przód i tył tablica " młoda pare" lub "nowożency" i naprzód :twisted:
Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
piramida, dokładnie, :wink:
Ja jadąc przez całą polskę do zakopca przez wwę rok temu, miałem wszystko w d... i nalepiłem liść klonu ogromny na rejestracje i drugi przymocowałem do wycieraczki, żeby naklejkę zakryć. Bo banda gminnych złodziei fotoradarowych nie będzie mnie okradać stwierdziłem wtedy, a teraz to faktycznie ręcę opadają jak się o takich cudach słyszy.... Ten na numerze trzymał się dobrze, miałem trochę problemu czasem z tym na szybi odchylał się momentami i rozkminę miałem, co by było jakby padało..na szczęście było sucho. Tylne numery miałem w d.....bo bym napisał , że wujek z hong kongu jechał najwyżej...
Miałem złotą polską jesień na aucie...na początku lipca :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosZamieszczone przez TM1przód i tył tablica " młoda pare" lub "nowożency" i naprzód :twisted:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981piramida, możesz coś nalepić na blachy do połowy...to dobry patent..ten liść duży do dobry chwyt, ale trzeba opracować jeszcze coś mądrego na nalepkę :P
jest jeszcze inny patent, zamówić druga nakleję w urzedzie, obecną odkleić i jeździć bez, w momencie upierdliwego stróża nakleić na szybę nową :wink: tak więc pozostała by tylko kwestia ujebania rejestracji :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Panowie, ostatnio widziałem na jakimś dobrym samochodzie zajebisty numer! Otóż jakiś pacjent miał w rejestracji cyfrę 3 na jako pierwszy i czwarty znak ciągu cyfr na rejestracji. I człek ten przykręcił tą tablicę śrubami z dużymi łbami, które skorodowały i z 3 zrobiły 9-ki :szeroki_usmiech . Do tego naklejka na szybie w takim miejscu, że była zakryta wycieraczką
Nie wiem jak Wy, ale ja w kolejnym samochodzie będę chciał mieć rejestrację z 3-ką i też przykręcę je rdzewiejącymi śrubami
Nawiasem mówiąc: osochozi??? Pstryknięte dziś w Dąbkach...
Komentarz
-
-
Agamek12, no i zajebiście, ktoś wystawił fakturkę a gmina zapłaciła :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
Komentarz
-
-
A co do samych Dąbek: otóż miasto to ma również (a jakże) strefę płatnego parkowania. ALE: w sezonie letnim na parkingu opłatę pobiera (chyba - nie widziałem) parkingowy. Natomiast poza sezonem zanim postawi się auto trzeba iść do urzędu miasta/gminy, powiedzieć ile czasu będzie się stało, następnie zapłacić za postój i dopiero zaparkować... :szeroki_usmiech
Nadmieniam, że ja nie wiem (i pewnie 99% turystów ma taką samą wiedzę) gdzie jest ten urząd... :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaZamieszczone przez sew1981piramida, możesz coś nalepić na blachy do połowy...to dobry patent..ten liść duży do dobry chwyt, ale trzeba opracować jeszcze coś mądrego na nalepkę :P
jest jeszcze inny patent, zamówić druga nakleję w urzedzie, obecną odkleić i jeździć bez, w momencie upierdliwego stróża nakleić na szybę nową :wink: tak więc pozostała by tylko kwestia ujebania rejestracji :szeroki_usmiech
Na rejestrację nie mam pomysłu - widziałem te roletki przed montażem i kręciłem nosem, że za grube, kolega założył i zdjął - bo za grube. Raz, że źle wygląda, a dwa, że cholernie rzuca się w oczy...
Komentarz
-
-
albo jakąś mazią uwalać numery z przodu przed dalszą podróżą. Tylko, że jak będzie deszcz, to po zawodach :x
Jedyną opcją jest duży liść po chamsku naklejony na przynajmniej dwie cyfry (albo cyfrę i literkę), albo nawet dwa listki....
i takim sposobem mamy kierowce "zielonego listka" który jedzie nieco inaczej niż klasyczne zielone liście :twisted:
p.s. na nas się zbroją chamy jedne w tym kraju radarami coraz bardziej chamskimi, to trzeba sobie jakoś po chamsku niestety radzić...
Komentarz
-
-
nie wiem czy dobrze wpisuje, ale mój kumpel mnie osłabił - przyprawił o palpitacje serca... Rzecz dotyczy przejażdżki jego nowo kupionym autem :shock: Nie dawno kupił sobie honde TYPER z vtec 200KM...akurat podjechałem z żoną (29.08.) pod blok rodziców (na obiadek :twisted: ) i patrzę, że sąsiad parkuje swoją hondę więc podchodzę zagaduję a ten proponuje przejażdżkę....kuźwa przewiózł mnie z 200km/h zwykłą drogą co prawda w miarę prostą ale często uczęszczaną, a ruch był...ja perdole musiałem go zjebać bo w trakcie jazdy mówę mu by zwolnił bo na tej trasie były już wypadki (śmiertelne) a ten kurwa nic :shock: dodam tylko, że nie boję się szybko jeździć, ale do tego kumpla zaufania nie mam ponieważ wcześniej jeździł chyba z 5 lat polówką 1.4 :shock: i na dodatek w miejscu gdzie jest teren zabudowany! a jeszcze jak widziałem jak trzymał te kierkę jedną łapą i te jego dojeźdźanie do dupy...zero wyobraźni...
Rozumiem, że chciał pochwalić się autem, ale ja mu w trakcie jazdy mówilem że fajne i dobrze idzie itd i że nie musi już wciskać...jak grochem o ścianę...
Dodam tylko, że takie głpoty mu w głowie a na karku 34lata
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981albo jakąś mazią uwalać numery z przodu przed dalszą podróżą. Tylko, że jak będzie deszcz, to po zawodach :x
Jedyną opcją jest duży liść po chamsku naklejony na przynajmniej dwie cyfry (albo cyfrę i literkę), albo nawet dwa listki....
i takim sposobem mamy kierowce "zielonego listka" który jedzie nieco inaczej niż klasyczne zielone liście :twisted:
p.s. na nas się zbroją chamy jedne w tym kraju radarami coraz bardziej chamskimi, to trzeba sobie jakoś po chamsku niestety radzić...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez datoale przód + tył to już nikt nie uwierzy i każdy patrol mójSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
No ja sam siebie osłabiłem.
Dostałem mandat w drodze z Krakowa zainkasowane 4 pkt i 200. W zabudowanym.
Swoją drogą co się ostatnio porobiło że kierowcy zapominają ostrzegać o patrolach mignięciem światłami. Ja tak zawsze robię...
Ile teraz ITD ma czasu na przesłanie?
I czy ktoś kojarzy gdzie są fotoradary na trasie Rzeszów-Krosno? :twisted:Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtas_PoznańZamieszczone przez datoale przód + tył to już nikt nie uwierzy i każdy patrol mój
Komentarz
-
Komentarz