w drodze z Krakowa zainkasowane 4 pkt i 200. W zabudowanym.
                                                  Swoją drogą co się ostatnio porobiło że kierowcy zapominają ostrzegać o patrolach mignięciem światłami. Ja tak zawsze robię...

Ile teraz ITD ma czasu na przesłanie?
                                                  I czy ktoś kojarzy gdzie są fotoradary na trasie Rzeszów-Krosno? :twisted:
                                                  Była: O1 2003 .19 TDI ASV
                                                  Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• dato
                                                    L&K
                                                    • 2012
                                                    • 1431

Zamieszczone przez Wojtas_Poznań
                                                    Zamieszczone przez dato
                                                    ale przód + tył to już nikt nie uwierzy i każdy patrol mój
                                                    przód i tył to dobre na jazdy nocne i fotoradary... wtedy mało widać po trasie i szanse mniejsze że cie ktoś przyuważy :szeroki_usmiech
                                                    Ja już na poważnie myślałem o tych roletkach, tylko mnie zabawa z ciągnięciem kabli przez całe auto odstraszała, dobrze, że trafił się szybszy co to za mnie sprawdził... A skoro nie to, to qrde nie mam pomysłu... Myślałem też nad xtra mocnymi diodami IR na oświetlenie (prześwietlenie rejestracji, ale z tego co sprawdzał Lec to musiałoby ich być w cholerę dużo i technicznie nie do ogarnięcia jest zrobienie takiej skutecznej "lampki" rozsądnych rozmiarów...

Komentarz

Pracuję...