Pan KIEROWCA mnie dzisiaj osłabił

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Zamieszczone przez kowal 2002
    szkoda, a nie miał przypadkiem tej zajebistej naklejki "protestacyjnej" : "DEREGULACJA GOWINA = NIEBEZPIECZNA TAKSÓWKA" ? :diabelski_usmiech
    :lol:
    no ale mówię Wam, total wpierdol :shock: :lol:
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• piramida
      RS
      • 2009
      • 12222
      • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez PieTrzaK
      JA: "Dlaczego Pan jedzie pod prąd? To jest ulica jednokierunkowa. Nie zauważył Pan znaku, czy złośliwie z premedytacją?"
      PAN: "Spierdalaj, ja do bankomatu!"

:shock: Zatkało mnie.

:zlosnik1:
      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

Zamieszczone przez piramida
        JA: "Dlaczego Pan jedzie pod prąd? To jest ulica jednokierunkowa. Nie zauważył Pan znaku, czy złośliwie z premedytacją?"

:zlosnik1:
        :lol:
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• Wally
          RS
          • 2012
          • 3790
          • Volkswagen

spierdoliłeś :?: :haha:
          Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
          => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
          => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
          "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• Tony065
            RS
            • 2009
            • 2487
            • Octavia I (1U2)
            • ARX 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez Wally

spierdoliłeś :?: :haha:
            1
            no przecież napisał, ze go zatkało....
            Black Pearl, Elegance & RS LOOK
            @ by Tune-up Gdańsk
            TDI VP++ i jeszcze rośnie
            Antek

Komentarz

• PieTrzaK
              L&K
              • 2009
              • 1323
              • Octavia I (1U2)
              • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Pan pobiegł do bankomatu a ja do swojego auta żeby ćwoka zastawić i zmusić do wyjazdu "dobrą stroną". Niestety nie zdążyłem i Pan dziarsko pojechał dalej pod prąd do końca uliczki.

Komentarz

• loponez
                Ambiente
                • 2011
                • 196

Pan pobiegł do bankomatu a ja do swojego auta żeby ćwoka zastawić i zmusić do wyjazdu "dobrą stroną". Niestety nie zdążyłem i Pan dziarsko pojechał dalej pod prąd do końca uliczki.
                Nagrywasz telefonem i jako praworządny obywatel zgłaszasz się do Policji z płytką CD.
                Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
                nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!

Komentarz

• piramida
                  RS
                  • 2009
                  • 12222
                  • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez loponez
                  Nagrywasz telefonem i jako praworządny obywatel zgłaszasz się do Policji z płytką CD.
                  plu do tego koniecznie na YT :szeroki_usmiech
                  superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                  http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• bws34
                    Rider
                    • 2011
                    • 543

A ja tak z innej beczki.. Wczoraj mnie osłabił a raczej "opierdolił" na 50zł dystrybutor na stacji paliw TESCO... Zacząłem sobie elegancko nalewać do baku PB98 ale czuję że coś nie tak z pistoletem bo paliwo leci-przestaje-leci takimi skokami,no to przy 47zł wyciągam z baku pistolet i trzymam go w ręce bez lania benzyny a licznik na dystrybutorze dalej zapierdziela w górę (zatrzymał się przy 49,70),no to ja lecę po babkę i jej mówię ocb a ona że napewno wszystko jest w porządku itp,a że była godzina 22:30 no to odpusciłem kłótnie itp.Wsiadam do auta żeby podjechać do kasy patrzę a tutaj w ogóle wskazówka od baku nawet nie drgnęła z rezerwy (wlałem 8,5l podobno) no to jeszcze raz po obsługę i mówię co i jak.Zadzwoniła po kierownika który zjawił się po 15 minutach w obstawie ochrony,no i próba dystrybutora który wtedy działał jak na złość prawidłowo :evil: No i niestety musiałem zapłacić za paliwo którego w baku nie mam.. Co teraz mam zrobić wg. was? Szarpać się z reklamacjami itp czy odpuścić temat? :|
                    "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• __atomek__
                      RS
                      • 2007
                      • 3193
                      • Superb III (3V3)

Trzeba było zatankować do pełna i wezwac policję że wlałeś więcej niż pomieścił bak.
                      Pozdrawiam
                      Tomek

Komentarz

• bws34
                        Rider
                        • 2011
                        • 543

Ja powiedziałem gościowi że możemy spuszczać z baku paliwo i zobaczymy ile jest a on powiedział że jego nie obchodzi co ja mam tylko co pokazał dystrybutor
                        "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• __atomek__
                          RS
                          • 2007
                          • 3193
                          • Superb III (3V3)

Tym bardziej bym wezwał policję i zgłosił to do Urzędu Kontroli Skarbowej ponieważ w gre wchodzi oszustwo na podatku akcyzowym i możliwość prania pieniędzy
                          Pozdrawiam
                          Tomek

Komentarz

• Thundi
                            L&K
                            • 2005
                            • 1157

Jadę sobie Długą (od Tesco) a tu przede mną (na styku z Starograniczną) Mercedes (sedan)dostaje kręćka cudem omija jadące auta z naprzeciwka uderza w krawężnik(po mojej lewej - a są tam 4 pasy) odbija się od niego kręćkiem wali w krawężnik po prawej na który wskakuje i tam się zatrzymuje. Warunki owszem kiepskie tyle ze ja tam jechałem 50-60km/h i się zbliżałem do niego (dopóki nie zauważyłem że zaczyna się kręcić) więc stan jego opon musiał być rewelacyjny

ps: też jeszcze nie zmieniłem opon a drogi białe
                            O ortografie dba FF.
                            Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                            http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                            Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• Mihau
                              RS
                              • 2009
                              • 7460
                              • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Popadał śnieg i ludzi poje.... w ciągu dnia! Jeździło się jak po deszczu, a oni 20km/h. Taki slalom gigant to ja w życiu nie robiłem.
                              O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• Hunter
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2007
                                • 1655

ja żałuję, że nie mam haka holowniczego... jakiś skurwiel wpakował mi na miejsce parkingowe i stoi drugi dzień. Z rej. wynika, że przyjezdny. Gdybym miał hak, to bym ch... wyciągnął i odholował w jakieś miejsce żeby szukał auta. Nawet k... kartki z numerem tel. nie zostawił. Jak jutro go wypatrzę to opierdol go czeka ostry... :zastrzelic :box :klnie:
                                A może ktoś wie... czy takie coś może zainteresować SM i poskutkować wywiezieniem delikwenta na lawecie?

kolejny as... jedziemy dziś przed Sulejówkiem szybszym pasem, a tu jakoś wolno idzie... Myślę, prawy leci, a lewy ledwo się toczy - 40 km/h. Patrzę z prawej wolne, walę na prawy, przejeżdżam koło tego auta, które jechało przede mną, a tam jakiś sk... napier... przez telefon rozłożony jak na plażowym leżaku... Eh szkoda gadać... :zastrzelic :box :klnie:
                                ...nie ma to jak Octavia :drive:
                                >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• bws34
                                  Rider
                                  • 2011
                                  • 543

Jak miejsce masz ewidentnie oznaczone to oczywiście że tak,dzwonisz na policję bo SM gówno zrobi i jazda z delikwentem

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• ruwado
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 14889
                                    • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez Mihau
                                    Popadał śnieg i ludzi poje.... w ciągu dnia! Jeździło się jak po deszczu, a oni 20km/h. Taki slalom gigant to ja w życiu nie robiłem.
                                    o matko wiem cos o tym. Właśnie przed 20 minutami wróciłem z krótkiej trasy z okolic Ryk. Od Garwolina Do Otwocka jest biało na jezdni, ale ludzie jadą 30 km/h :shock: :evil:

Można spokojnie do80 na prostej, ale może jeszcze jeżdżą na letnich :?:
                                    pozdrawiam - Darek

Komentarz

• kazik4x4
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 2728

Zamieszczone przez __atomek__
                                      Tym bardziej bym wezwał policję i zgłosił to do Urzędu Kontroli Skarbowej ponieważ w gre wchodzi oszustwo na podatku akcyzowym i możliwość prania pieniędzy
                                      I jeszcze wchodzi w grę ładunek wybuchowy na pokładzie TU154M. A to paliwo co lałeś było na bank zrobione z tej ropy co ją od Ruskich kupujemy!

Ja bym się nie szczypał, tylko od razu paszkwile z donosami pisał.

[ Dodano: Wto 30 Paź, 12 11:29 ]
                                      Zamieszczone przez Hunter
                                      ja żałuję, że nie mam haka holowniczego... jakiś skurwiel wpakował mi na miejsce parkingowe i stoi drugi dzień. Z rej. wynika, że przyjezdny. Gdybym miał hak, to bym ch... wyciągnął i odholował w jakieś miejsce żeby szukał auta. Nawet k... kartki z numerem tel. nie zostawił. Jak jutro go wypatrzę to opierdol go czeka ostry... :zastrzelic :box :klnie:
                                      A może ktoś wie... czy takie coś może zainteresować SM i poskutkować wywiezieniem delikwenta na lawecie?
                                      Miejsce jest Twoje bo za nie zapłaciłeś czy "twoje" bo ty tam stajesz i już??
                                      Jeśli je sobie kupiłeś i jest twoje na własność to ani policja ani straż miejska nic tu nie zrobi, bo oni nie są od pilnowania porządku na "prywatnych włościach".
                                      Możesz na własny koszt i własnym staraniem usunąć auto spełniając dwa warunki:
                                      - wzywasz dwukrotnie do zabrania ruchomości
                                      - jak nie poskutkuje to informujesz o tym, że usuwasz auto ze swojej nieruchomości, ale musisz je odstawić na parking strzeżony za który płacisz ty a właściciel zapłaci dopiero przy odbiorze.

A jak jest to miejsce postojowe publiczne, a zwyczajowo Ty tam parkujesz, to nic nie zrobisz, bo koleś co zaparkował ma takie same prawo tam stawać jak Ty.

Jak byś miał hak? Nic byś nie zrobił. Gumy& sprzęgło byś popalił i nic więcej. Może by się ruszył z pół metra

[ Dodano: Wto 30 Paź, 12 11:34 ]
                                      Zamieszczone przez bws34
                                      Jak miejsce masz ewidentnie oznaczone to oczywiście że tak,dzwonisz na policję bo SM gówno zrobi i jazda z delikwentem
                                      Ani policja ani sm nic nie zrobią.
                                      Policja jedynie może na pisemny wniosek właściciela miejsca parkingowego ustalić personalia właściciela pojazdu i przekazać mu celem rozpoczęcia procedury usunięcia pojazdu.

Pojazd może być usunięty na wniosek Policji i SM jedynie wtedy, kiedy stwarza zagrożenie w ruchu drogowym lub np. zagradza drogę pożarową czy stoi w miejscu gdzie ma odbyć się impreza masowa itp.. Wtedy jest usuwany na parking strzeżony który ma umowę z policją/gminą i właściciel obowiązany jest uiścić koszty holowania&parkingowe.

Komentarz

• bzyq_74
                                        RS
                                        • 2008
                                        • 3467
                                        • Volkswagen
                                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                                        • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Hunter, na hol
                                        Instrukcja od Ruskich --> http://www.youtube.com/watch?v=qyU6U...eature=related :diabelski_usmiech
                                        MARCIN
                                        Mój szkodnik

Komentarz

• ziutsane
                                          RS
                                          • 2007
                                          • 2376

Może i nie związane z motoryzacją, ale osłabił mnie dziś kompletnie Jarek Kaczyński:

Jestem w stanie ponieść konsekwencje wpisu nie na temat, ale muszę się z kimś podzielić moim oburzeniem ! :shock:

Pozdr.
                                          Bartek
                                          Radio: C90r+XDP210EQ
                                          Kable:Opt,Skyline,50 mm
                                          Wzm:XES M1+FP 1.800
                                          Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• AdamB
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2007
                                            • 8033
                                            • Octavia IV (NX3)
                                            • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez ziutsane
                                            Może i nie związane z motoryzacją, ale osłabił mnie dziś kompletnie Jarek Kaczyński:
                                            A czym Cię osłabił?? Co ma gość powiedzieć po takich niusach jak dziś i powieszonego technika z Jaka :?: :roll:
                                            Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• ziutsane
                                              RS
                                              • 2007
                                              • 2376

Całą sytuacją. Nie wiem czy ja tylko to widzę ale od 2 lat sprawa wykorzystywana jest politycznie... Za każdym razem to samo. Pojawia się jakakolwiek informacja i Tusk musi ponieść konsekwencje.
                                              Rozumiem rozgoryczenie, ale tego typu wypowiedzi na tle politycznym są nie na miejscu!

Komentarz

• kabanos
                                                RS
                                                • 2011
                                                • 4544
                                                • Octavia I combi (1U5)
                                                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez ruwado
                                                Można spokojnie do80 na prostej, ale może jeszcze jeżdżą na letnich
                                                27.10. jest to jeszcze prawdopodobne :P

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• AdamB
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2007
                                                  • 8033
                                                  • Octavia IV (NX3)
                                                  • DKZA 2.0 TSI 190 KM

ziutsane, bo jest polityczna i będzie polityczna jak i instrumenty użyte do wyjaśnień też są upolitycznione, w zasadzie wszystko co dotyczy "tych" spraw jest upolitycznione. Tego niestety nie unikniemy.
                                                  Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• ziutsane
                                                    RS
                                                    • 2007
                                                    • 2376

Nie zmienia to faktu sposobu, w jaki wykorzystywana jest "tragedia smoleńska"...
                                                    Dla mnie to oburzające i za razem męczące!

Komentarz

Pracuję...