Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piori
    Ambiente
    • 2010
    • 116

Zamieszczone przez słoń
    używa recznego w zimie
    Jak to mówią, organ nieużywany zanika :wink: Ja też używam ręcznego codziennie i nie miałem nigdy z nim problemu

Komentarz

• sew1981
      RS
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2009
      • 10917
      • Fiat

piori, to można róznie interpretować..... :P :lol:
      jeśli na ten drugi sposób, to współczucie... :wink:
      AdamB, w cc i sc te linki od ręcznego i bębny z tyłu to patola jest, ja też miałem problemy zawsze z tym.

Komentarz

• piori
        Ambiente
        • 2010
        • 116

Zamieszczone przez sew1981
        to można róznie interpretować..... :P :lol:
        No fakt, szczególnie na tym forum interpretacja zawsze zmierza w jednym kierunku :diabelski_usmiech

A bardziej w temacie:
        Mnie ze 2 dni temu osłabili panowie z nieoznakowanego policyjnego mondeo, stojący ciemnym rankiem bez oświetlenia na ośnieżonym pasie zjazdowym z krajowej siódemki na Nowy Dwór Maz, w miejscu, w którym można gnać 120km/h. Widocznie chcieli być niewidoczni dla "piratów", ale chyba nie przewidzieli, że ktoś może chcieć z tego pasa skorzystać i niewiele brakowało, a pana z suszarką przewiózłbym na masce. Od razu rzuciłem im k*rwami na CB za brak oświetlenia i nim zdążyłem odłożyć gruszkę (tzn. mikrofon :wink: ) to światełka włączyli. Mam nadzieję, że przynajmniej dobrze chłopa ochlapałem.

Komentarz

• Jacomelli
          Rider
          S_OCP Member
          • 2008
          • 501

A mnie osłabiła jedna pani w wieku 50+ w Nissanie qusquai.

Wjeżdżałem w wąską uliczkę dwukierunkową. Po obydwu stronach zaparkowanych był ciąg aut. Jadę i widzę z naprzeciwka jadące auto .
          Normą jest, że dwa auta w tym miejscu tam nie przejadą, bo parkujące auta skutecznie blokują przejazd.
          Ale jest światełko w tunelu. Jakieś 15 metrów dalej widzę wolne miejsce i powoli jadę w jego kierunku aby schować się w tą dziurę i przepuścić grzecznie nadjeżdżające auto. Sygnalizując swój zamiar włączeniem migacza.

Ale auto dostaje jakiegoś tajemniczego przyspieszenia i wali prosto na mnie... :? Jakby wiedzione niewidzialną siłą, jak lemingi w kierunku zagłady. Wciskam hamulec i staje. Patrzę na auto z naprzeciwka, a w środku pani w stosownym wieku drze ryja jak opętana.
          Sceny z egzorcysty są niczym przy tych spazmach wykonanych przez Panią. Brakowało tylko wyrzucania z siebie różnych płynów ustrojowych na przednią szybę. Pewnie brak wycieraczek od wewnętrznej strony ją powstrzymał. Bądź opróżniła cały magazynek przy spotkaniu z innym kierowcą.

Pokazuję Pani, że chciałem wjechać, oo tam, na wolne miejsce i ją przepuścić, ale Pani widać nie mogła opanować demona który ją opętał i dalej w spazmach drze się w niebo-głosy. Postanowiłem spróbować i uwolnić się od upiora nie ustępując jednocześnie zarazie pola (musiałbym cofać i jeszcze tyłem wyjechać na ruchliwą ulicę). Przeżegnałem się, powiedziałem demonowi, że w imieniu Najwyższego nakazuje mu się teraz nie ruszyć nawet na cm, otworzyłem szyby, złożyłem obydwa lusterka i z modlitwą na ustach prześlizgnąłem się obok upiora, który przyklejony do szyby dalej dalej przemawiał przez zapewne na co dzień przemiłą kobietę.

Dzięki Bogu jestem miłosierny. Choć szczerze mówiąc po tym, jak przypomniałem sobie że jedną z moich ulubionych książek jest saga o wiedźminie Sapkowskiego, to na myśl przyszło mi kilka innych rozwiązań. Ale wszystkie miały jeden wspólny mianownik - ewidentnie dążyły do uwolnienia naszego społeczeństwa od tej strzygi :twisted:

Zaparkowałem kawałek dalej, już w szerszym miejscu. Kiedy wysiadałem, pan spacerujący z pieskiem poinfmormował mnie: "o widzę ze już poznał Pan moją sąsiadkę" :twisted: Reszty jego słow nie będę cytował, gdyż, ponieważ, dlatego że, bo nie wypada....
          Była: O1 2003 .19 TDI ASV
          Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• BADYL
            RS
            • 2011
            • 2396
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

Jacomelli,
            nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• Mickul
              RS
              • 2010
              • 2847

Ja bym skrzyżował ręce i czekał. :P

Komentarz

• Tony065
                RS
                • 2009
                • 2487
                • Octavia I (1U2)
                • ARX 1.8 20VT 150 KM

Jacomelli, chłopie, opamiętaj się :diabelski_usmiech następnym razem zalecam więcej cierpliwości. Ciekawe jaka była by reakcja "strzygi"... :szeroki_usmiech
                Black Pearl, Elegance & RS LOOK
                @ by Tune-up Gdańsk
                TDI VP++ i jeszcze rośnie
                Antek

Komentarz

• Jacomelli
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2008
                  • 501

Ależ ja byłem cierpliwy. I opanowany. Tylko czas mi nie pozwalał aby sprawdzić jak moja cierpliwość wyrażona w "staniu tam do usranej śmierci" przełoży się na zachowanie strzygi

Na takie demony rozważam instalację spryskiwaczy do reflektorów z dyszami zwróconymi do przodu i podłączonymi do oddzielnego zbiorniczka napełnionego wodą święconą. :diabelski_usmiech
                  Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• sew1981
                    RS
                    S_OCP MemberModeratorr
                    • 2009
                    • 10917
                    • Fiat

Jacomelli, jesteś egzorcystą? :P

Komentarz

• Jacomelli
                      Rider
                      S_OCP Member
                      • 2008
                      • 501

sew1981,
                      Tak, po godzinach. Hobbystycznie i całkowicie pro publico bono

Tylko, że moje miłosierdzie nie jest tak nieprzeniknione jak św Faustyny i ma swoje granice. Nie wiem jak długo będę mógł pełnić swoją misję skrytego super bohatera wykorzystując jedynie subtelne metody działania.
                      A może.....Wyposażę się w inne środki przymusu bezpośredniego przeciw natarczywym gadzinom. Np wyrzutnie kołków osikowych, miotacz czosnku, albo przedłużone ramie sprawiedliwości w postaci bojowego topora obusiecznego :twisted:
                      Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• szkoda
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2005
                        • 22543

od profesjonalistów oczekuję czegoś więcej, dlatego jak już blokować skrzyżowanie to na pełnej k@^wie :twisted:

saport techniczny baj DGW
                        była BKD+DSG '05 120kkm
                        była BXE '08 190kkm
                        no i nie ma :-)

Komentarz

• RafalekM
                          Rider
                          • 2009
                          • 362

szkoda, tak to jest jak kierowcy takich pojazdów zapominają, że mogą nie zjechać ze skrzyżowania na czas, a PoRD wyraźnie mówi, że nie można na nie wjechać, jeśli nie ma się pewności, że jest możliwość bezzwłocznego zjazdu...

Komentarz

• ziutsane
                            RS
                            • 2007
                            • 2376

400 Stron !
                            Radio: C90r+XDP210EQ
                            Kable:Opt,Skyline,50 mm
                            Wzm:XES M1+FP 1.800
                            Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• Jacomelli
                              Rider
                              S_OCP Member
                              • 2008
                              • 501

Zamieszczone przez szkoda
                              od profesjonalistów oczekuję czegoś więcej, dlatego jak już blokować skrzyżowanie to na pełnej k@^wie :twisted:

Obrazek
                              Nie marudź. On zostawił drzwi awaryjne
                              Jak w reklamie mentos

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
                              Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• misiek^wro
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 8321

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1gjn9bvsYAk&feature=youtu.be[/youtube]

Tu ban z bus'a pokazał pazurki. Hamowanie z 70 do 20/30 @ 12:40

P.S : Film przed chwilą wrzuciłem, jest "przetwarzany"
                                Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
                                Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
                                ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• McGan
                                  RS
                                  • 2010
                                  • 3573
                                  • Superb III (3V3)

Hahaha film został usunięty, bo jest zbyt długi Hahaha, wrzuciłeś nagranie z całego grudnia, czy jak? :lol:
                                  Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
                                  Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

• hubert78
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2007
                                    • 1576

Zamieszczone przez McGan
                                    Hahaha film został usunięty, bo jest zbyt długi Hahaha, wrzuciłeś nagranie z całego grudnia, czy jak? :lol:
                                    film osłabił moderatora na jutubie :lol:
                                    A ciekawym filmu kolegi

Komentarz

• Andja
                                      Rider
                                      • 2006
                                      • 596

to poprosimy jeszcze raz :-)

Komentarz

• RafalekM
                                        Rider
                                        • 2009
                                        • 362

Mnie osłabili dziś utrzymujący drogi w moim powiecie...

Zadanie było banalnie proste, trasa Bezledy - Górowo Ił. - Bezledy. Dawno tamtędy nie jechałem, ale wiosną/latem/jesienią nie było tam problemów. Prosto, równo, czego chcieć więcej. Po zjeździe z 51-tki miałem wrażenie, że trafiłem na lodowisko ... Ale przy każdej okazji stoją znaki "Remont wykonano ze środków powiatu bartoszyckiego". A odśnieżyć nie ma komu...
                                        Jop waszu mać, żebym te 20 km pokonywał z maksymalną prędkością 55 km/h. Czułem się jak w "Gwiazdy tańczą na lodzie".

Komentarz

• spc
                                          Elegance
                                          • 2012
                                          • 825
                                          • Octavia II combi (1Z5)
                                          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Mnie dziś wieczorem osłabił ale policjant z drogówki aly Zatrzymał mnie, "bo pana światła za jasno świecą". Przytoczę fragment rozmowy:
                                          :szeroki_usmiech A czy nie świecą za wysoko :?:
                                          aly Nie, wysokość ok, ale za jasno.
                                          J: To chyba im jaśniej, tym lepiej. :?
                                          aly No ale tak dziwnie jasno świecą.
                                          J: To jak powinny świecić xenony?
                                          aly A to xenony są?
                                          :| J: Tak. :roll:
                                          aly Oryginalne?
                                          :? J: Tak, oryginalne, zamontowane w fabryce ad:
                                          Tu nastąpiła konsultacja z drugim policjantem, który siedział w radiowozie. Pan chyba conieco dowiedział się na temat xenonów, bo pytania były bardziej rzeczowe:
                                          aly Spryskiwacze są?
                                          :shock: Tak.
                                          aly Działają?
                                          :x J: Tak :roll:
                                          Prezentacja działania spryskiwaczy. Fabrycznych, oryginalnych i niekombinowanych.
                                          aly A poziomowanie?
                                          :evil: Tak, jest, działa, już pokażę.
                                          Prezentacja działającego samopoziomowania.
                                          Po prezentacji sprawności oświetlenia i akcesoriów z nim związanych, nastąpiła kontrola dokumentów, oraz pozostałych żarówek.
                                          Na początku miałem ochotę ich :zastrzelic siebie owiesic - zajebistą mamy policję (czasami). Tak jakby xenony były jeszcze jakimś egzotycznym i niespotykanym wynalazkiem. A może po prostu tylko dziwnie świecą... Albo ja jestem jakiś dziwny 8)
                                          Piter
                                          tarasik.eu - tarasy i balkony z drewna i kompozytu
                                          KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

• Andja
                                            Rider
                                            • 2006
                                            • 596

głupio się spytam: jak się sprawdza samopoziomowanie??? zgasić i zapalić silnik??? ops:

Komentarz

• piramida
                                              RS
                                              • 2009
                                              • 12222
                                              • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Andja
                                              głupio się spytam: jak się sprawdza samopoziomowanie??? zgasić i zapalić silnik??? ops:
                                              a jak inaczej? :wink:
                                              superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• spc
                                                Elegance
                                                • 2012
                                                • 825
                                                • Octavia II combi (1Z5)
                                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez piramida
                                                Zamieszczone przez Andja
                                                Trzeba jeszcze wyjąć kluczyk i włożyć go jeszcze raz, trochę metoda na informatyka. Nie wiem tylko, czy tak powinno być: reflektory robią test 2-3 sekundy po zapaleniu silnika, nawet jak światła nie są włączone, a nie po ich włączeniu. Ale poziomowanie działa bez zarzutu.
                                                Piter
                                                KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

• kabanos
                                                  RS
                                                  • 2011
                                                  • 4544
                                                  • Octavia I combi (1U5)
                                                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez spc
                                                  Zamieszczone przez piramida
                                                  Zamieszczone przez Andja
                                                  Trzeba jeszcze wyjąć kluczyk i włożyć go jeszcze raz, trochę metoda na informatyka. Nie wiem tylko, czy tak powinno być: reflektory robią test 2-3 sekundy po zapaleniu silnika, nawet jak światła nie są włączone, a nie po ich włączeniu. Ale poziomowanie działa bez zarzutu.
                                                  U mnie nie trzeba wyjmować kluczyka ze stacyjki 8)

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• spc
                                                    Elegance
                                                    • 2012
                                                    • 825
                                                    • Octavia II combi (1Z5)
                                                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez kabanos
                                                    Zamieszczone przez spc
                                                    U mnie nie trzeba wyjmować kluczyka ze stacyjki 8)
                                                    Więc pewno mam dziwne xenony i aly miał rację 8)
                                                    Piter
                                                    KM i Nm dołożył gregor10

Komentarz

Pracuję...