Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ruwado
    RS
    • 2009
    • 14964
    • Octavia IV (NX3)

zwolin, jak dziecko (zdrowe, nie chore) daje w kość w sklepie to można się zbulwersować (sam takie widuję na co dzień - chociaż zdrowe, to bardzo niewychowane). Ale jak dziecko chore, niepełnosprawne itp. zachowuje sie tak jak na niepełnosprawność przystało... to mnie to koło ... nie lata. To trzeba tę dewotkę zdrowo opier......lić. Może sama do jest z jakąś dysfunkcją. Pewnie leży plackiem przed proboszczem, ale prezentuje poziom..... No własnie - nie ma takiego poziomu.

[ Dodano: Czw 01 Lis, 12 21:18 ]
    Tippo, dlatego ja przezornie na Bródno pojechałem wczoraj Kiedyś już takie cuś przerabiałem.

[ Dodano: Czw 01 Lis, 12 21:21 ]
    Zamieszczone przez szkoda
    tak to trochę zabrzmiało jakby ateiści z definicji mieli swoich zmarłych w dupie
    bo w naszym społeczeństwie dalej jest takie przekonanie: "kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam - i zły człowiek to był". Niestety nie umiemy szanować inności...
    pozdrawiam - Darek
    ​​

Komentarz

• zwolin
      Rider
      • 2010
      • 656

ruwado, właśnie cały problem w tym, że dziecko nie zachowywało się jakoś nadzwyczajnie. Chyba, że ktoś w życiu dziecka nie widział i gaworzenie w wózku wydaje mu się niedopuszczalnym brakiem kultury...Fakt, czasami trudno go przekonać, żeby przestał.
      Nie lata mi jej zachowanie, bo zdenerwowała mi żonę. Lata mi to, co sobie o moim dziecku myśli. Niedoczekanie jej, żebym się jej opinią zaczął przejmować. Wdawać się w dyskusję z ludźmi prezentującymi taki poziom też nie mam zamiaru, bo i po co? Z tego co wiem, to żona coś jej tam napomknęła o jej przypuszczalnej profesji z przed pół wieku :twisted:
      Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
      O II Tour Combi 1.6
      Mitsu Carisma 4G93 GDI

Komentarz

• Eidos71
        RS
        • 2011
        • 2050
        • Octavia II (1Z3)
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Wczoraj zrobiłem małą traskę po grobach - trochę ponad 200 km. I - jak co roku - na drogi wyjechali kierowcy, najczęściej w "słusznym wieku", z posiwiałymi głowami i "prawidłowymi pozycjami za kierownicą" - z twarzą przy przedniej szybie... Na drodze pusto, podwójna ciągła, prędkość dopuszczalna 90 km/h, a ci użytkownicy dróg "pędzili" 50-60 km/h, trzymając się kurczowo środka jezdni... Za jednym z takich "mistrzów kierownicy", jadącym Toyotą Yaris I dojechałem aż na parking przy cmentarzu... Po zaparkowaniu autka z ciekawości (i podziwu dla opanowania i umiejętności kierowcy), pomimo obecności w aucie jego podeszłych wiekiem właścicieli, rzuciłem okiem na stan licznika tej Toyoty... Niecałe 12.000 km przebiegu (auto miało tablice rejestracyjne z 2003-2004 r.)... Mój światopogląd o godnym potępienia i powszechnym skręcaniu liczników w kilku-kilkunastoletnich autach na śmiesznie małe przebiegi legł w gruzach... :shock: No i wytłumaczyło to umiejętności kierowcy na drodze.
        Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
        MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• kazik4x4
          RS
          • 2008
          • 2728

A mnie wczoraj rozwalił kierowca smarta. Czekając pokornie na prawym pasie do skrętu na cmentarz obserwowałem jak jadący lewym cwaniacy odbijali się od zwartej "naszej słusznej kolumny" i nie udawało im się zaoszczędzić kilkudziesięciu minut czekania. A co, nie będziemy chamów wpuszczać.
          Wszyscy jechali zderzak w zderzak, aż tu nagle przed samochód jadący przede mną, bez żadnych problemów wjechał Smart

Komentarz

• maymer
            Elegance
            • 2010
            • 839

Z okazji Wszystkich Świętych trochę musiałem pojeździć i co niektórzy wyczyniają to słów brak (tak, wiem jestem młodym niedoświadczonym kierowcą, który tylko chce się popisać przed kolegami - przynajmniej tak powtarza mi mój dziadek, który wg. wszystkich członków rodzinny już dawno nie powinien prowadzić, ale on uważa się za lepszego od Kubicy i przebiłby wszystkie Wasze historie o kierowcach z siwymi głowami :P) najpierw kolumna Niemców, a raczej Polaków mieszkających w Niemczech i ja - jedziemy spokojnie około 80, ale teren zabudowany to po hamulcach na 30 mnie już nosi ale mówię sobie spokojnie wytrzymam zaraz koniec, ale nie koniec zabudowanego a my dalej toczymy się 30, po jakimś kilometrze przyspieszyliśmy do 50 także już szał, zaczyna się pas do wyprzedzania pod górkę więc pierwsze co to redukcja, kierunek i ogień został mi ostatni nadający to naszej podróży ale widzę przed nim koparkę i zaświtało mi w głowie, że w sumie może zaraz coś wywinąć więc wzmożona czujność - i jak chciałem tak miałem bez kierunku ładuje mi się przed maskę żeby wyprzedzić koparkę ciężko było wyhamować ale dałem radę kilka słów powszechnie uznanych za niecenzuralne ale jedziemy dalej. Jesteśmy już pod cmentarzem w sumie cmentarz na wiosce w jakimś zupełnym polu a droga do cmentarza zastawiona przez jakiegoś "miszcza" z Astry III bo przecież on na łąkę nie wjedzie więc zastawił jedyną drogę - sam z racji wrodzonej złośliwości bym go zastawił jeszcze bardziej ale wiozłem dziadków, a dziadek ma kłopoty z chodzeniem (nie ten rajdowiec, bo dziadek Kubica uznaje tylko siebie jako kierowcę) więc chciałem dostać się jak najbliżej bramy wejściowej - cóż chwila modlitwy żeby nie zostawić zderzaka i miski olejowej na łące i zaczynamy cmentarny off-road Volvem V50, Astra objechana, miska na miejscu ale auto obrzucone błotem po kilkudniowych opadach. Kolejna opowieść z tego samego cmentarza wizyta druga, tym razem nikt nie zastawił drogi, no prawie nikt - wycofuję z polowego parkingu na drogę asfaltową i nagle za mną wyrasta Audi A6 więc staję i czekam co on zrobi i nic - faceta zatkało i stoi po czym czeka co ja zrobię - stoję dalej wychodzi z auta i z mordą dlaczego nie wyjeżdżam skoro jest dla mnie miejsce, a moje miejsce to: z przodu vw polo wycofujący razem ze mną po lewej pole uprawne, po prawej rów i mały strumyk a 20 cm za mną rzeczone A6 - ręce mi opadły, więc informuję kolesia, że co jak co ale sztuki teleportacji mimo, że bardzo bym chciał to jeszcze nie opanowałem...zawiesił się, ostatnie dwie szare komórki mu zadziałały więc wszedł do auta i zrobił mi miejsce. I sytuacja dzisiejsza - teren niezabudowany dwupasmówka więc możemy te 100 polecieć, a prawym nie wyprzedzamy (nigdy mi się nie zdarzyło do dzisiaj ops: ) kolumna wlekących się przede mną Volvo V40 a przednim Fabia - Volvo zaczyna wyprzedzać za nim wychodzi Fabia i ja, volviak poszedł ogniem do przodu liczyłem, że Fabia zrobi to samo, ale trochę się przeliczyłem kolumna jedzie 50 a skoda 60 i wyprzedza powoli ale myślę sobie zachowam spokój może niema mocy zaraz się auta skończą to mi zjedzie i tu kolejna pomyłka auta się skończyły a Fabia dalej ciśnie 60 po lewym pasie więc kulturalnie upomniałem ją długimi, że tu można 100 i tyle właśnie zamierzam pojechać a ona ja chce 60 to niech spada na prawy, nic to nie pomogło to wrzucam lewy kierunek i długie znowu - kierowca Fabii foch i zwolnił do 50 we mnie się już gotuje więc zacząłem walić długimi a ten po hamulcach na 40 za mną kolumna równie wkur... - i tu sytuacja kiedy coś we mnie pękło i za cholerę nie jestem z siebie dumny ale wyskok na prawy reszta za mną zrównanie z Fabią klakson i kilka znaków pozdrawiających Czecha od polskiego kierowcy - stwierdziłem, że jestem furiatem drogowym, jedyne co mnie uspokoiło, to nie tylko ja go tak pozdrowiłem

Komentarz

• Le-Ce
              L&K
              • 2010
              • 1313
              • Octavia I (1U2)
              • AUM 1.8 20VT 150 KM

maymer,

No to przebijaj dziadkiem Kubicą :szeroki_usmiech
              Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• maymer
                Elegance
                • 2010
                • 839

Dziadek rolnik, więc z założenia jak jedzie to podziwia pola, ale ma taką dość istotną wadę jako kierowca - gdzie odwraca głowę tam skręca, nieraz się zdarzyło, że dziadek podziwia pole po lewej stronie, więc prawie leżymy w rowie po przeciwnej stronie drogi, jak patrzy w prawo to w prawym rowie. Inna sprawa, dziadek jest mistrzem oszczędzania skrzyni biegów i potrafi ze sklepu do domu (jakieś 1,5 km) przejechać na jedynce żeby nie mieszać biegami...większość tej trasy oczywiście w granicach czerwonego pola albo już na odcinie... ja na tym odcinku potrafię użyć nawet 5 jadąc zgodnie z przepisami, ale wtedy zbieram opier... za mieszanie biegami :diabelski_usmiech to w sumie tyle co mi utkwiło w pamięci z reguły jak jadę gdzieś z dziadkiem i on prowadzi to jestem tak skupiony na ocaleniu własnego życia, że nie pamiętam innych historii...chociaż nie, dziadek kupił nowe auto, przegrałem zakład z kuzynem i to na mnie popadło nauczanie dziadka jeżdżenia nowym sprzętem. Byłem już spocony kilkuminutową jazdą, ale w pewnym momencie wszystko zostało przebite: dziadek postanowił wymusić pierwszeństwo na TIRze z tym, że nie wrzucił biegu i wtoczyliśmy się na środek skrzyżowania pod ciężarówkę bez możliwości ucieczki, ona wyhamowała, ale ja nie wytrzymałem i... wyrzuciłem dziadka zza kierownicy, był bardzo oburzony tym faktem, ale jak żalił się na mnie rodzinie, to chyba nikt nie przyznał mu racji. Po tej historii powiedziałem sobie, że już nigdy nie wsiądę do auta z dziadkiem za kierownicą...moje życie jest zbyt cenne żeby zginąć w Fiacie Punto, bo dziadek nie zauważy TIRa. Szanuję dziadka, ale dla bezpieczeństwa siebie i innych już naprawdę nie powinien jeździć

Komentarz

• piramida
                  RS
                  • 2009
                  • 12222
                  • Superb III (3V3)

maymer, i tak masz chlopie cierpliwość, mam na mysli czecha z fabii
                  superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• maymer
                    Elegance
                    • 2010
                    • 839

Zamieszczone przez piramida
                    maymer, i tak masz chlopie cierpliwość, mam na mysli czecha z fabii
                    jechałem z mamą i siostrą więc musiałem zachowywać pozory :P

Komentarz

• Le-Ce
                      L&K
                      • 2010
                      • 1313
                      • Octavia I (1U2)
                      • AUM 1.8 20VT 150 KM

maymer,

I tym sposobem, dziadek ma istotny wkład w Twoje mistrzostwo. :szeroki_usmiech

Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• piori
                        Ambiente
                        • 2010
                        • 116

Zamieszczone przez szkoda
                        raczej mnie to nie osłabiło bo jechałem motocyklem, fajny widok :lol:
                        Podobno motocyklem po Warszawie jeździ się wcale nie najgorzej: http://www.scigacz.pl/Warszawa,tu,mo...iej,19481.html :wink:

Komentarz

• zepter00
                          RS
                          • 2008
                          • 2304

Aż człowiekowi łezka się w oku zakręci, że być może kilka razy sam przyczynił się do tej pozytywnej opinii. Kiedyś muszę do Wawy przyjechać jednośladem.
                          Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• bradley
                            L&K
                            • 2008
                            • 1465

Swiatla dzienne i jazda w deszczu. To mnie dzisiaj zirytowalo. Albo bez swiatel mijania, jeszcze lepiej
                            VW Vento 1.9TDI 1Z ++
                            Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
                            Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• kabanos
                              RS
                              • 2011
                              • 4544
                              • Octavia I combi (1U5)
                              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez bradley
                              Swiatla dzienne i jazda w deszczu. To mnie dzisiaj zirytowalo. Albo bez swiatel mijania, jeszcze lepiej
                              Wczoraj mijałem kilku takich dalikwentów.
                              Coraz częściej zauważam, że czy sucha droga, czy deszcz to ludzie zapierda.lają tak samo, a później zonk :?

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• no_fear
                                Rider
                                • 2010
                                • 504
                                • Octavia II combi (1Z5)
                                • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez maymer
                                ...teren niezabudowany dwupasmówka więc możemy te 100 polecieć, a prawym nie wyprzedzamy (nigdy mi się nie zdarzyło do dzisiaj ops: )... Fabia dalej ciśnie 60 po lewym pasie więc kulturalnie upomniałem ją długimi...wrzucam lewy kierunek i długie znowu...zacząłem walić długimi a ten po hamulcach...
                                prawym nie wyprzedzamy bo... ?

W sytuacji, gdy jest możliwość wyprzedzenia zawalidrogi (prawym pasem), walenie długimi to mocno wieśniackie zachowanie :|

ale
                                jestem młodym niedoświadczonym kierowcą
                                to wszystko wyjaśnia
                                www.SPAmobile.pl

Komentarz

• piori
                                  Ambiente
                                  • 2010
                                  • 116

Zamieszczone przez no_fear
                                  10. Dopuszcza się wyprzedzanie z prawej strony na odcinku drogi z wyznaczonymi pasami ruchu, przy zachowaniu warunków określonych w ust. 1 i 7:

1) na jezdni jednokierunkowej;

2) na jezdni dwukierunkowej, jeżeli co najmniej dwa pasy ruchu na obszarze zabudowanym lub trzy pasy ruchu poza obszarem zabudowanym przeznaczone są do jazdy w tym samym kierunku.

Komentarz

• Tobi77
                                    Rider
                                    • 2012
                                    • 509
                                    • Octavia I combi (1U5)
                                    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

jestem młodym niedoświadczonym kierowcą
                                    to wszystko wyjaśnia
                                    Zapomniałeś dodać, że "doświadczeni kierowcy" wracają potem na lewy i zwalniają.
                                    Moja Octavia

Komentarz

• no_fear
                                      Rider
                                      • 2010
                                      • 504
                                      • Octavia II combi (1Z5)
                                      • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez piori
                                      10. Dopuszcza się wyprzedzanie z prawej strony na odcinku drogi z wyznaczonymi pasami ruchu, przy zachowaniu warunków określonych w ust. 1 i 7:

1) na jezdni jednokierunkowej;

2) na jezdni dwukierunkowej, jeżeli co najmniej dwa pasy ruchu na obszarze zabudowanym lub trzy pasy ruchu poza obszarem zabudowanym przeznaczone są do jazdy w tym samym kierunku.
                                      http://prawo.legeo.pl/prawo/ustawa-z...?on=19.10.2012
                                      to bije się po piersi :P
                                      byłem pewien, że w niezabudowanym wystarczą 2 pasy 8)

m.in. co tydzień jeżdżę Krk-Zak-Krk i gdybym chciał za każdym razem walić długimi na "lewopasmowych powolnojeźdzców", częściej zmieniał bym żarówki w drogowych niż w mijania :lol:
                                      www.SPAmobile.pl

Komentarz

• kmink
                                        L&K
                                        • 2007
                                        • 1360
                                        • Superb III (3V3)

To i ja się pożalę...podobna sytuacje miałem na tej samej trasie ale chyba z dwoma innymi debilami...

Lecę sobie 11ką od Poznania w kierunku Kurnika...z przodu widzę dwie osobówki jadące prawym pasem, gdy tylko zbliżyłem się do nich to kretyn w jednym z samochodów wyjechał jak święta krowa na lewy i zaczął wyprzedzać...potem zjeżdżał na prawy specjalnie wolno żeby tylko mnie wq..ć...jak mignąłem światłami to skręcił w lewo jakby z powrotem chciał wrócić na lewy i prawie mi w auto przywalił...śpieszyłem się więc olałem temat i poleciałem dalej...tydzień później ta sama trasa niemal to samo miejsce tylko auto inne...dokładnie podobna sytuacja...menda widzi że lecę szybko to specjalnie wyjeżdża na lewy, wyprzedza powoli i zjeżdża jak muł bagienny na prawo...poirytowany migam światłami a ten gwałtownie odbija z powrotem na mój pas...znowu sie śpieszyłem ale stwierdziłem że kij z tym...po wyprzedzeniu zjechałem na prawy umyłem szyby zwalniając do ok 40km/h....koles na lewo to ja na lewo cały czas myjąc szyby...ten zaczął mnie wyprzedzać i jak na filmach próbował przywalić bokiem w moje auto :shock: .....odpuściłem i pojechałem dalej bo widać na kretynów są tylko dwa rozwiązania...albo olać albo zatrzymać i rozwalić durny łeb...osobiście wolę nie mieć nikogo na sumieniu, ale jak to mówią trafi kiedyś kosa na kamień....
                                        Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
                                        https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793

www.tuneforce.pl
                                        www.dpfserwis.pl

Komentarz

• niedziela67
                                          Elegance
                                          • 2007
                                          • 767
                                          • Octavia II combi (1Z5)
                                          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez kmink
                                          To i ja się pożalę...podobna sytuacje miałem na tej samej trasie ale chyba z dwoma innymi debilami...

Lecę sobie 11ką od Poznania w kierunku Kurnika...z przodu widzę dwie osobówki jadące prawym pasem, gdy tylko zbliżyłem się do nich to kretyn w jednym z samochodów wyjechał jak święta krowa na lewy i zaczął wyprzedzać...potem zjeżdżał na prawy specjalnie wolno żeby tylko mnie wq..ć...jak mignąłem światłami to skręcił w lewo jakby z powrotem chciał wrócić na lewy i prawie mi w auto przywalił...śpieszyłem się więc olałem temat i poleciałem dalej...tydzień później ta sama trasa niemal to samo miejsce tylko auto inne...dokładnie podobna sytuacja...menda widzi że lecę szybko to specjalnie wyjeżdża na lewy, wyprzedza powoli i zjeżdża jak muł bagienny na prawo...poirytowany migam światłami a ten gwałtownie odbija z powrotem na mój pas...znowu sie śpieszyłem ale stwierdziłem że kij z tym...po wyprzedzeniu zjechałem na prawy umyłem szyby zwalniając do ok 40km/h....koles na lewo to ja na lewo cały czas myjąc szyby...ten zaczął mnie wyprzedzać i jak na filmach próbował przywalić bokiem w moje auto :shock: .....odpuściłem i pojechałem dalej bo widać na kretynów są tylko dwa rozwiązania...albo olać albo zatrzymać i rozwalić durny łeb...osobiście wolę nie mieć nikogo na sumieniu, ale jak to mówią trafi kiedyś kosa na kamień....
                                          Albo eco jazda albo nic nie mają pod maską.Ja już przestałem mrugać.
                                          Była O1 1,9 136/307 z 2002r Czarna perła w kombi http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...a67-t2540.html
                                          Jest O2fl beż cappucino elegance http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...ela-t9846.html
                                          Wersja na lato - SUZUKI Intruder

Komentarz

• kmink
                                            L&K
                                            • 2007
                                            • 1360
                                            • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez niedziela67
                                            Albo eco jazda albo nic nie mają pod maską.Ja już przestałem mrugać.
                                            ale jak można być takim złośliwym chamem i specjalnie zjeżdżać z lewego jak muł...jak takich idiotów nazywam "nauczycielami"...i nie cierpię bardziej niż "kapeluszników", którzy po prostu nie sa świadomi wszystkich swoich poczynań :szeroki_usmiech

www.tuneforce.pl
                                            www.dpfserwis.pl

Komentarz

• Thundi
                                              L&K
                                              • 2005
                                              • 1157

Koledzy zapraszam do Wrocławia to się nauczycie takich ignorować Na AOW (Autostradowa obwodnica Wrocławia) mimo że to autostrada i ograniczenie do 140km/h i między węzłem Lotnisko a zjazdem na Poznań są 3 pasy ruchu to auta jeżdżą tak: prawy ciężarówki Tiry itp. , środkowy auta osobowe max 100km/h lewy auta osobowe max 110km/h przy czym jak ktoś jedzie 100-110km/h to na 100% znajduje się na lewym bądź środkowym pasie bez znaczenia czy pasy po jego prawej są zajęte czy nie.

We Wrocławiu jest sobie skrzyżowanie ze światłami gdzie na jednej z dróg dochodzących do skrzyżowania jest nakaz skrętu w prawo. dodać trzeba że światła zapalają się tam w nieco innym trybie niż na większości skrzyżowań bo czerwone pali się tam cały czas. Przejechanie skrzyżowania umożliwia jednak zielona strzałka która zapala się od czasu do czasu.
                                              Ja stoję drugi przede mną biały Evoque kierowca stoi już drugą strzałkę trąbienie nic nie daje, wysiadam podchodzę do kierowcy i szowinistycznie mówiąc już widzę w czym problem, tłumaczę więc pani że na zielonej strzałce może jechać a zielonego tu nie zobaczy pani przyjmuje do wiadomości wracam więc do auta i czekamy, zapala się strzałka i .. nic Evoque jak stoi tak stał. Wkurzony wysiadam z auta po raz drugi. Pani widząc że wysiadam daje gazu w podłogę i wjeżdża na skrzyżowanie na czerwonym (bez strzałki) wprost pod nadjeżdżające auta, pisk opon i efekt taki że paniusia odjechała chyba niedraśnięta ale 2 inne pojazdy zbliżył się za bardzo i jednemu złożyło się lusterko drugiemu niestety odpadło.

PS to skrzyżowanie znajduje się u zbiegu ulic Waligórskiego (to tu ten sygnalizator), Ślężnej, Sudeckiej i Wyścigowej.
                                              O ortografie dba FF.
                                              Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                                              http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                                              Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• kmink
                                                L&K
                                                • 2007
                                                • 1360
                                                • Superb III (3V3)

Thundi...obwodnicą jeżdżę dosyć często...na szczęście głównie wieczorami jak tych idiotów aż tylu nie ma...niezwykła przyjemność sprawia mi wjechanie przed takiego delikwenta szczególnie jak jest mokra droga :diabelski_usmiech ale na takich imbecyli nie ma mocnych...

www.tuneforce.pl
                                                www.dpfserwis.pl

Komentarz

• maymer
                                                  Elegance
                                                  • 2010
                                                  • 839

Thundi, jeżdżenie po Wrocławiu to nie jazda, to stan umysłu, a to co się dzieje od niedzieli to masakra :evil: korki, ruch i idioci potroili się :x

Komentarz

• witachu
                                                    L&K
                                                    • 2011
                                                    • 1319

dzis miałem okazje zobaczyć jak sobie nieoznakowana suka policyjna stała na chodniku zaraz za znakiem zakazu parkowania i postoju
                                                    OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance

Auto Detailing: Dream Car Studio
                                                    (znajdź również na fb)

Komentarz

Pracuję...